Προς το περιεχόμενο

Ακουστικά για FPS παιχνίδι

ioannnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι ειναι τοσο ακριβο?

Υπαρχει χωρις μικροφωνο?

Χωρις μικροφωνο δεν υπαρχει αλλα σιγουρα θα το χρειαστεις καποια στιγμη θα μιλησεις με καποιον σε online game.

Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και ποιοτητα ηχου δεν ειναι τιποτα τα 30 ευρω απο το να παρεις αγνωστη μαρκα των 10 ευρω....

Δημοσ.

Ποια 30? Ειναι απο 46 και πανω, και επειδη δεν τα εχουν οι δυο γνωστες αλλυσιδες, πρεπει να υπολογιζουμε και μεταφορικα και εξοδα αντικαταβολης...

Πως θα μιλησω σε καποιον με το μικροφωνο αν δεν υποστηριζεται αυτη η λειτουργια?

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να υπαρχει ευαισθησια, να πιανουν τα ακουστικα ολους τους θορυβους και απ τη σωστη κατευθυνση, πχ. μια πορτα που ανοιγει εκει κοντα, ή καποιος αντιπαλος που ερχεται απο πισω;)

Δημοσ.

Νομιζω λυση σου εδωσα, στο budget που διαθετεις Κ512 ,Κ77

τα οποια τα εχει η μεγαλη αλυσιδα (φτουυυυ :devil: )

Επισης ευαισθησια (db) σε ενα μεγαφωνο ειναι το ποσο ευκολοδηγητο (σε συνδυασμο βεβαια με το φορτιο του)ειναι.

Παραδειγμα για να καταλαβεις τι εννοω:Eνα μεγαφωνο 90db/8Ω θα "παιξει" πιο σιγα απο ενα 98db/8Ω αν συνδεσεις και τα 2 σε εναν ενισχυτη 100W

Οποτε αυτο που κρατας εσυ ειναι οτι οσο πιο πολλα db ειναι τα ακουστικα που θα επιλεξεις τοσο πιο δυνατα θα παιξουν αν τα συνδεσεις στο pc σου

Τωρα τα μεγαφωνα δεν πιανουν θορυβους αναπαραγουν ακουστικο φασμα πχ απο 40Ηz-20ΚHz οπου αυτο σου υποδηλωνει το ευρος λειτουργιας του μεσα στο ευρυτερο ηχητικο φασμα

Του τεστιν οσο μεγαλυτερο ειναι αυτο το ευρος τοσο "περισσοτερους" ηχους μπορεις εν δυναμη να ακουσεις απο αυτο

Με λιγα λογια αν τα ακουστικα που θα παρεις εχουν 50Hz-10ΚHz και βαλεις εσυ να ακουσεις Καλλας την κορωνα της

δεν υπαρχει περιπτωση να την ακουσεις που να χτυπιεσαι κατω αφου θα ειναι εκτος των δυνατοτητων των ακουστικων σου πχ 18-20-22KHz

Tα ανωτερο στα λεω απλα για να ξερεις τι ψαχνεις

Δημοσ.

Τι εννοεις "δεν πιανουν θορυβους"? Δεν θα σου φερουν στο αυτι ολους τους θορυβους?

Η ποιοτητα ηχου των ακουστικων ειναι ιδια οπως αυτη των ηχειων, ή κατωτερη?

Τα db δεν ειναι η ενταση?

Δεν θα ακουω οπερα, για παιχνιδια λεω:-)

Τα ασυρματα ειναι το ιδιο καλα με τα ενσυρματα?

Δημοσ.

Γενικα sennheiser , akg , creative , logitech ειναι καλες μαρκες απο κει και περα εσυ αποφασιζεις ποσα θελεις να ξοδεψεις.

Το αν θα <<πιανουν>> τους ηχους πχ απο καποιον που ερχεται απο πισω αυτο εξαρταται απο το παιχνιδι και ποσο δυνατα εχεις τα ακουστικα σου , οσο για την συγχνοτητα τα περισσοτερα ακουστικα κυμενονται απο 40 με 50 hz μεχρι 1800 2000 ή και 2200 hz οποτε μη σε νοιαζει το φασμα οτι και να παρεις θα σε καλυψει.

Εγω προσωπικα εχω τα sennheiser hd202 και ειμαι απολυτα ευχαρηστημενος απ την αποδοση τους σε παιχνιδια μουσικη ταινιες.

Για τα ασυρματα δεν εχω ακουσει τα καλυτερα πχ ανυπαρκτα μπασα , διακοπες στη συνδεση κλπ

ΥΓ Για fps θα σε βοηθουσε το μικροφωνο ακομα κι αν δεν υποστηριζει το παιχνιδι επικοινωνια (σχεδον απιθανο) υπαρχει το teamspeak , ventrilo κλπ

Δημοσ.

Το αν θα <<πιανουν>> τους ηχους πχ απο καποιον που ερχεται απο πισω αυτο εξαρταται απο το παιχνιδι και ποσο δυνατα εχεις τα ακουστικα σου

Αν το παν ειναι η ενταση τοτε απλα ανεβαζω το volume στο maximum? Απ την ποιοτητα του ηχου ομως δεν ειναι που διαφορροποιουνται οι τιμες?

Μικροφωνο λες για να επικοινωνω με αλλα μελη της ομαδας μου? Μπα, δεν παιζει τετοιο ενδεχομενο.

Οσο πιο ακριβο ενα σετ ακουστικων τοσο το καλύτερο? Αρα να διαλεξω καποιο απο τις μαρκες που ανεφερες? Τα sennheiser hd202 υπαρχουν? γιατι στον Σκρουτζ δεν βγαινουν.

Δημοσ.

Χμ... λενε οτι ειναι "σχεδιασμένα για μουσική". Εγω θα ηθελα βασικα για gaming. Mουσικη ακουω παντα σε ανοικτη ακροαση.

Μηπως ειναι καλο να παιρνει κανεις ακουστικα απ την ιδια μαρκα με την καρτα ηχου, ωστε να υπαρχει τυχον καλυτερη συνεργασια? Εχω καρτα και ηχεια Creative.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...