LunaDark Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Εχω ζησει στο εξωτερικο και τα ειδα απο την καλη και απο την αναποδη....αν δεν δουλευεις ειναι ακριβη η ζωη(οχι σε ολες τις χωρες βεβαια)
CtrlFreak Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Η ζωή κάποιου που δεν δουλεύει, αν και πιστεύω είναι πιο εύκολο να βρεις προσωρινή δουλειά στο εξωτερικό απ ότι στην Ελλάδα, δεν μπορεί να είναι πολυτελή.
LunaDark Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 εαν κανεις μεταπτυχιακο δεν εχεις χρονο για δουλεια δυστυχως.....
CtrlFreak Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Επειδή έχω στο νου μου μόλις τελειώσω να κοιτάξω για μεταπτυχιακό πως κάνεις αίτηση κτλπ?? και μετά πως είναι?? παρακολουθείς κανονικά μαθήματα??
De@th L0rd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά απλά τα πράγματα. Αν έχετε τίποτα πλάτες (οικονομικές), επίσης έχετε τα προσόντα (το βλέπετε σοβαρά), βγάλτε ένα δάνειο και πηγαίνετε. Αξίζει, αλλά όπως προείπα τα μεταπτυχιακά δεν είναι για όλους, κι αν το θέλετε "απλά για την εμπειρία" δεν αξίζει να χρεωθείτε.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Κοίτα και για υποτροφία (όπου και αν πας). Δεν είναι απαραίτητο να έχεις τους σούπερ βαθμούς για να τη πάρεις...μάλλον πιό απαραίτητο είναι να δείξεις ότι δεν έχεις και τόσο καλή οικονομική κατάσταση. Ξέρω πολλούς που έκαναν αίτηση για υποτροφια "μπας και κάτσει" και ενω δεν το περίμεναν τελικά τη πήραν. Οπότε είναι μια επιλογή.
sugarvampire Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα! Κανει κανεις μεταπτυχιακο στο ΟΠΑ? Επιλεχθηκα για το προγραμμα Διοικηση Υπηρεσιων και δεν ξερω τι να κανω...εχει ξανεις πληροφοριες? Αξιζει τα 6500????? Το διατμηματικο ΜΒΑ λες?
LunaDark Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 οχι μιλαω για το Διοικηση Υπηρεσιων http://www.msmfull.aueb.gr/index.php γενικως χρειαζεται αριστη γνωση αγγλικων, αλλες γλωσσες, εργασιακη εμπειρια, βαθμος πτυχιου κλπ
Nikosgiann Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 http://venus.cs.aueb.gr/forum/ μπες εδω,ειναι το φορουμ μας στην πληροφορικη,αλλα εχει και sections για μεταπτυχιακα αν θες να ρωτησεις κατι
LunaDark Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 θενξ για την καλη σου διαθεση, το εχω κανει ηδη αλλα δεν ειδα κ πολυ φως.....:/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.