GlobeXgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Είμαι σε στο τμήμα πληροφορικης στο ΠΑΠΕΙ και θα ήθελα βοήθεια στην επιλογή κλάδου για τη πρακτική άσκηση. Οι επιλογές μου είναι ασφάλεια, βάσεις δεδομένων και webdevelopping. Θα ήθελα η πρακτική να έχει σχέση με το κλάδο που θα ακολουθήσω αργότερα στην επαγγελματική σταυριοδρομία μου. Οσοι ξέρετε τι παίζει έξω από άποψη εύρεσης εργασιας, χρημάτων κλπ. παρακαλώ διαφωτίστε με.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Αυτη τη στιγμή δεν παιζει σχεδόν τιποτα. Καλη επιτυχία παντως Σε webdevelopping ολο και κάτι θα βρεις.
Mvpgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Εγώ θα πρότεινα βάσεις δεδομένων. Είναι πρακτικά το μόνο που μπορείς να ασχοληθείς στην Ελλάδα. Άλλωστε σε όποιον κλάδο και να δουλέψεις μετά, είτε web είτε ασφάλεια είτε δεν ξέρω τι, οι γνώσεις πάνω στις βάσεις δεδομένων θα σου χρειαστούν και θα μετρήσουν... Από εύρεση εργασίας και λεφτά αυτή την περίοδο... Εχμ, εγώ ετοιμάζω ήδη βαλίτσες...
nicker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Αυτη τη στιγμή δεν παιζει σχεδόν τιποτα. Καλη επιτυχία παντως Σε webdevelopping ολο και κάτι θα βρεις. Για πρακτική παίζει... Εκεί κοστίζουν φθηνά οι υπάλληλοι. Εγώ θα πρότεινα βάσεις δεδομένων. Είναι πρακτικά το μόνο που μπορείς να ασχοληθείς στην Ελλάδα. Άλλωστε σε όποιον κλάδο και να δουλέψεις μετά, είτε web είτε ασφάλεια είτε δεν ξέρω τι, οι γνώσεις πάνω στις βάσεις δεδομένων θα σου χρειαστούν και θα μετρήσουν... Κι εγώ βάσεις δεδομένων προτείνω για τους ίδιους λόγους.
GlobeXgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.