gl_xristos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα. Ενας φιλος εχει εναν φορητο τον hp pavillion dv9500. Μου ειπε οτι ειχε κολλησει εναν ιο και ηθελε να τον βγαλω και επισης οτι ειχαν επιρρεαστει τα γραφικα του. Νομιζε οτι ηταν απο τον ιο. Τελικα οταν το ανοιξα εβγαζε μερικα κοκκινα πρασινα μπλε κουτακια στο μενου που κανει boot ενω θα επρεπε να ηταν μαυρο. Επισης πρασινες γραμμες σχεδον σε ολη την οθονη και οταν μπηκα στα windows τα χρωματα ηταν χαλια. Η αναλυση κλειδωμενη στα 680 * 640 (καπου εκει δεν θυμαμαι ακριβως). Του εκανα και φορματα βεβαια δοκιμαστικα αλλα τα ιδια. Μια φορα μονο ετυχε να ανοιξει ενταξη. Εμενα μου φαινεται για καρτα γραφικων. Εχει κανεις να προτινει κατι αλλο; Επισης αυτο που με καιει ειναι να μου πειτε αν η καρτα γραφικων ειναι onboard; Εχει την Nvidia GeForce Go 8600M GS. Ευχαρηστω εκ των προτερων.
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Για να δεις αν όντως είναι θέμα κάρτας, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνδέσεις μία άλλη οθόνη στο laptop. Αν και εκεί έχει την ίδια συμπεριφορά τότε ναι είναι θέμα κάρτας.
gl_xristos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Το εχω ηδη κανει. Συγνωμη ειχα ξεχασει να το αναφερω. Βασικα δεν εδινε καν εντολη στην εξωτερικη οθονη. Ηταν μαυρη. Και δεν μου επιτρεπει να αλλαξω τις ρυθμισεις αναλυσης η να επιλεξω και αλλη οθονη. Ξερεις αν η καρτα ειναι onboard;
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω είναι onboard χωρίς να είμαι σίγουρη 100%. Καλύτερα περίμενε και κάποιον άλλον να σου πει γνώμη.
gl_xristos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ευχαρηστω πολυ. Οκ θα περιμενω και δευτερη γνωμη. Οπως καταλαβαινω δεν υπαρχει καποια λυση σωτηριας ετσι;
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Αν όντως είναι onboard πρέπει να κάνεις ταρζανίες και αν πιάσουν. Πάντως περίμενε κάποιον για σίγουρη απάντηση. Το να σου λέω αν γίνεται κάτι, για την περίπτωση που είναι onboard, δε νομίζω να βοηθήσει και πολύ.
gl_xristos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Καποιος μια δευτερη γνωμη; Πως θα μαθω αν ειναι onboard;
filip123go Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Κατά 99% είναι onboard η κάρτα σου...! Αν έχει εγγύηση μπορείς να την αλλάξεις και τζάμπα. Τώρα, από εκεί και πέρα έχεις περάσει τους τελευταίους driver στο pc..?
ss13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=SEx6g-xt0CI http://www.youtube.com/watch?v=D-rwhr4DVTo
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 filip Δεν νομίζω να είναι θέμα drivers αφού του το εμφανίζει κατά το Boot το πρόβλημα. ss13 τα είδα και εγώ τα συγκεκριμένα video και απλά θέλω να ρωτήσω αν πιάνει το κόλπο ή θα είναι μούφα το αποτέλεσμα; Ερώτηση γενική και απλά εγκυκλοπαιδική.
ss13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 filip Δεν νομίζω να είναι θέμα drivers αφού του το εμφανίζει κατά το Boot το πρόβλημα. ss13 τα είδα και εγώ τα συγκεκριμένα video και απλά θέλω να ρωτήσω αν πιάνει το κόλπο ή θα είναι μούφα το αποτέλεσμα; Ερώτηση γενική και απλά εγκυκλοπαιδική. Κοίτα , το κόλπο πιάνει αλλά η σειρά 8 έχει πολλά προβλήματα αν δεις !!
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τα είδα όταν έριξα ένα γρήγορο ψάξιμο γι' αυτό έκανα την ερώτηση. Ευχαριστώ για την απάντηση
gl_xristos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ναι περασα τους drivers. Αλλα συμφωνω με την Karmen δεν νομιζω οτι εχει να κανει με αυτο. Αφενος επειδη το προβλημα εμφανιζεται και κατα το boot αλλα και γιατι ετυχε μια φορα να δουλευει για λιγο. Ευχαρηστω για τα video. θα ρωτησω το φιλαρακι μου αν θελει να προβω σε καποιου ειδους τετοια ενεργεια και ισως το δοκιμασω αυριο. Αν εχετε και αλλες ιδεες πειτε. Παντως θα ποσταρω τι θα κανω τελικα. Σας ευχαρηστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας.
karmen1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 xristo για να λες ότι θα προβείς στις ανάλογες ενέργειες, αν το φιλαράκι πει το οκ, υποθέτω ότι εγγύηση πάπαλα έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.