Προς το περιεχόμενο

Εσωτερικος δισκος 2.5

metanei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκοπευω να αγορασω ενα εσωτερικο δισκο 2.5 και εψαχνα για samsung συγκεκριμενα γιατι απο οτι ακουω αξιζουν περισσοτερο απο WD-seagate etc. κ εχω πεσει αναμεσα σε αυτους τους 3

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=18631&cat=6&sub=200&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=8864&cat=6&sub=200&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16454&cat=6&sub=200&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

ποιος απο τους 3 να παρω?

δεν με πειραζει τοσο τα gb που θα ειναι<δηλαδη απο 150 μεχρι 500 οχι παραπανω> κ πανω κατω ψαχνω γυρω στα 40 ευρω το πολυ

Δημοσ.

Όλοι είναι στης 5400, εγώ θα προτιμούσα κάποιον στης 7200.

Οι διαφορά είναι χαώδες, και το λέω απο προσωπικοί εμπειρία.

παρολο τι λες εγω εχω ακουσει ομως οτι καλυτεροι ειναι στα 5400 παρα τα 7200

τωρα δεν ξερω ομως αν ειναι το ιδιο σε 2.5 - 3.5

Δημοσ.

Στους 3,5" ίσως είναι η κορυφαία επιλογή, πάντα σε σύγκριση με τα λεφτά που θα δόσεις. Η μόνη εμπειρία με 2,5" της samsung είναι μέσα απο ένα Netbook hp που έχει έναν 160GB, δεν λέω καλός δίσκος, αθόρυβος, αλλά δυστυχώς έχει όλα τα μειονεκτήματα τον 5400rpm.

Εγω στον λαπτοπ όταν άλλαξα τον toshiba 250GB@5400rpm και έβαλα έναν WD BLACK 32GB@7200rpm αμέσως νόμιζα οτι αναβάθμισα όλο το σύστημα, και μάλιστα δεν είδα καμιά διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας, η στης θερμοκρασίες.

Πάντως αν νομίζεις οτι της παλεύεις με ένα δίσκο στης 5400, τότε πάρε τον 320, κανε ενα μικρο partition για τα windows και ασε τον υπόλοιπο για αρχεία, άσε που και απο άποψη κόστους ο 320 ειναι ποιο Value for money.

Δημοσ.

AMA θες να κάνεις ΒΛΑΚΕΙΑ πάρε 5400...

Εάν θες να κάνεις το νορμάλ πάρε 7200...

Αφού όμως έχει προαποφάσισει να το φας το κεφάλι σου, εμάς τι μας ρωτάς ο ε ο οοο?

Δημοσ.

Επειδή δεν μας έχεις πει, για λάπτοπ προορίζεται; Απλά το έχεις αφησει τελείως ασαφές...

θελω να φτιαξω ενα μικρο εξωτερικο για να τον εχει ο αδερφος μου σαν αποθηκευτικο-μεταφορα αρχειων κτλ. θηκη εχω ηδη μια κ απλα ελειπε ο δισκος...

Δημοσ.

Eμμ δεν μας το είπες από την αρχή... Νομίζω ότι όλοι είχαμε καταλάβει ότι τον ήθελες εσωτερικό να τον βάλεις κάπου...

Αν δεν έχεις εξωτερικό κουτί, υπολόγισε ότι στο νερό θα σου κοστίσει κανένα 10-ευρο(για usb 2.0 κουτί μιλάω).. Άρα πας μάνι μάνι στα 50 ευρώ...

Απλά σε ενημερώνω ότι υπάρχει σε usb 3.0(που σημαίνει γύρω στις 2.5 φορές πιο γρήγορος από τους usb 2.0, σύμφωνα με ένα ριβιου που είχα δει για το συγκεκριμένο μοντέλο, μιας και ακόμα μέσα έχουν σατα2 και δεν εχουν βγει στην αγορα 2.5'' σατα3), η προσφορά αυτή σε 500 γίγα στον Κωτσοβόλο στα 60 ευρώ!

Link

Εγώ πιστεύω ότι καραξίζει, αν κρίνεις από το ότι 1 χρόνο πριν έπαιρνες 500 γίγα με usb 2.0 της ίδιας μάρκας στα 100 ευρώ... Ενώ ήθελες(επίσης τότε) 65 ευρώ για έναν 320 γίγα πάλι usb 2.0!

Δημοσ.

Eμμ δεν μας το είπες από την αρχή... Νομίζω ότι όλοι είχαμε καταλάβει ότι τον ήθελες εσωτερικό να τον βάλεις κάπου...

Αν δεν έχεις εξωτερικό κουτί, υπολόγισε ότι στο νερό θα σου κοστίσει κανένα 10-ευρο(για usb 2.0 κουτί μιλάω).. Άρα πας μάνι μάνι στα 50 ευρώ...

Απλά σε ενημερώνω ότι υπάρχει σε usb 3.0(που σημαίνει γύρω στις 2.5 φορές πιο γρήγορος από τους usb 2.0, σύμφωνα με ένα ριβιου που είχα δει για το συγκεκριμένο μοντέλο, μιας και ακόμα μέσα έχουν σατα2 και δεν εχουν βγει στην αγορα 2.5'' σατα3), η προσφορά αυτή σε 500 γίγα στον Κωτσοβόλο στα 60 ευρώ!

Link

Εγώ πιστεύω ότι καραξίζει, αν κρίνεις από το ότι 1 χρόνο πριν έπαιρνες 500 γίγα με usb 2.0 της ίδιας μάρκας στα 100 ευρώ... Ενώ ήθελες(επίσης τότε) 65 ευρώ για έναν 320 γίγα πάλι usb 2.0!

ναι οντως χαζαμαρα μου ξεχασα να γραψω και για τι θα προοριζοταν...βασικα μια καλη ευκαιρια ειναι αυτη οντως αλλα το μονο που με προβληματιζει ειναι

θα ειναι μικρος? μην ειναι καμια μεγαλοπατατα κ δεν θα εχω πως να τον κουβαλαω...οπως τους 3.5 εξωτερικους...

EDIT ακυρο η ερωτηση αφου ειναι 2.5 λογικα μικρος θα ειναι :wacko:

Δημοσ.

Kαλέ λιγότερο από 200 γραμμάρια ζυγίζουν αυτοί και δεν έχουν και εξωτερικό τροφοδοτικό!

:rolleyes:

ναι συγγνωμη βιαστικα να απαντησω :P αμα δεν ληξει η προσφορα σε καμια εβδομαδα λογικα αυτον θα παρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...