raid Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μεταβαση απο Mx 518 σε ποιο αλλο καλο αντιστοιχο ποντικι? Το Μχ518 που εχω, δεν θελει να χαλασει με τιποτα.Με κουρασε η υπομονη του να με συντροφευει 6 χρονια αδιαλειπτα τωρα.Το μοναδικο παραπανω που εχει το ιδιο απο μενα ειναι οτι αν και λιωσανε τα mouse feet του εντελως,δεν του τα αλλαξα ποτε. Αν και το βρισκω ξανα καινουργιο με 30€ ειπα να αλλαξω μιας και τεχνολογικα φανταζομαι οτι υπαρχουν πλεον καλητερα.Ειπα να γινει μια ανανεωση για μενα και να προχωρησουμε μπροστα. Σκεφτομαι για το logitech g500 μιας και ειναι της ιδιας οικογενειας και φανταζομαι να βγει αξιοπιστο και να μην ψαχνομαι σε 2 χρονια μετα.Το μονο που εχω ενδιασμους σε αυτο ειναι οτι εχει ενα ενδιαμεσο κουμπι στο πλαι, διπλα διπλα σε αλλα δυο που τα βρισκω μικρα σε μεγεθος και ισως να ειναι ευκολο να πατηθει καταλαθος οταν παιζεις ενα fps παιχνιδι. Μονο παιζωντας καποιος μπορει να το διαπιστωση και οχι απλα σε μια εκθεση.Οποτε θελω την γνωμη τον κατοχων τους. Το δευτερο ειναι της Razer το Imperator.Πολυ ντορος για την ενλογω εταιρεια και δεν ξερω εαν θα τα καταφερει να αντεξει στον χρονο.Μιας και ειναι καινουργια σειρα ποντικιου.Ειναι καποιος κατοχος του και εχει εμπειρια να μου πει εαν το ποντικι ανταπεξερχεται σωστα στα καθηκοντα του Μιας και εχει αισθητηρα laser και εχουν ακουστει για καποια ποντικια της εταιρειας αυτης οτι με αισθητηρα laser ειχανε μια δυστροπια καποιες φορες οταν απο σταματημενα ξεκινουσανε να κανουνε μια κινηση και δεν ακολουθουσανε,και επρεπε να σηκωνουν το ποντικι ορθιο για να ξεκινησει παλι να παιζει σωστα. Απο mouse pad ποιο? με κριτηριο την ομαλη κινηση και προστασια των feet του ποντικιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.