Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dyGQEnt9538
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ωραία και αγγελικά πλασμένα αυτά που λέει ο Τριβιζάς, όμως ο μέσος γονιός δεν έχει το μορφωτικό επίπεδό του, και όταν το σκασμένο του πρήζει συνεχόμενα τα συκώτια, ε κάποια στιγμή θα φάει της χρονιάς του. Γιατί και ο γονέας είναι άνθρωπος και έχει αντοχές. Θα ήθελα να βλέπω μερικές σφαλιάρες στα μούλικα που δε βγάζουν το σκασμό στο σουπερμάρκετ. To παρακάτω με μια δόση υπερβολής βέβαια το έχω συναντήσει πολλές φορές στο σούπερμαρκετ και τις καφετέριες. Βέβαια εκείνη τη στιγμή θέλω να σαπίσω τον γονιό και όχι το παιδί, επειδή αυτός μεν μπορεί να το αγνοεί, όμως εκείνο δε παύει να εκνευρίζει όλους τους υπόλοιπους. http://www.youtube.com/watch?v=uoJqYISy1Sk
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δεν χρειαζεται να εχεις ΤΟ τεραστιο μορφωτικο επιπεδο για να το καταλαβεις αυτο που λεει,νομιζω. Στην τελικη αν καποιος δν εχει υπομονη και δν μπορει να τα διαχειριστει τα παιδια να μην τα κανει.οχι να τους δινει το ξυλο της χρονιας τους για να δειξει απλα ποιος εχει το πανω χερι. Οι γονεις φταινε σε αυτες τις περιπτωσεις που τους καβαλανε τα μικρα.Αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια να τα δερνουν..
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Απο ποτε η σφαλιαρα εγινε "ξυλο της χρονιας"?
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Απο ποτε η σφαλιαρα εγινε "ξυλο της χρονιας"? Ωραία και αγγελικά πλασμένα αυτά που λέει ο Τριβιζάς, όμως ο μέσος γονιός δεν έχει το μορφωτικό επίπεδό του, και όταν το σκασμένο του πρήζει συνεχόμενα τα συκώτια, ε κάποια στιγμή θα φάει της χρονιάς του. Γιατί και ο γονέας είναι άνθρωπος και έχει αντοχές.
De@th L0rd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Έχετε ένα μεγάλο κακό στα φόρουμ. Πιάνεστε από τις λέξεις για να βγάζετε συνεχώς μαλάκα τον άλλο ώστε να ανεβείτε εσείς. Φταίω εγώ να κάνω edit και να γράψω "Πρόσεχε μη μου αλλάζεις τα λόγια"; To βρίσκώ το ίδιο φθηνό με το να κάθομαι να ψειρίζω τον γραπτό λόγο του άλλου ώστε να βρώ ατέλειες. Επίσης ξανατονίζω για πολλοστή φορά ότι ενώ στα φόρουμ το παίζετε ΦΟΥΛ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΙ έξω στην πραγματικότητα είναι σίγουρο, ότι κάνετε κι εσείς τα ίδια εκτρώματα με αυτά που κατηγορείτε.
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Εγω καταλαβα οτι αμα σε νευριαζει το παιδι σου θα το δερνεις. Εσυ το ειπες απο μονος σου.Δεν εγραψα εγω κατι δικο μου ,παραθεσα δικα σου λογια. Τουλαχιστον αν ειναι να δερνεις το παιδι σου μην προσπαθεις να βγαινεις και απο πανω για να δειξεις ανωτεροτητα. Επιφυλασσομαι ομως για την αποψη που εχεις τωρα.Ισως οταν κανεις δικα σου παιδια να αλλαξεις γνωμη οταν ερθεις αντιμετωπος με την κατασταση. Παντως πολυ ευκολα η σφαλιαρα γινεται 'ξυλο της χρονιας' πανω στα νευρα καποιου.
pappous_soulis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Στην τελικη αν καποιος δν εχει υπομονη και δν μπορει να τα διαχειριστει τα παιδια να μην τα κανει. Καλά αυτό είναι άλλη πονεμένη ιστορία. Μου θύμησες σκηνικό λίγες μέρες πριν τα χριστούγεννα, μόλις είχα πάρει κάτι γλυκά από ένα μαγαζί, πήγαινα προς το αμάξι και έπεσα πάνω σε μια μαλάκο που φώναζε υστερικά στο μωρό που είχε στο καροτσάκι. "Τι θέλεις πάλι γαμώ τη τύχη μου", "με έχετε τρελάνει, τρέχω σαν την άδικη κατάρα", "μου'χεις πρήξει το συκώτι", "να πας στον πατέρα σου", "αστοδιάολο πια" και άλλα τέτοια όμορφα. Σε μωρό παιδί. Δίπλα της στεκόταν και η μάνα της. Αμίλητη, αντί να της τραβήξει κάνα μπατσό να στανιάρει. Μου'ρθε να της ρίξω μια κλωτσιά στα πλευρά να τη πετάξω στην άσφαλτο. Εν ολίγοις, πιστεύω πιο πολύ χρειάζονται το ξύλο οι γονείς παρά τα παιδιά.
Vintage Jewel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Καλά αυτό είναι άλλη πονεμένη ιστορία. Μου θύμησες σκηνικό λίγες μέρες πριν τα χριστούγεννα, μόλις είχα πάρει γλυκά και πήγαινα προς το αμάξι και πέφτω πάνω σε μια μαλάκο που φώναζε υστερικά στο μωρό που είχε στο καροτσάκι. "Τι θέλεις πάλι γαμώ τη τύχη μου", "με έχετε τρελάνει, τρέχω σαν την άδικη κατάρα", "μου'χεις πρήξει το συκώτι", "να πας στον πατέρα σου", "αστοδιάολο πια" και άλλα τέτοια όμορφα. Σε μωρό παιδί. Δίπλα της στεκόταν και η μάνα της. Αμίλητη, αντί να της τραβήξει κάνα μπατσό να στανιάρει. Μου'ρθε να της ρίξω μια κλωτσιά στα πλευρά να τη πετάξω στην άσφαλτο. Εν ολίγοις, πιο πολύ χρειάζονται το ξύλο οι γονείς παρά τα παιδιά. Εγω εχω ακουσει πατερα να λεει στην κορη του στον δρομο καθως περνουσα με την παρεα μου 'ελα εδω να μην σε γα..σω'. Επισης για να ξαναμπω στο κλιμα της συζητησης με τα βιντεοπαιχνιδια..Υπαρχει ενα παιδακι στην πολυκατοικια μας που μια μερα το κρατησαμε επειδη η μανα του ειχε μια δουλεια ξερωγω και θυμαμαι ειχε φερει τα παιχνιδια του.Ηταν ΟΛΑ (οταν λεω ολα εννοω ΟΛΑ) πολεμικα παιχνιδια,σπαθια,τοξα κλτπ.Περιττο να πω οτι με ειχε πλακωσει στο ξυλο τα πρωτα 10 λεπτα και εβριζε σαν λιμενεργατης.5 χρονων παιδακι.Αλλα δεν εφταιγε εκεινο. Προδιαθεση στην βια δεν εχεις απο το DNA σου.Αλλοι στην περνανε καθως μεγαλωνεις.
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Εν ολίγοις, πιστεύω πιο πολύ χρειάζονται το ξύλο οι γονείς παρά τα παιδιά. Αναλογα την περιτπωση (και ειναι πολλες) συμφωνουμε εδω αλλα οχι και οτι δεν χρειαζεται να αστραφτεις και καμια στο παιδι σου που και που ειδικα οταν του εξηγεις γιατι τις εφαγε. Δηλαδη εγω που εφαγα το ξυλο της αρκουδας οταν ημουν πιτσιρικας τι εγινε? Ισα ισα που ηταν τερμα δικαιολογημενο (δεν εχω και ουτε ειχα το συνδρομο δαρμενης συζηγου). Δεν ετρωγα ξυλο για τα παντα, απλα οταν εκανα κατι "βαρυ" (οπως οταν εβαζα τα δαχτυλα μου στις πριζες) και παντα υπηρχε και εξηγηση για το ξυλο που εφαγα. Αν δεν το φας το σκαμπιλι σου πως θα μαθεις να σεβεσαι?
ClouD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Περιττο να πω οτι με ειχε πλακωσει στο ξυλο τα πρωτα 10 λεπτα και εβριζε σαν λιμενεργατης.5 χρονων παιδακι.Αλλα δεν εφταιγε εκεινο. Αυτογνωσία. Σπουδαίο πράγμα. :ρ
bluesattack Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ριξτε μια ματια και εδω.. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=5363:%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1&Itemid=90 http://www.somatikitimoria.gr/nomothesia.htm Και φυσικα η βια δεν ειναι μονο σωματικη αλλα και λεκτικη-ψυχολογικη.
status Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ριξτε μια ματια και εδω.. http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=5363:%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B5-%CF%8C%CF%84%CE%B9-%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1&Itemid=90 http://www.somatikitimoria.gr/nomothesia.htm Και φυσικα η βια δεν ειναι μονο σωματικη αλλα και λεκτικη-ψυχολογικη. Χωρίς παρεξήγηση, δική σου γνώμη θα δούμε ή θα μας πεθάνεις στα λινκ; :Ρ
bluesattack Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Χωρίς παρεξήγηση, δική σου γνώμη θα δούμε ή θα μας πεθάνεις στα λινκ; :Ρ Μα δεν ειναι φανερη απο την παραθεση αυτων ακριβως των λινκ ? (σορρυ που σας πεθανα , σκοπος μου ηταν η ενημερωση )
pournaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Η βία είναι μέρος της ζωής. Δεν έχει αλλάξει τίποτα από τα αρχαία χρόνια. Τότε τα παιδιά έπαιζαν με ξύλινα σπαθιά, ενώ τώρα κάνουν το ίδιο με παιχνίδια 3d. Το κάθε παιχνίδι είναι καλό ή κακό ανάλογα με το πως το εκμεταλλευόμαστε. Είναι ωραίο να παίζεις ένα παιχνίδι και να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα για λίγο... να γίνεσαι ήρωας ή μαφιόζος! Με αυτό τον τρόπο εκτονώνονται τα πρωτόγονα (και απόλυτα φυσιολογικά) ένστικτα που όλοι έχουμε μέσα μας. Το παιχνίδι δεν δημιουργεί κόμπλεξ ούτε απέχθεια προς την κοινωνία και τους συνανθρώπους!!! Αυτό υπάρχει ήδη σε ορισμένους, οι οποίοι τελικά μπορεί να το εξωτερικεύσουν αντί σε ένα παιχνίδι... στην πραγματική ζωή. Αν κατηγορούμε το παιχνίδι γι'αυτό απλά έχουμε χάσει την ουσία του προβλήματος. Η ψυχική καταπίεση αλλά η καταπίεση των ενστίκτων (σεξουαλικών και μη) είναι αυτή που δημιουργεί ψυχολογικά προβλήματα. Δεν κατηγορεις το παιγνιδι, κατηγορεις το γονιο που δεν ξερει πως να πει οχι, και να αποτρεψει το παιδι, απο αυτο το παιγνιδι. Εκτος βεβαια και αν, ολα τα παιγνιδια ειναι φυσιολογικο να παιχτουν απο παιδια 10-12 χρονων. Με αυτη τη λογικη, μπορουμε να θεωρησουμε σωστο, και το να βλεπουν απο ενα δυο splatterakia τη μερα, α και στο χαλαρο τους, και κανα Rocco για ξεθολωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.