nem52 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2011 ειχα αγορασει δυο τετοιους σκληρους και επρεπε να τους κανω update to firmware. τον πρωτο τον ειχα κανει οταν τον πρωτο αγορασα ενα μηνα πριν με επιτυχια. τον αλλο δεν τον χρησιμοποιουσα. τωρα ομως πηγα να τον κανω και εκεινον να ττον χρησιμοποιησω αλλα το προγραμμα της ocz δεν τον βρισκει. εκανα σχεδον τα παντα. τον εβαλα ως δευτερο στο desktop. τον εβαλα ως πρωτο. τον εβαλα σε εξωτερικη θηκη.. τιποτα τον εβαλα και ως βασικο στο λαπτοπ αλλα δε.. ειπα οτι θα πεζει κατι με το achi και το εβαλα στα bios και εκανα καθαρο ινσταλλ windows πανω του αλλα παλι τιποτα. τι να κανω?? (επισης να ρωτησω.. οταν εκανα τον αλλο κατευθειαν μετα το update στα windows μου πεταξε μπλε οθονη.. ειναι φυσικο αυτο? το update εγινε κανονικα παντως και μετα ολα οκ. απλα ρωταω αν συνεβει το ιδιο και σε εσας)
LouCi4er Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 ειχα αγορασει δυο τετοιους σκληρους και επρεπε να τους κανω update to firmware. τον πρωτο τον ειχα κανει οταν τον πρωτο αγορασα ενα μηνα πριν με επιτυχια. τον αλλο δεν τον χρησιμοποιουσα. τωρα ομως πηγα να τον κανω και εκεινον να ττον χρησιμοποιησω αλλα το προγραμμα της ocz δεν τον βρισκει. εκανα σχεδον τα παντα. τον εβαλα ως δευτερο στο desktop. τον εβαλα ως πρωτο. τον εβαλα σε εξωτερικη θηκη.. τιποτα τον εβαλα και ως βασικο στο λαπτοπ αλλα δε.. ειπα οτι θα πεζει κατι με το achi και το εβαλα στα bios και εκανα καθαρο ινσταλλ windows πανω του αλλα παλι τιποτα. τι να κανω?? (επισης να ρωτησω.. οταν εκανα τον αλλο κατευθειαν μετα το update στα windows μου πεταξε μπλε οθονη.. ειναι φυσικο αυτο? το update εγινε κανονικα παντως και μετα ολα οκ. απλα ρωταω αν συνεβει το ιδιο και σε εσας) Η μπλε οθονη ειναι απολυτα φυσιολογικο.Το συστημα τον βλεπει σαν αλλο δισκο μετα το update γιαυτο ερχεται και η μπλε οθονη.Το θεμα που εχεις με τον αλλο τωρα,νομιζω οτι για να κανεις firmware update Πρεπει να γυρισεις σε ide mode,σε achi νομιζω δεν γινεται.Σιγουρος δεν ειμαι αλλα επειδη εχω και εγω τον δικο μου Vertex και τον εχω ακομα με το 1.11 μαλλον θα αρχισω να το ψαχνω.
nem52 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 το θεμα ειναι γαμωτο οτι τον αλλο τον βλεπει κανονικα.. και τωρα θελω να κανω format για να φτιαξω το pc μου και δεν ξερω πως!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.