lefteris210 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μπορεις να μπεις στα windows?Αν ναι,τρεξε καποιο απο τα occt,prime( small ffts) ή καποιο αντιστοιχο για το power supply test. Tα bugcodes ειναι τα μηνυματα που παιρνουμε μαζι με την μπλε οθονη, συνηθως της μορφης "bugcode_usb_driver stop: 0x000000fe 0x00000004 0x862d9430 0x8644e8b8 0x00000000" ή IRQ_LESS_OR_EQUAL και αλλα αντιστοιχα.Αρκετες φορες χαρη σ αυτα μπορεις να προσδιορισεις το προβλημα,αλλες παλι χρειαζεται να αναλυσεις τα memory dumps που δημιουργουνται με καθε μπλε οθονη και αποθηκευονται σε c:\windows\minidump και c:\windows\memory.dmp.Υπαρχουν περιπτωσεις οπου δεν παιρνεις ουτε μπλε οθονη,ουτε καποιο dump και εκει πρεπει να προχωρησεις σ αλλη τακτικη.Αν θελεις ριξε μια ματια σε μερικα posts που εχω κανει για το θεμα. Ενα search εδω για blue screen θα σου βγαλει επισης αρκετα αποτελεσματα κ αναλυσεις. που μπορώ να το βρω ώστε να το τρέξω? occt,prime( small ffts) ή καποιο αντιστοιχο για το power supply test.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 που μπορώ να το βρω ώστε να το τρέξω? occt,prime( small ffts) ή καποιο αντιστοιχο για το power supply test. Google it occt και prime95
lefteris210 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 αυτά τα πρόγραμμα είναι από ότι είδα αποκλειστικά για την κάρτα γραφικών? όσο αφορά την GPU είμαι 100% σίγουρος ότι δουλεύει ok,διότι το σφάλμα δεν το πήρα μονο στο game αλλα και στα windows κανονικά ενώ δεν έπαιζα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 αυτά τα πρόγραμμα είναι από ότι είδα αποκλειστικά για την κάρτα γραφικών? Κανε τον κοπο να διαβασεις τι κανει το καθενα πριν τα χρησιμοποιησεις.Τα δυο που εδωσα πριν δεν ειναι για την καρτα γραφικων (το οcct εχει ενα διαγνωστικο γι αυτη παρολαυτα) όσο αφορά την GPU είμαι 100% σίγουρος ότι δουλεύει ok,διότι το σφάλμα δεν το πήρα μονο στο game αλλα και στα windows κανονικά ενώ δεν έπαιζα. Δεν χρειαζεται να παιζεις 3d για να εμφανιστει προβλημα στην καρτα γραφικων.Και στα windows μπορει να προκυψει.Γι αυτο κανε το test να εισαι σιγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.