Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο χλαπατσας ειπε την ηλικια του?γιατι αν ειναι 15πχ και θελει να πινει πανω απο 10 ποτήρια τοτε υπαρχει προβλημα...

Ε δεν τον κόβω και για πολύ μεγαλύτερο.Αν και παρόλα αυτά θα ήθελα να πω το εξής:

Τι πράγμα είναι αυτό με το μπλα μπλα ρε παιδιά?τέτοια διάλεξη ούτε από τους γονείς μου δεν άκουγα πιτσιρικάς.Είναι προφανές όλα αυτά του στυλ μην πίνεις μην καπνίζεις μην μην μην και σίγουρα δεν βοηθάνε σε οποιαδήποτε απορία έχει ένας topic starter.

Δεν ρώτησε αν είναι κακό να πιεις 10 ποτήρια ούτε τι επιπτώσεις έχουν στον οργανισμό σου και μιας και είναι φόρουμ όσο πιο συγκεκριμένες είναι οι απαντήσεις τόσο πιο εύκολα βοηθάνε και τον υπόλοιπο κόσμο να μάθει 5 πράγματα.

Τα λέω με πολύ φιλικό τόνο ή τουλάχιστον προσπαθώ και δεν θέλω να έρθω σε καμία αντιπαράθεση,απλά είναι μια γενική παρατήρηση και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που γίνεται.

Σορρυ για το οφτοπικ.

Δημοσ.

Να βάζεις σε ένα ποτήρι νερό μέχρι τη μέση και το υπόλοιπο να το γεμίζεις παγάκια και να λες ότι είναι βότκα. Το ίδιο διαυγές είναι και κανείς δεν θα το ξέρει εκτός αν μυρίσει το ποτήρι. Και επιπλέον όταν πίνεις βότκα δεν μυρίζεις.

Άρα θα πίνεις ακόμα και 10 ποτήρια και δεν θα μεθάς ντιπ και οι μπεκρήδες, εεε οι φίλοι σου εννοούσα, θα σε θαυμάζουν την ώρα που θα έχουν γίνει γκολ. Μαγκιά σου λέω. Και για το σπάσιμο όταν οι άλλοι θα είναι λιώμα, εσύ θα πίνεις και ένα ακόμα!

Δημοσ.

ωω σοβαρα μιλας τωρα? η μακαροναδα?!?! :(

δεν το ξερα αυτο με τους υδατανθρακες. κριμα κριμα.

οι μπυρες ηταν απο βαρελι, μην με ρωτατε τι, ακομα κι αν μου παν οτι ειναι heineken πχ, που ξερω εγω τι ειναι πραγματικα?.

το χετε σπουδασει παντως εσεις οι 2 ε :mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ πίνω τρία depon max αναβράζον και μου περνάει. Αλλα όλοι μου λένε πως είναι πολλά.. τι να λέει την δουλειά μου την κάνω οποτε.. :rolleyes:

Δημοσ.

δεν είπε ότι είναι μαγκιά. Είπε ότι του αρέσει.

Το να μην πίνεις; Είναι μαγκιά;

Δεν είναι απαραίτητο πως το κάνεις απο θέμα μαγκιάς.

Εγώ δεν πίνω, γιατί δε μ΄αρέσει η μυρωδιά καν, να μην αναφέρω και τη γεύση.

Το μόνο που ανέχεται ο οργανισμός μου και οι αισθητήρες μου, είναι το κόκκινο κρασί, αλλα και αυτό, ένα ποτήρι, και το λιβανίζω κανα 3ωρο, σα παπάς στα ιεροσόλυμα, μιας και απο την πρώτη γουλιά, με χτυπάει.

Δημοσ.

Το μόνο που ανέχεται ο οργανισμός μου και οι αισθητήρες μου, είναι το κόκκινο κρασί, αλλα και αυτό, ένα ποτήρι, και το λιβανίζω κανα 3ωρο, σα παπάς στα ιεροσόλυμα

Τι μου θύμισες ... το κρασί που κοινωνάνε δεν είναι τέλειο? Ακόμα το θυμάμαι και ας έχω να πατήσω σε εκκλησία κανα δωδεκάρι χρόνια. :devil: :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...