Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με restart υπολογιστή.

elo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω το εξής πρόβλημα.

Εδώ και δυο μέρες το PC εντελώς ξαφνικά, χωρίς να υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος, δεν κάνει restart.

Το άνοιξα και έλεγξα τα πάντα (από συνδέσεις τροφοδοτικού, μήπως έχει κουνηθεί κάτι μέσα, δοκίμασα από την αρχή και έβγαλα κάθε κομμάτι και το δοκίμασα ένα, ένα, για να δω μήπως υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα από μεριά hardware), δοκίμασα και άλλο τροφοδοτικό αλλά τελικά τζίφος..:shock:

Το μηχάνημα είναι: (τα βασικά που μας ενδιαφέρουν)

Μητρική- striker extreme

Επεξεργαστής- Core 2 Duo E6700

Μνήμη- 6 gb s. talent

Κάτι που πιστεύω πως πρέπει να αναφέρω είναι πως πάνω στην μητρική αναβοσβήνουν (κόκκινο φως) τα κουμπιά Power On και CLR CMOS, καθώς και το λαμπάκι (πράσινο χρώμα) SB_PWR.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όταν λειτουργούσε ο υπολογιστής εννοείς…:rolleyes:

Χαμηλές γιατί το κουτί (coolermaster-stalker) έχει σωστό αερισμό και επίσης λόγο μούρλας γινόταν τακτικά η κατάλληλη καθαριότητα από σκόνη.

• Moderators
Δημοσ.

Καθε ποτε σβηνει?Μετα απο ενα μισαωρο ας πουμε απο το boot ή μπορει να περασουν και ωρες πριν εμφανισει το προβλημα

Εχεις παρατηρησει κατι κοινο?Ας πουμε εισαι στο youtube παντα?Η παιζεις παιχνιδια?

Όταν λειτουργούσε ο υπολογιστής εννοείς…:rolleyes:

Τι εννοεις?Δεν λειτουργει πια?

Δημοσ.
Gi0-Καθε ποτε σβηνει?Μετα απο ενα μισαωρο ας πουμε απο το boot ή μπορει να περασουν και ωρες πριν εμφανισει το προβλημα

Συγνώμη για το ότι δεν απάντησα στο μήνυμα σου πιο νωρίς, αλλά βλέπεις υπάρχει και η δουλειά στην μέση…:cry:

Γράφω από ένα δανεικό netbook, δηλαδή Gi0 ο υπολογιστής δεν δουλεύει πλέον καθόλου, ούτε ανοίγει, ούτε σβήνει μετά από κάποια ώρα.

Προσπαθώ απλά να καταλάβω (βρω) τι φταίει για αυτό το πρόβλημα και να μην προβώ σε αγορά καινούργιας μητρικής και επεξεργαστή (αναβάθμιση), κάτι που θα πάρει καιρό δηλαδή…:mad:

Δεν ξέρω αν είναι κάτι που δεν έχω σκεφτεί γι΄ αυτό και ζητάω την γνώμη και τα Φώτα σας…:wub:

Δημοσ.

Προφανώς για να υπάρχουν τα λαμπάκια (κόκκινα κτλ) πάνω στην μητρική που αναβοσβήνουν το πρόβλημα θα είναι εκεί! Εκτός και ήταν πάλι έτσι πριν γίνει το "κακό". Εγώ, προσωπικά λέω να αλλάξεις μητρική. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΟΜΩς ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ. ΜΗΝ ΚΆΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ *****!

• Moderators
Δημοσ.

Οταν πας να το ανοιξεις,δεν ανταποκρινεται καθολου?Ουτε ηχος,ουτε ας πουμε τ ανεμιστηρακια να ανεβαζουν στροφες,καποιο δειγμα ζωης τελοσπαντων?

Δημοσ.

Όχι τα λαμπάκια πριν δεν αναβόσβηναν κόκκινο, τουλάχιστον για να είμαι πιο ακριβής δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου κάτι τέτοιο.

Τώρα για δείγμα ζωής, δεν υπάρχει κανένα, τι φιλί της ζωής, τι εκφοβισμό, τι τρυφερά λόγια, δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Ούτε ήχος (μπιμπ), ούτε ανεμιστηράκια να δουλεύουν, το τροφοδοτικό είναι καινούργιο - Corsair HX850W

Δημοσ.

Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι το κουμπί Power On που υπάρχει πάνω στην μητρική αν το πατήσουμε δεν θα πρέπει να κάνει restart, αν φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα στην μητρική ή σε κάποιο άλλο κομμάτι του Y/P.

24822815.png

Διάβασα και ένα παρόμοιο πρόβλημα που είχε το μέλος R.E.M, φυσικά το πρόβλημα του βρέθηκε καθώς είχε καμένο τροφοδοτικό.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, υπάρχει περιπτώσει να έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό μου, είναι καινούργιο, μια βδομάδα το έχω….:shifty:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...