Προς το περιεχόμενο

web services-soa σε joomla

thrylosthyra7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά..έχω για τη σχολή μου μια εργασία..πρέπει να δημιουργήσω ένα πληροφοριακό σύστημα στο οποίο θα χρησιμοποιήσω web services και αρχιτεκτονική soa.το joomla με καλύπτει;;αν όχι,τι ακριβώς θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω;;έχω στο μυαλό μου να φτιάξω το πληροφοριακό σύστημα ενός βιβλιοπωλείου.ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στις κατηγορίες των βιβλίων και σε κάποια επιλεγμένα βιβλία.επίσης του παρέχεται η δυνατότητα επικοινωνίας με το κατάστημα.

ο διαχειριστής μπορεί να διαγράψει-να ενημερώσει- να προσθέσει καινούρια βιβλία μέσω της διαχείρισης του joomla.μπορεί στην αρχική σελίδα που θα βλέπει ο χρήστης να εισάγω και με rss τα τελευταία νέα,ή τον καιρό από κάποιο site σαν το in.gr.με καλύπτει όμως αυτό;;ή θα έπρεπε να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό;;

οποιαδήποτε βοήθεια μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη!αν έχετε οποιαδήποτε άλλη ιδέα,εκτός από αυτή που πρότεινα εγώ,παρακαλώ να μου την πείτε....έχω ήδη ξεκινήσει να κάνω αυτό που σας είπα...αλλά θέλω να ξέρω αν είναι σωστό...

Δημοσ.

βλέπω σε μια παλιότερη εργασία οτι τα παιδιά είχαν χρησιμοποιήσει στατικές ιστοσελίδες.η απορία μου είναι η εξής.θα δημιουργηθεί πρόβλημα,επειδή η σελίδα του joomla είναι δυναμική;;βλέπω οτι είχαν φτιάξει τη σελίδα τους με το web developer της microsoft.και μετά χρησιμοποιούσαν webforms για την επικοινωνία με τη βάση.

στο joomla όμως διαχειρίζεσαι τη βάση από το ίδιο το πρόγραμμα...λέτε να έχω πρόβλημα;;μήπως δεν καλύπτει web services-soa;;;σας παρακαλώ απαντήστε το συντομότερο δυνατόν,πραγματικά βιάζομαι πάρα πολύ αλλά είμαι μπερδεμένος ως προς το αν μου κάνει...αν δε μου κάνει,σας παρακαλώ προτείνετε κάτι διαφορετικό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...