Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Άπαξ και γίνεις αλκοολικός σε πιάνει με το 2ο ποτηράκι έτσι δεν είναι guys?
skipperas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το αλκοτέστ!Πως ακριβώς δουλεύει ρε παιδιά?Μετράει το ποσοστό ´´οινοπνεύνατοσ´´ στον αέρα που βγάζουμε ε?? αν, λέω αν,την ώρα του αλκοτέστ βγάλουμε όλο τον αέρα απτά πνευμόνια,ρουφήξουμε αέρα κρατώντας τον μέσα στο στόμα,και ύστερα φυσήξουμε γρήγορα στο μαραφέτι..λογικά μια χαρά δεν θα μας βγάλει?αφού ο αέρας θα ναι καθαρός!εεε???
De@th L0rd Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Έχω κάποιες απορίες σχετικά με το αλκοτέστ!Πως ακριβώς δουλεύει ρε παιδιά?Μετράει το ποσοστό ´´οινοπνεύνατοσ´´ στον αέρα που βγάζουμε ε?? αν, λέω αν,την ώρα του αλκοτέστ βγάλουμε όλο τον αέρα απτά πνευμόνια,ρουφήξουμε αέρα κρατώντας τον μέσα στο στόμα,και ύστερα φυσήξουμε γρήγορα στο μαραφέτι..λογικά μια χαρά δεν θα μας βγάλει?αφού ο αέρας θα ναι καθαρός!εεε??? Όχι γιατί μετράει το ποσοστό αλκοόλ του αίματος, το οποίο μετριέται από το ποσοστό που αποβάλλεται μαζί με το CO2 από τις κυψελίδες των πνευμόνων. Κοινώς όσο και να ρουφήξεις κ να φυσήξεις, αν δε περιμένεις να μεταβολιστεί το αλκοόλ στο αίμα σου, θα σου βγάλει ένδειξη. Αλλά δε μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο κάποιος που θα οδηγήσει ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πιεί κ να πιεί γερά. Δε ξέρω αλλά μου φαίνεται εντελώς ηλίθιος για κάποιο λόγο.
kk1991 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 σε κανει να νομίζεις οτι δε θα σου πάρουν το δίπλωμα αν σε πιάσουν τύφλα... ο καλύτερος τρόπος για να γλυτώσεις το αλκοτεστ ειναι να πάρεις ταξί (και να γλυτωσεις το αυτοκινητο σου απο παρκαδόρους, κλησεις για σταθμευση, τρακαρες απο μεθυσμένους κλπ). πάντως για τον ts - το να πίνεις πολύ δεν ειναι μαγκία... Believe us δηλαδη δε φαινεται ποσο εχεις πιει? νομιζα οτι ειχε να κανει με το να μν παθεις δηλητηριαση απο το ποτο η κατι τετοιο.....ισχυει?
leftermann Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 πάντως για τον ts - το να πίνεις πολύ δεν ειναι μαγκία... Believe us δεν είπε ότι είναι μαγκιά. Είπε ότι του αρέσει. Το να μην πίνεις; Είναι μαγκιά;
freedubus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Του αρέσει να πίνει αλλά δεν θέλει να την ακούει;
leftermann Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 του αρέσει να πίνει αλλά δεν θέλει να την ακούει εύκολα. Πού είναι το κακό ρε παιδιά; Αν είχες πρόωρη εκσπερμάτωση, δεν θα έψαχνες τρόπους μπας και παρατείνεις την απόλαυση;
freedubus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι το ίδιο λεφτέρ. Καλύτερο για τον οργανισμό σου είναι να την ακούς με ένα ποτήρι βότκα ή με ένα μπουκάλι;
slygeo87 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Να μη μεθάω λέει. Τότε ποιος ο λόγος να πιεις αλκοολ; Χάνεις την ουσία φίλος. =ρ
leftermann Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δεν είναι το ίδιο λεφτέρ. Καλύτερο για τον οργανισμό σου είναι να την ακούς με ένα ποτήρι βότκα ή με ένα μπουκάλι; ναι ρε συ, αλλά άμα κάναμε πάντα αυτά που είναι καλύτερα για τον οργανισμό μας, δεν θα έπρεπε ούτε μπροστά στο πισι να καθόμασταν. Ξέρωγω; Ούτε εμένα θα με άρεζε πάντως άμα την άκουγα με μισή μπύρα.
freedubus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ούτε εμένα θα με άρεζε πάντως άμα την άκουγα με μισή μπύρα. Από άποψη ακούσματος ή από άποψη διαδικασίας πόσης, παρέας κλπ. ; (Καλά είσαι και σαλονικιός βέβαια.) Γιατί από άποψη ακούσματος εγώ θα προτιμούσα να την ακούω εύκολα. Ποιότητα (και αποτελεσματικότητα) > ποσότητα Βέβαια εγώ έχω το πρόβλημα οτι την ακούω δύσκολα με το αλκοόλ.
leftermann Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 ξέρωγω; Δεν κάθομαι συχνά μόνος μου να πίνω με σκοπό να την ακούσω. Σε μια τέτοια φάση ίσως να ήταν καλύτερο να σου φτάσει μιάμιση γουλιά. Συνήθως καθόμαστε με παρέα, θα φάμε, θα πιούμε (και νηστικοί θα κοιμηθούμε). Ε εκεί δεν μπορώ να φανταστώ να πίνω 1 ποτήρι ξερωγώ. Ανάβουμε την φουφού το μεσημέρι και σταματάμε τα χαράματα ναούμ. Ε με μια μπύρα θα την βγάλεις; Η 2 ποτηράκια τσίπουρο ξερωγώ; Τι να πω, σχετικά είναι όλα. Όπως την βρίσκει ο καθείς...
freedubus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Άλλο λέω εγώ όμως. Εγώ π.χ. για να διατηρούμαι σε κατάσταση ήπιας μέθης θέλω 1 μπύρα το μισάωρο. Κάποιος άλλος θέλει 1 μπύρα το δίωρο. Ποιό είναι προτιμότερο;
xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Άρα για να τα συνοψίσω, θα τρώωω καλά πρίν βγώ κασι θα πίνω . λίτρα νερό.... δεν πίνω και τρομερά ρε παιδιά αλλά ούτε και λίγο κάθε σάββατο θα πιώ σίγουρα 300 m/l Smirnof/absolute (γιατί ανοίγουμε μπουκάλια με την παρέα μου...)θα το πίνω σιγά σιγα...αλλά άκουσα και για τα ανθρακουχα ποτα => βοτκα χωρις λεμοναδα γινεται ?δεν λεω ότι είναι μαγκιά απλά λέω ότι μου αρέσει, άλλωστε κάποιες φορές είναι ωραίο να είσαι και τύφλα (μιας και με τα πόδια πάω στο μαγαζί είναι πολύ κοντά μέσα στην πολή)κάνεις τρέλεςςςς.....εκεί που γίνομαι γκάιντα είναι η κατανάλωση 2-3 ποτήρια drambule με cola μετά από την παραπάνω ποσότητα βότκας αλλά μου παραθ'έσατε και κάποιους τρόπους για να συνέρχομαι λίγο. Άλλο λέω εγώ όμως. Εγώ π.χ. για να διατηρούμαι σε κατάσταση ήπιας μέθης θέλω 1 μπύρα το μισάωρο. Κάποιος άλλος θέλει 1 μπύρα το δίωρο. Ποιό είναι προτιμότερο; μια βλακεία δοκιμασμένη από εμένα είναι => 6 ποτήρια βοτκα σε 20 λεπτά σαν σφηνα΄κι κάντο μία μέρα σπίτι σου όμως και θα τα δείς όλα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα