Dark_Sage Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Γεια σε όλους, Θέλω απο την εμπειρία σας να μου πειτε ποια γλωσσα απο τις απο παρακάτω: c, c++, java, python, perl είναι η καταλληλότερη με την καλύτερη και πιο εύκολη υποστήριξη για επεξεργασία, ανάγνωση, αποθήκευση και όχι μόνο XML αρχείων. ευχαριστώ πολυ
nspyrou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Γεια σε όλους, Θέλω απο την εμπειρία σας να μου πειτε ποια γλωσσα απο τις απο παρακάτω: c, c++, java, python, perl είναι η καταλληλότερη με την καλύτερη και πιο εύκολη υποστήριξη για επεξεργασία, ανάγνωση, αποθήκευση και όχι μόνο XML αρχείων. ευχαριστώ πολυ Όλες οι γλώσσες που περιγράφεις έχουν τις κατάλληλες απολήξεις για τέτοιου είδους εργασίες ... Υπάρχει κάτι πιο εξειδικευμένο που θες να κάνεις με XML αρχεία?? Πχ, μέσω του C++ Builder ή της Delphi, μπορείς να κάνεις generate strong typed classes για να διαβάζεις και να χρησιμοποιείς τα XML σου με κανονικά object instances ...
greatst Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Οι ίδιες οι γλώσσες (ως "σκέτες" γλώσσες) δεν ξέρω πόσο μπορούν να "μιλήσουν" εύκολα με XML. Όταν τώρα μιλήσουμε για συνδυασμό γλώσσας/framework, τότε τα πράγματα αλλάζουν (προς ... το καλύτερο ). Για παράδειγμα, εάν θεωρήσουμε τη γλώσσα C++ με το framework Qt (αυτό που για συντομία αναφέρω ως C++/Qt) τότε έχουμε πολύ καλή υποστήριξη XML, για παράδειγμα δες στο http://doc.qt.nokia.com/4.7/classes.html τις κλάσεις που το όνομα τους ξεκινάει με QXml Προφανώς αντίστοιχα πράγματα ισχύουν και για άλλους συνδυασμούς γλωσσών/frameworks.
ktiniatros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Actionscript 3.0 out of the box.. Πλέον και για εγγραφή σε xml.. FileReference class and flash player 10 ftw (Έτσι για να εκνευρίσω τους devs των "σοβαρών" γλωσσών )
greatst Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Γεια σε όλους, Θέλω απο την εμπειρία σας να μου πειτε ποια γλωσσα απο τις απο παρακάτω: c, c++, java, python, perl είναι η καταλληλότερη με την καλύτερη και πιο εύκολη υποστήριξη για επεξεργασία, ανάγνωση, αποθήκευση και όχι μόνο XML αρχείων. ευχαριστώ πολυ Νομίζω ότι ο αρχικός poster ήταν αρκετά σαφής στο ερώτημα του! Δεν αναφέρθηκε σε Scala ή σε ActionScript.
-nick- Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Από τη μικρή μου εμπειρία, εγώ κάτι τέτοιο είχα υλοποιήσει με java , με χρηση του DOM
godlike Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Στην C/C++ πέρα από το QtXml το τοπίο είναι λίγο χαοτικό. Οι υπόλοιπες γλώσσες έχουν καλύτερη υποστήριξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.