Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κυστιτιδα happy now?

Και βεβαια όχι , τι μας πέρασες ? σκατοψυχους? :unsure:

Περαστικά :ph34r:

Δημοσ.

Αγκαλιά με τα furolin ήμουν πριν λίγο καιρό φιλενάδα.

Χέσε θέατρο, κατούρα παράσταση

κι εγω κατι τετοιο παιρνω, furadantine 100mg. η πιο εφιαλτικη μερα της ζωης μου η χθεσινη :fear:

πλεον το cranberry juice σε χαπια θα το αγοραζω με τις κουτες.

Δημοσ.

Τρώμε καλώς πριν βγούμε. Όχι να σκάσουμε, αλλά όχι κι άδειο στομάχι, αλλιώς τον ήπιαμε (σουβλάκια, ζωμοί, λοιπά φαγοσόφια μετά δύσκολα κάνουν δουλειά).

Πίνουμε με σταθερό ρυθμό. ΔΕΝ κατεβάζουμε τρια ποτήρια την ώρα. Τουλάχιστον όχι μέχρι να δούμε ότι το 'χουμε. => Λιβάνισμα ενός ποτηριού ανά ώρα για αρχή.

Τσιμπολογούμε κατά τη διάρκεια τα διάφορα (αμφιβόλου ποιότητας μεν, ευεργετικά δε) παρελκόμενα που έχει φέρει το γκαρσόνι.

Πίνουμε και κάνα ποτήρι νερό, δυο, τρία, δεν κάνει κακό. Κατούρημα. Το 'πε κάποιος δυο σελίδες πριν.

Φεύγοντας, είτε παίρνουμε κάτι από το δρόμο, είτε τσιμπάμε κάτι που θα βρούμε σπίτι. Φτιάξε/αγόρασε ένα σάντουιτς π.χ.. Βρες κανένα μαγειρείο και σαβούριασε κάνα βραστό, με το ζουμάκι του. Όπως και να 'χει, μην πας για ύπνο έτσι, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να έρθει στα ίσα του, πίνοντας νερό ας πούμε.

Τελευταίο και σημαντικότερο: εμπιστοσύνη στο μαγαζί που πας (αυτό θέλει κόπο, και δεν υπάρχει τρόπος). Άμα είναι μπομπίτσα, τον ήπιες και με μισό ποτήρι.

Δημοσ.

δεω ξερω αν γραφτηκε στα προιγουμενα ποστ αλλα ποτε δεν μυριζουμε το ποτο :-D

Εγώ που μπορώ να μυρίσω το ποτό είναι κάποια extra ικανότητα ? LoL ^_^

Δημοσ.

Ποση ωρα πρεπει να κραταει ενα ποτο???

Γιατι μου φεναιτε πως τα πινω γρηγορα

για ποτό δεν ξέρω αλλά στη μπύρα άμα βάλεις ζαχαρίτσα κρατάει ώρααα! ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...