Προς το περιεχόμενο

Μεταπτυχιακο στο Ο.Π.Α.(ασοεε)

LunaDark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ζησει στο εξωτερικο και τα ειδα απο την καλη και απο την αναποδη....αν δεν δουλευεις ειναι ακριβη η ζωη(οχι σε ολες τις χωρες βεβαια)

Δημοσ.

Η ζωή κάποιου που δεν δουλεύει, αν και πιστεύω είναι πιο εύκολο να βρεις προσωρινή δουλειά στο εξωτερικό απ ότι στην Ελλάδα, δεν μπορεί να είναι πολυτελή.

Δημοσ.

Επειδή έχω στο νου μου μόλις τελειώσω να κοιτάξω για μεταπτυχιακό πως κάνεις αίτηση κτλπ?? και μετά πως είναι?? παρακολουθείς κανονικά μαθήματα??

Δημοσ.

Παιδιά απλά τα πράγματα. Αν έχετε τίποτα πλάτες (οικονομικές), επίσης έχετε τα προσόντα (το βλέπετε σοβαρά), βγάλτε ένα δάνειο και πηγαίνετε. Αξίζει, αλλά όπως προείπα τα μεταπτυχιακά δεν είναι για όλους, κι αν το θέλετε "απλά για την εμπειρία" δεν αξίζει να χρεωθείτε.

Δημοσ.

Κοίτα και για υποτροφία (όπου και αν πας). Δεν είναι απαραίτητο να έχεις τους σούπερ βαθμούς για να τη πάρεις...μάλλον πιό απαραίτητο είναι να δείξεις ότι δεν έχεις και τόσο καλή οικονομική κατάσταση. Ξέρω πολλούς που έκαναν αίτηση για υποτροφια "μπας και κάτσει" και ενω δεν το περίμεναν τελικά τη πήραν. Οπότε είναι μια επιλογή.

Δημοσ.

Καλησπερα!

Κανει κανεις μεταπτυχιακο στο ΟΠΑ?

Επιλεχθηκα για το προγραμμα Διοικηση Υπηρεσιων και δεν ξερω τι να κανω...εχει ξανεις πληροφοριες?

Αξιζει τα 6500?????

Το διατμηματικο ΜΒΑ λες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...