neXTgen Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ψάχνω για μικρά, στακάτα παιχνίδια που να κολλάς για ps3 . ΔΕΝ ενδιαφέρομαι για υπερτίτλους όπως assasin's creed, god of war 3, uncharted 2, metal gear solid 4.. είναι εξαιρετικά παιχνίδια αυτά αλλά ΑΛΛΟ ψάχνω. παλιά έπαιζα συνέχεια tony hawk σε ps2 (το 8 το έχω και στο ps3 τώρα), επίσης έχω ευχαριστηθεί σε xbox 360 φίλου μου απίστευτα το rockstar table tennis x360, τα mame σε PC και τώρα στο ps3 παίζω συνέχεια τα εξής tρία : Joe Danger, pac-man championship DX, NBA Street Homecourt (ΟΚ ΟΚ και τό LBP2 αλλά ψάχνω μικρά και γρήγορα) τύπου λοιπόν Joe Danger ή στακάτα αθλητικά με arcade χαρακτήρα ... που τυχαίνει (όλα) να έχουν και μικρό μέγεθος). ακούω τις προτάσεις σας, φίλοι μου!
ababapanos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Το BUZZ World Quiz ειναι εθιστικο και εχει πολυ χαβαλε για παρεα και ας μην ειναι στο είδος που ψάχνεις
neXTgen Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 χρειάζεσαι ειδικά χειριστήρια για να παίξεις 1ον, και 2ον υπάρχει αγγλικό και ελληνικό?
TZANNSPY Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ρίξε μια ματιά στα minis του PSN, έχει κάποια <<διαμαντάκια>> που σε κάνουν να κολλάς πολύ περισσότερο από πολλές υπερπαραγωγές... Προσοχή όμως γιατί έχει και πολλά σκουπίδια. ps Η απάντηση και στα δύο που ρωτάς είναι ΝΑΙ.
ababapanos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 χρειάζεσαι ειδικά χειριστήρια για να παίξεις 1ον, και 2ον υπάρχει αγγλικό και ελληνικό? φυσικά ειναι εξολοκλήρου στα Ελληνικά μετεφρασμενο και μεταγλωττισμένο
neXTgen Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Ρίξε μια ματιά στα minis του PSN, έχει κάποια <<διαμαντάκια>> που σε κάνουν να κολλάς πολύ περισσότερο από πολλές υπερπαραγωγές... Προσοχή όμως γιατί έχει και πολλά σκουπίδια. ps Η απάντηση και στα δύο που ρωτάς είναι ΝΑΙ. αν έχεις να προτείνεις κάποιο mini πιο συγκεκριμένα...
TZANNSPY Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Εγώ είχα φάει μεγάλο κόλλημα με το Dracula: Undead Awakening: http://www.youtube.com/watch?v=RU23OPbwlMk Δες μια λίστα με τα παιχνίδια και βρες video/review στο youtube για να πάρεις μία ιδέα: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_minis
neXTgen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 κατέβασα από το psn ένα Buzz που παίζει χωρίς buzzers.... (αντ' αυτών, με τρίγωνο/τετράγωνο/κύκλο/X) υπάρχει και "μεγάλη" έκδοση σε μαγαζιά ή warez που ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ να μην χρειάζεται buzzers gia na παίξει Υ.Γ. είναι ΟΝΤΩΣ ΠΟΡΩΤΙΚΟ !!!
drjohngr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 το nba jam το καινουριο αθλητικο με arcade οπως το θες δες το και πες μου πολυ χαβαλες 2εναντιον2 ειναι αλλα τρελα καρφωματα και fire mode κτλ το buzz ναι οκ αλλα θελει και παρεα
neXTgen Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 bravo τέτοια παίγνια εννοώ. το εχω. δεν ξέρω μάλιστα ποιο μου αρέσει πιο πολύ αυτό ή το homecourt (nba street).. (μην ξεχνάμε κάποιοι που έχουμε ανέβει...λιγάκι στο δείκτη ηλικίας, πως μεγαλώσαμε στα coin-ops με tehkan...) από skate / tony hawk κλπ. τι αξίζει σε ps3 ρε παιδιά? συγκεκριμένα από tony hawk ποιο ΛΕΕΙ να παίξω?
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Critter crunch Shutter Lumines supernova The last guy Hamsterball και πολλά πολλά άλλα βασικά απο το psn... Κατέβασε τα trials πρώτα και δες αν σου αρέσουν.
neXTgen Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 hehe θυμάμαι το original στην amiga το '93...
Givrgis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Το BUZZ World Quiz ειναι εθιστικο και εχει πολυ χαβαλε για παρεα και ας μην ειναι στο είδος που ψάχνεις +1000000 εχει πολυ γελιο και ταυτοχρονα μαθαινεις...χωρις να το καταλαβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.