leftermann Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Άλλο λέω εγώ όμως. Εγώ π.χ. για να διατηρούμαι σε κατάσταση ήπιας μέθης θέλω 1 μπύρα το μισάωρο. Κάποιος άλλος θέλει 1 μπύρα το δίωρο. Ποιό είναι προτιμότερο; ε, με τα νούμερα παίζουμε; Δεν μπορώ να βάλω κάπου την γραμμή. Μια στο μισάωρο, στο δίωρο ή σε όλο το βράδυ. Εγώ είμαι υπέρ της ποσότητας. Χλαπάτσα τέκνον μου, εσύ δεν θέλεις να πίνεις, εσύ θέλεις να γίνεις νεροχύτης. Νομίζω χάνεις το νόημα, δίκιο είχαν τα παιδιά. Και εννοείται ότι δεν βάζουμε τίποτα στην βότκα μας. Άκου λεμονάδα...
freedubus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 μια βλακεία δοκιμασμένη από εμένα είναι => 6 ποτήρια βοτκα σε 20 λεπτά σαν σφηνα΄κι κάντο μία μέρα σπίτι σου όμως και θα τα δείς όλα.... Πέστο ντέ και τζάμπα γράφω τόση ώρα. ε, με τα νούμερα παίζουμε; Δεν μπορώ να βάλω κάπου την γραμμή. Μια στο μισάωρο, στο δίωρο ή σε όλο το βράδυ. Εγώ είμαι υπέρ της ποσότητας. Ε, καλά, χαίρω πολύ. Κι εγώ, θεωρητικά, θα ήθελα να πηδάω και να πίνω όλη μέρα. Και χωρίς διαλείμματα για κατούρημα.
xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 ενταξη αυτο δεν γινεται παντα μια φορα εγινε τοσο πολυ.ετσι για την πλακα και για την παρεα δεν ειμαι αλκοολικος....
leftermann Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 πάμε να φύγουμε ρε φρη, χάνουμε τον καιρό μας εδώ
xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 χαχααχαχα δεν με πιανει ρε μονο οταν πινω μετα αλλο ποτο τοτε.....απλα θελω τροπους για να ειμαι καλυτερα....
freedubus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδή- πάμε πάλι- θέλεις να σου προτείνουμε τρόπους για να πίνεις τον κώλο σου, να τα μπλέκεις, να τα ανακατεύεις με ο,τι σκατά να 'ναι, και να είσαι πένα μετα;
The_Judas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Αν θέλεις να κάνεις φιγούρα σε φίλους-γκόμενες... αντί να πίνεις πετάς στα κρυφά το ποτό σου. Με αυτό τον τρόπο θα νομίζουν όλοι ότι ήπιες τ'αντερά σου και ακόμη αντέχεις.
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Αν θέλεις να κάνεις φιγούρα σε φίλους-γκόμενες... αντί να πίνεις πετάς στα κρυφά το ποτό σου. Με αυτό τον τρόπο θα νομίζουν όλοι ότι ήπιες τ'αντερά σου και ακόμη αντέχεις. Μου θύμισες πιτσιρίκι που πέταγα κρυφά τα λαχανικά κάτω από το τραπέζι να τα φάει ο σκύλος μου αλλα δεν τα έτρωγε και μετά άκουγα και γκρίνια . Σκέψου κάτι ανάλογο σε αυτό που προτείνεις .. ας πούμε να τον πάρει πρέφα κανένας φίλος η καμια γκόμενα και να γίνει ρόμπα. δεεε λέει. πάντως εγώ οποτε είναι να πιω πολύ θέλω να γίνω λιώμα τώρα ποιος ο σοβαρός λόγος να πιεις πολύ και να μην την ακούσεις.. γιατί άμα είναι για να κανεις φιγούρα είναι μεγάλο fail.
vasilis123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 επισεις μεγαλο ρολο παιζει και η ψυχολογια σου. αλλιως θα σε πιασει το ποτο αν διασκεδαζεις, και αλλιως αν ειναι ετοιμος να κλαψεις πχ
black_widow Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 επισεις μεγαλο ρολο παιζει και η ψυχολογια σου. αλλιως θα σε πιασει το ποτο αν διασκεδαζεις, και αλλιως αν ειναι ετοιμος να κλαψεις πχ Έχεις δίκιο , το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό. Τον παράγοντα να είναι " μπόμπα " το ποτό δεν τον αναφέρατε. Μου έχει τύχει να είναι τόσο μπόμπα το ποτό που να το καταλάβω μετά τις πρώτες 2 γουλιές , δεν ήπια φυσικά το υπόλοιπο αλλά δε τη γλίτωσα , καταλαβαίνετε ...Δεν είμαι υπέρ πλέον της μεγάλης κατανάλωσης για λόγους οικονομικούς και υγείας εκτός και αν είστε παρέα μαζεμένοι σε σπίτι με δυνατότητα να κοιμηθείς εκεί αν δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου και να σου βγει πιο οικονομικά.
slygeo87 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Πάντως χλαπάτσα με 6 βότκες μια χαρά σε βρίσκω. Τσιλ.
alfas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Να μη πίνεις...να φανταστώ πως δεν το έχεις σκεφτεί ε?
oneofthem Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 ότι είπαν και τα παιδιά ξέρω κι εγώ, φαγητό, νερό κλασσικά και πως οι παχύσαρκοι (όχι απαραίτητα χοντροί) έχουν πολύ μεγαλύτερη ανοχή στο ποτό συμφωνώ με τον CtrlFreak ας όλα εκτός από αυτό •Ρίξτε το στο χορό! Μπορεί να μην ξεμεθύσετε, σίγουρα όμως θα ιδρώσετε και θα αποβάλετε οινόπνευμα. Επίσης, με την κίνηση, θα αυξηθούν οι καύσεις και θα μεταβολιστεί καλύτερα το αλκοόλ, ενώ θα κάψετε και μερικές θερμίδες. η προσωπική μου άποψη είναι πως το πιο πιθανό είναι να συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο αν και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να θες να πίνεις αλλά να μην θες να μεθάς, anyway edit: μόνο την πρώτη σελίδα είχα δει, τελικά τα είπανε κι άλλοι πριν από μένα τώρα δεν καταλαβαίνω αυτά που λέτε να κάνει μούρη στην παρέα του? δλδ τι μούρη θα κάνει αν πίνει πολύ, δεν παρακολουθώ, συνήθως τα κορίτσια βάζουμε να πίνουν..
xlapatsas4000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ξαναφέρνω εν ζωή το τοπικ για κάτι τελαυταίο ρε παιδία το νερό σίγουρα βοηθάει ? χτες σαββατο ανοιξα μπουκαλι και παιζει να ηπια 10 ποτηρια βοτκα (με λεμοναδα) ενδιαμεσα οπως ειπαται επινα νερο αλλα πολυ νερο πανω απο 4 λιτρα.μεχρι το 8 ποτηρι ημουν καλα μετα γιατι παραπατουσα ???? λετε να ηταν υπερβολικη ποσοτητα ??? η κατι δεν εκανα σωστα / παντος ειχα τσιμπησει κατι πριν βγω.....και σημερα ειμαι μια χαρα ουτε πονοκεφαλο ουτε τιποτα.....αφου εκανα και σκι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα