Tompgr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Αλλα ηχεια ειναι τα m-audio αλλα τα logitech, εγω θα προτεινα z623 Εγω εχω creative gigaworks t20 series 2 συνδιασμενα με το παλιο μου subwoofer απο τα creative inspire p5800
kosegdit Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Γίνεται να πάρω τα Creative και να τα συνδυάσω δηλαδή με το subwoofer που έχω τώρα;
Navu Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Είμαι αναγκασμένος για μία ακόμη φορά να προτείνω Edifier! Σαφώς πιο ολοκληρωμένο σετ ηχητικά (πραγματικά ηχεία με tweeter/mid και ωραίο sub), βολικά μικροί δορυφόροι και να μη τι άλλο πολύ καλή τιμή! Είδα σήμερα το απόγευμα τα Ζ623 στο Media-Markt, πανέμορφα τα τριγωνικά THX, αλλά μόλις τα έπιασα στα χέρια μου, γέλασα: καλά, μας δουλεύει η Logitech με αυτή τη miserable excuse of a speaker? ΠΟΛΛΑ τα λεφτά για αυτή την πλαστικούρα, χώρια που και από ήχο μάλλον μιλάμε για ήττα...
yiannis_1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Βέβαια σε καμία περίπτωση όσο καλά και να είναι ηχεία 2.0 δεν πιάνουν αντίστοιχης κλάσης ηχεία 2.1. (Με αυτή μου τη δήλωση θα προκαλέσω αντιδράσεις απο μερικούς, αλλά και εγώ ήθελα το wooferaki μου ) Καρμεν δε σνομπάρουμε τα subwoofer. Απλά να βρείς σωστό μουσικό sub στην κατηγορία τιμής που εχουν τα pc speakers απλά αποκλείεται. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αναφορά σε άλλο site απο τους admin αλλά εγω δε μπορώ παρά να σε παραπέμψω στο avisite.gr. Ενα site για τους φανατικούς σινεφίλ και audiophiles και γενικά homecineμάδες λάτρεις του audio-visual. http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=87072&page=8 Στο συγκεκριμένο καταπληκτικό review ενος υπέροχου set 5.1 της martin logan που κοστίζει μόνο 1500 ευρό και οδηγείτε αποκλειστικά απο κορυφαίας ποιότητας 5.1 - 7.1 ενισχυτές των 600 ευρό και πάνω (αφού οι δορυφόροι δεν είναι ενεργοί παρά μόνο το sub) Πέφτει λοιπόν στην 8η σελίδα post #73 η ερώτηση. Πως τα πάει σε δικάναλο ή αλλιώς στερεφωνικό ή αλλιώς πως τα πάει στη μουσικούλα που ακούμε εγω και εσυ κάθε μέρα? Δημιουργείτε στις επόμενες σελίδες ενας ψιλοπανικός αφού κάποιοι θεωρούν πως τα εν λόγο ηχεία δεν πρέπει να κρίνονται απο την απόδοση τους σε μουσική και τρώνε άδικο θάψιμο... Άλλοι λένε πως θα έπρεπε να παίζουν καλύτερα και την μουσική, άλλοι ότι είναι πολύ μεγάλη απαίτηση για 5.1 και πως για μουσική η σωστή λύση είναι τα bookself ηχεία και όχι οτιδοίποτε άλλο!!! Αν δεν μπορεί κατά τα σαφώς πιο εκπαιδευμένα αυτιά των μουσικόφιλων τρελαμένων με περιοδικά τύπου hitech που φτιάχνουν πρώτα το χώρο τους για να υποδεχτεί τα ηχεία (αντανακλάσεις ήχου - αντιχηση)και μετά αγοράζουν το οτιδοίποτε, ενα κορυφαίο 5.1 του διχίλιαρου - κορυφαίας εταιρείας του ήχου (και όχι logitech...) να αποδώσει χωρίς να εκνευρίσει σωστά την μουσική πως μπορείς να πιστεύεις ότι μπορεί να το κάνει οποιδήποτε σετ 2.1 και 5.1 του 50ευρου απο εταιρείες που καμία σχέση δεν εχουν με το θέμα της τεχνολογίας του ήχου????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Γιάννη ειλικρινά καταλαβαίνω τα όσα λες, αλλά μιλάω για πράγματα τα οποία φαίνονται διαφορετικά στο αυτί του καθενός. Εγώ πχ πριν 100 χρόνια που είχα τρέλα με αυτά, (λέω 100 γιατί είμαι γυναίκα και κρύβω μερικά) βρήκα πιο γλυκό και πιο ολοκληρωμένο τον ήχο σε ηχεία 2.1, από ότι 2.0. Όπως είπα και πιο πάνω περί ορέξεως. Τα ηχεία και τα μεν και τα δε είναι πάρα πολύ καλα, από εκεί και πέρα, είναι και το τι απαιτήσεις έχει ο καθένας. Δε θα προτείνεις τα ίδια σε έναν τρελαμένο με τη μουσική και τα ίδια στο θείο μου, που άντε να ακούσει καμία είδηση στο in.gr. Το αστειάκι που έγινε πιο πάνω έγινε με όλη την καλή διάθεση να το ξέρεις
yiannis_1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Το ξέρεις πως δεν παρεξήγησα το σχολιάκι που πολύ διακριτικά παράθεσες. (ίσα ίσα που φαίνετε) Πάντως η άποψη μου είναι εξίσου σταθερή οπως και η δική σου για το θέμα του στερεοφωνικού ήχου. Θα ήθελα πραγματικά να ξέρω αν εχεις απο την άλλη πλευρά τα σωστά ακούσματα σε χώρο κάποιου μουσικόφιλου φίλου ( σε όλες τις παρέες υπάρχει και ενας τέτοιος ) Ο οποίος να σκάει πολλά λεφτά για ήχοσυστημα να διαμορφώνει το χώρο της ακρόασης να αγοράζει βινύλια και να ορκίζεται πως ο ήχος απο το πικάπ του και την πανάκριβη βελόνα του δεν συγκρίνεται με την καμιά με ποιότητα ήχου απο cd.
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 θα σου απαντήσω σε pm, μη το βγάλουμε εκτός το θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.