Προς το περιεχόμενο

Dell 1012 vs 1018

morphine_child

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εδώ και λίγο καιρό κανω έρευνα αγοράς netbook. Μετά το δίλημμα μεταξύ Toshiba-Dell, κατέληξα στην Dell. Πλέον είμαι μεταξύ του Dell Inspiron Mini 1012(με Atom N450) και 1018 (με Atom N455).

Με ενδιαφέρει κυρίως η διάρκεια της μπαταρίας. Πέρα από αυτό, το netbook το θέλω για το internet, να βλέπω ταινίες (όχι κατ'ανάγκη full hd)και να ανοίγω βασικά προγράμματα.

Σε γενικές γραμμές και με τα λίγα που κατέχω περί υπολογιστών, κατέληξα στο 1012, γιατί ενώ στα γενικά χαρακτηριστικά δεν έχουν διαφορές, στο θέμα της μπαταρίας έχω διαβάσει πως με τον επεξεργαστή Atom Ν450 η μπαταρία κρατάει πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τον Ν455 που είναι και πιο καινούριος.

Υπάρχει κάποιος που από προσωπική εμπειρία θα μπορεί να μου πει πόση διάρκεια έχει η μπαταρία με τον Ν455(ή και με τον Ν450)?

Γιατί αν δεν έχουν τελικά διαφορά, είναι πολύ πιο εύκολο να βρω το Dell 1018 απο το Dell 1012.

Επίσης έχω βρει αναφορές πως με τον Ν450 υπάρχει κάποιο κόλλημα με την αναπαραγωγή HD video. Όπως ανέφερα και παραπάνω, δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει άμεσα, αλλά ποτέ δεν ξερεις!

Ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...