Προς το περιεχόμενο

Μετεγγραφή σε άλλο τμήμα Πανεπιστημίου

anastasisgr89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!Είμαι στο τμήμα Οικομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.Βρίσκομαι στο 7ο εξάμηνο αλλά ουσιαστικά είμαι στο 3ο(έχω περάσει τα μαθήματα του 1ου και του 2ου εξαμήνου και όλα τα άλλα τα χρωστάω).Το θέμα μου είναι ότι πραγματικά δεν πρόκειται να τελειώσω αυτή η σχολή ποτέ και γι'αυτό το λόγο θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν μπορώ να κάνω μετεγγραφή σε άλλο τμήμα.Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει πολύ ο σχεδιασμός videogames.Η αλήθεια είναι ότι,δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο τέτοιο τμήμα και που υπάρχει.Οπότε καλό θα ήταν να μάθω και κάτι γι'αυτό!

Δημοσ.

Δεν μπορείς να πάρεις μεττεγραφή σε τμήμα με άλλο αντικείμενο! :blink:

Όσο για τα videogames, σε ποιον από τους τομείς θέλεις να ασχοληθείς?(προγραμματισμός, γραφικά, ήχος κτλ κτλ) ^_^

Στην Ελλάδα πάντως δεν νομίζω να έχεις ιδιαίτερη εξέλιξη στον τομέα αυτό.

Δημοσ.

Μπορώ μήπως να δώσω εξετάσεις σε κάποιο τμήμα με αυτή την ειδικότητα χωρίς όμως να ξαναδώσω πανελλήνιες;

Με ενδιαφέρει περισσότερο ο προγραμματισμός.Δεν πρόκειται να μείνω στην Ελλάδα γιατί γνωρίζω ότι ακόμα δεν υπάρχουν ευνοϊκές συνθήκες.

Δημοσ.

Ποια ειδοκοτητα εχεις φιλε μου? Δε νομιζω να μπορεις να παρεις μεταγραφη καπου αλλου. Ο μονος τροπος ειναι απο πανελληνιες η 10% η να βγαλης τη σχολη και μετα κατατακτηριες οπου θελεις. Κι εγω ευχαριστως θα αλλαζα σχολη μου...

Δημοσ.

Δεν μπορείς να πάρεις μεταγραφή. Ούτε 10% μπορείς αφού είσαι 7ο εξάμηνο, ισχύει πλέον μόνο για 2 χρόνια αφού δώσεις. Αν όντως το θέλεις πραγματικά, αμφιβάλω γιατί αν όντως το ήθελες θα ήξερες ήδη πάνω κάτω τις επιλογές σου, ή δίνει ξανά πανελλήνιες (πράγμα που αποκλύεις στο αρχικό post σου) και δηλώνεις σχολές πληροφορικής ή κάνεις αιτήσεις για Αγγλία, για σχολές compouter science. Αν δεν κάνω λάθος είχε αναφερθεί παλιότερα τμήμα σε αυτο το αντικείμενο για Ην. Βασίλειο. Κάνε ένα search.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...