Προς το περιεχόμενο

Νεο Καταστημα

redbill80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους σας.

Προκειται να ανοιξω καταστημα με service υπολογιστων κατα κυριο λογο και πωληση αναλωσιμων και πωληση υπολογιστων με παραγγελια,τα οποια θα τα στηνω μονος μου.

Το καταστημα θα το ανοιξω επαρχια σε μια περιοχη 10.000 ατομων στην οποια υπαρχει αλλος ενας μονο.Αυτο που θελω ειναι μια βοηθεια απο συναδελφους εδω μεσα που εχουν την εμπειρια πανω σε θεματα με τις αντιπροσωπειες και συνεργασια με αυτες.Ηδη εχω κανει μια ερευνα και εχω δει τα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ, OKTABIT και PIXMANIA-PRO.Επειδη μονο στο τελευταιο εχει τιμες,ενω στα αλλα θελουν πρωτα στοιχεια του καταστηματος (το οποιο δεν εχω κανει εναρξη ακομα).Θα ηθελα να μου πειτε και αλλες εταιρειες αν υπαρχουν,και απο ευρωπη και αν μπορω να κανω αγορες απο Ασια χωρις να πληρωσω τελωνειο και να εχω προβληματα με εφορια(πολλα ζηταω μαλλον).Οποιαδηποτε βοηθεια και συμβουλη δεκτη.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους σας.

Προκειται να ανοιξω καταστημα με service υπολογιστων κατα κυριο λογο και πωληση αναλωσιμων και πωληση υπολογιστων με παραγγελια,τα οποια θα τα στηνω μονος μου.

Το καταστημα θα το ανοιξω επαρχια σε μια περιοχη 10.000 ατομων στην οποια υπαρχει αλλος ενας μονο.Αυτο που θελω ειναι μια βοηθεια απο συναδελφους εδω μεσα που εχουν την εμπειρια πανω σε θεματα με τις αντιπροσωπειες και συνεργασια με αυτες.Ηδη εχω κανει μια ερευνα και εχω δει τα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ, OKTABIT και PIXMANIA-PRO.Επειδη μονο στο τελευταιο εχει τιμες,ενω στα αλλα θελουν πρωτα στοιχεια του καταστηματος (το οποιο δεν εχω κανει εναρξη ακομα).Θα ηθελα να μου πειτε και αλλες εταιρειες αν υπαρχουν,και απο ευρωπη και αν μπορω να κανω αγορες απο Ασια χωρις να πληρωσω τελωνειο και να εχω προβληματα με εφορια(πολλα ζηταω μαλλον).Οποιαδηποτε βοηθεια και συμβουλη δεκτη.

Σου εύχομαι να πλουτίσεις...

Δημοσ.

Σου εύχομαι να πλουτίσεις...

Σε ευχαριστω, αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου.Το κανω για να ζησω σαν ανθρωπος ...ή να μπω μεσα!

Δημοσ.

Αυτό που ζητάς είναι λίγο δύσκολο, αλλα μπορείς να ζητήσεις τηλεφωνικά κάποια στοιχεία

Εταιρίες που έχουμε συνεργαστεί τώρα και παλιότερα

ENET-LOGICOM, DIONIC, WEST NET, TMP (Αναλώσιμα και Διάφορα Hardware όχι Επεξεργαστές και Μητρικές)

Καλή Τύχη... Επικεντρώσου στο Service και όχι στην Πώληση και όλα καλά θα πάνε ;)

Δημοσ.

Κάτι άλλο μίλα με μαγαζιά που δεν ε΄ναι τις περιοχής σου μήπως μπορούν να σε καθοδηγήσουν δεν έχουν να χάσουν τίποτα άμα είναι καλοί άνθρωποι

Δημοσ.

Κάτι άλλο μίλα με μαγαζιά που δεν ε΄ναι τις περιοχής σου μήπως μπορούν να σε καθοδηγήσουν δεν έχουν να χάσουν τίποτα άμα είναι καλοί άνθρωποι

Αυτο ειναι το καλυτερο οντως.Αν υπαρχει καποιος εδω μεσα που δεν εχει μαγαζι στην Θεσπρωτια και μπορει να βοηθησει...

Σας ευχαριστω ολους σας παντως για την βοηθεια.

Δημοσ.

redbill80 , σου εύχομαι να πας καλά ( μπράβο σου που το ρισκάρεις , master στο video editing ) , είμασταν συμμαθητές στο περιβόητο Ι.Ε.Κ , καταλαβαίνεις σε πιο !! :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...