Προς το περιεχόμενο

ram

vellamos_power

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. θελω να αναβαθμισω λιγο τον υπολογιστη μου και να αυξησω την ram.

μητρικη msi p55 gd 80

επεξεργαστης core i7 860 και

ram δεν ξερω ποια χαρακτιριστικα πρεπει να χρησιμοποιησω για αυτο ανεβαζω φοτος απο το cpu-z. ελπιζω να ειναι ολα οκ και να κανουν. θελω αλλα 2 γιγα τουλαχιστον αλλα να μην ξεπερνα και τα 70-80 ευρω.παντως οσα περισσοτερα γιγα τοσο καλυτερο.

post-187824-0-25952200-1296063617_thumb.jpg

post-187824-0-99111600-1296063630_thumb.jpg

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδες... :-D :-D

να ρωτησω και κατι αλλο. η μητρικη παιρνει εως και 16 γιγα. με τον ι7 ποσο ραμ πρεπει να εχω?γιατι εχω δει οτι παιρνουν συγκεκριμενο αριθμο γιγα...ή ειναι απλα φημη??

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω μόνο η έκδοση του λειτουργικού περιορίζει τη RAM που μπορείς να έχεις ( 32bit --->έως 3GB RAM).

Αν είχε βάση κάτι τέτοιο, γιατί να βγάλουν μητρική που παίρνει 16GB RAM και υποστηρίζει τον χ ή ψ επεξεργαστή; Βάση λογικής πάντα.

Δημοσ.

Πάνω από 8 Gb σε Pc που δεν προορίζεται για επαγγελματικό (Πολύωρες εργασίες επεξεργασίας video ,Simulations,3d rendering, Autocad, solidworks Κ.τ.λ), θεωρώ πως είναι υπερβολικά και δεν θα έχουν και κανένα αποτέλεσμα στις επιδόσεις.

Ναι πάνω από 3GB πρέπει να εγκαταστήσεις 64 bit λειτουργικό για να μπορέσει να δει την έξτρα εγκατεστημένη μνήμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...