GGikas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Και δεν σου βγαζει χρημα??? Μετα τι γινεται ?? Παντως ναι, πατησα ταμιευτηριου.
Andrian2003 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Σήμερα το βράδυ πήγα να καταθέσω κάποια χρήματα στο ΑΤΜ της Πειραιώς, και επειδή ένα χαρτονόμισμα ήταν τσαλακωμένο έπρεπε να το χαλάσω έτσι ώστε να μπουν κατευθείαν μέσα και αυτά. Και εγώ ο μαλακάς ξέχασα να πάρω και την κάρτα μαζί μου, ήταν στο μηχάνημα ακόμα ενημερώνοντας εμένα ότι η κάρτα μου έχει κατακρατηθεί και προσπάθησα να βρω ένα τρόπο για να το βγάλω δεν υπήρχε. Οποτε τώρα εφόσον πηγαίνω στο κατάστημα της Πειραιώς για αυτό το περιστατικό, θα διαρκέσει μια εβδομάδα ή άμεσα και αν θα χρειαστεί να πληρώσω για αυτό το περιστατικό 1
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 2 hours ago, Andrian2003 said: Σήμερα το βράδυ πήγα να καταθέσω κάποια χρήματα στο ΑΤΜ της Πειραιώς, και επειδή ένα χαρτονόμισμα ήταν τσαλακωμένο έπρεπε να το χαλάσω έτσι ώστε να μπουν κατευθείαν μέσα και αυτά. Και εγώ ο μαλακάς ξέχασα να πάρω και την κάρτα μαζί μου, ήταν στο μηχάνημα ακόμα ενημερώνοντας εμένα ότι η κάρτα μου έχει κατακρατηθεί και προσπάθησα να βρω ένα τρόπο για να το βγάλω δεν υπήρχε. Οποτε τώρα εφόσον πηγαίνω στο κατάστημα της Πειραιώς για αυτό το περιστατικό, θα διαρκέσει μια εβδομάδα ή άμεσα και αν θα χρειαστεί να πληρώσω για αυτό το περιστατικό το διαβασα δυο φορες και μετα βιας βγαζω ακρη.αν σου κρατησε καρτα πας σε τραπεζα και το δηλωνεις.αν σου φαγε λεφτα κανεις σαν αμφισβητηση συναλλαγης(παρε τηλεφωνο και θα σου πουν τι να κανεις). λογικα θα πας απο την τραπεζα και θα συμπληρωσεις καποιο χαρτι.μετσ την καταμετρηση θα δουν τι εχει γινει και θα σου πιστωθουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις