billys19 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα παιδιά, μόλις παρεέλαβα ένα τροφοδοτικό και παρατήρησα το εξής: υπάρχει ένα καλώδιο που δεν ξέρω πως το λένε αλλα έχει 6 pins για να συνδεθούν με την μητρική. ΕΝώ το παλιό είχε 4 pins. Τι να κάνω?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Βαλε φωτο. Αν ειναι ορθογωνιο κι εχει 6 πινς, ειναι για καρτες γραφικων. Για τον επεξεργαστη θα εχει ή 4 πινς ή 4+4αποσπωμενα. Οχι 6.
billys19 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 αν δεν τα καταφέρω κ με αυτή τη προσπάθεια θα βγάλω φώτο...απλά μου είναι λίγο δύσκολο. λοιπόν, έχω ένα καλώδιο με 20 + 2 αποσπόμενα = 22 πινς Αυτό ξέρω οτι πάει στην μητρική. έχω 2 4άρια = 8 πινς. Α, μάλλον αυτά θα πάνε εκεί που θέλω. Ένα εξάρι που σύμφωνα με αυτά που λες πάνε στην γραφικών. Αλλα είναι παλιός υπολογιστής οπότε μάλλον δεν θα πάνε πουθενά. Έχω άλλο ένα καλώδιο με 4 + 4 διαφορετικά για σκληρό. Και άλλο ένα με 4 και 4 και αλλα 4(ποιό μικρά) μάλλον για την δισκέτα κτλ(δεν έχω μην βαρέσετε) Και τέλος δυο μάυρα που γράφουν σατα. Δεν έχω ιδέα που πάνε!... σας ευχαριστώ...μόλις τώρα σκέφτηκα να στείλω ποιό τροφοδοτικό ακριβώς έχω...καλα τα έχω παίεξει... λοιπόν, έχω ένα lamtech 550 W ATX-S550 Link Δηλαδή τα 6 pins τα αφήνω όπως είναι και παίρνω ένα απο τα 4 και το βάζω στην μητρική.! ????? Φοβούμεν λίγο γτ 2 που έχω δοκιμάσει μεσα στον μήνα δεν μου λειτουργούν...κάνω καμια μ**** μήπως??
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ε το 6 δεν μπαινει ετσι κι αλλιως στην υποδοχη της μητρικης. Και αυτο με τα 20+2, δεν ειναι 20+2, 20+4 ειναι. Στη μητρικη θα βαλεις ενα με 4, 2 κιτρινα και 2 μαυρα καλωδια. Τα sata αστα για δισκους ειναι, πιο καινουριους...
billys19 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ωραία με σώζει για άλλη μια φορά george! και κάτι άλλο, απο θέμα συμβατότητας δεν πρέπει να κοιτάξω κάτι ετσι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.