Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με κουμπι αναματος λαπτοπ


teoefsta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..Εχω ενα λαπτοπ compaq presario cq62 του οποιου του ειχα αλλαξει οθονη και καταλαθος ξεκολλησαν η καλοδιοταινια του κουμπιου αναματος απο την πλακετα του κουμπιου,προσπαθησα με παρα πολλες προσπαθιες να τ ξανακολησω αλλα ματαια το μονο που καταφερνα ειναι να σπαω τ νευρα μου.Και οχι τιποτα αλλο το λαπτοπ δεν ειναι δικο μου αλλα μιας γνωστης μου.εχετε να μου προτεινετε κατι??εχω κοιταξει για power button board αλλα πανε 50Ε κ αντε να τα βρω εκτος εξωτερικου ουτε στο ebay το βρηκα..Λετε να μπορω να το βρω απο την αντιπροσωπεια της hp??

 

Καθε συμβουλη δεκτη...ευχαριστω για τ χρονο σας

Δημοσ.

Πρεπει καποιος να το δει απο κοντα. Λογικα καποιος τεχνικος θα μπορεσει να στο φτιαξει χωρις ανταλλακτικο εκτος κι αν το εχεις χαλασει με τις προσπαθειες σου. Πηγαινε το σε ενα καταστημα.

Δημοσ.

μηπως εχει το μηχανημα σου κανενα κουμπι multimedia ή internet express και ανοιγει και απο εκει; εμενα εχει και καμια φορά το ανοιγω απο εκει για εναλλαγη (και για να μη φθείρεται το κανονικό Power button) και μετά απλά κλείνω το προγραμμα αναπαραγωγής ή τον browser.!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...