Moderators stormrain Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ποση ωρα πρεπει να κραταει ενα ποτο???Γιατι μου φεναιτε πως τα πινω γρηγορα Τι εννοεις? Κραταει οσο θελεις να κραταει. Ποση ωρα πρεπει να κραταει ενα ποτηρι με καφε λ.χ? για ποτό δεν ξέρω αλλά στη μπύρα άμα βάλεις ζαχαρίτσα κρατάει ώρααα! Κυριολεκτεις ή ειναι μεταφορα που δεν πιανω?
ExaByte Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 νταξ για ποτό πας δε θα κρατάς και χρονόμετρο.. απλά λίγο αυτοσυγκράτηση να έχεις και να πίνεις παράλληλα και νερό και να είσαι καλά φαγομένος. απλά να πίνεις σε φυσιολογικά πλαίσια και να σταματήσεις να το παρακάνεις.
nicoc89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Κυριολεκτεις ή ειναι μεταφορα που δεν πιανω? κυριολεκτώ
tsifotis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλα βρε σεις, διαβαζα το thread, δεν υπαρχει κανεις που να πινει για την γευση; Ολο συμβουλες για το πως θα την ακουσετε με την μεγαλυτερη αποδοση (χρηματα * ml alc) / σκουπιδιασμα. Να το ξερω στα γενεθλια σας να σας φερω μια κασα ουισκι απ το Lidl. Κατα τ αλλα ολοι αποψη για λαγκαβουλιν, ελβετικη σοκολατα και στο μπαρ μου παραγγελνετε Τανκερεη λες και αμα σας δωσω generic κιτρινης ετικετας αλα gordon's φτωχου συγγενη μεσα στο τονικ θα παρετε χαμπαρι. Οχι εσυ! απλα οι ΑΛΛΟΙ! (γραφτηκε χωρις υφος αλλα ξαναδιαβαζοντας το μου βγαζει γκρινια- τεσπα δε γ@με1, παταω ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Garnele Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Διάβαζες και το θρεντ και αυτό κατάλαβες; Σήριουσλι; Άλλο θρεντ θα διάβασες, εδώ δε συζητάμε για λεφτά. Τα σκάμε χοντρά για κεφάλι και δεν περηφανευόμαστε γι' αυτό.
athlios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Garnele με ροζ μπυρα μπορω να την ακουσω? .
tsifotis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Η μόνη λύση για να μην μεθάς είναι να πίνεις συστηματικά και πολύ. Αν κάθε φορά που βγαίνεις έξω πίνεις 3 ποτά, σε λίγο καιρό αυτά τα 3 δεν θα σου κάνουν τίποτα και θα θες 5 για να γίνεις. Αν μετά πίνεις 5 κάθε φορά, θα φτάσεις σε ένα σημείο που θα πίνεις 5, απλά θα σαι λίγο ζαλισμένος και θα θες 8 για να "μεθύσεις" με την έννοια να παραπατάς και να θες να ξεράσεις. Βέβαια, δεν ξέρω για ποιον λόγο να θες να γίνεις έτσι, τσάμπα λεφτά θα τρως απλά. Αν τώρα πίνεις ένα ποτό και μεθάς, απλά πίνε το πολύ αργά και ενώ έχεις φάει κάτι πιο πριν. Δεν μπορώ να φανταστώ πια ότι γίνεσαι και λιώμα με ένα ποτό, ούτε καν με 2. Του αρέσει να πίνει αλλά δεν θέλει να την ακούει; Να μη μεθάω λέει. Τότε ποιος ο λόγος να πιεις αλκοολ; Χάνεις την ουσία φίλος. =ρ Από άποψη ακούσματος ή από άποψη διαδικασίας πόσης, παρέας κλπ. ; (Καλά είσαι και σαλονικιός βέβαια.) Γιατί από άποψη ακούσματος εγώ θα προτιμούσα να την ακούω εύκολα. Ποιότητα (και αποτελεσματικότητα) > ποσότητα Βέβαια εγώ έχω το πρόβλημα οτι την ακούω δύσκολα με το αλκοόλ. Άλλο λέω εγώ όμως. Εγώ π.χ. για να διατηρούμαι σε κατάσταση ήπιας μέθης θέλω 1 μπύρα το μισάωρο. Κάποιος άλλος θέλει 1 μπύρα το δίωρο. Ποιό είναι προτιμότερο; Δεν είμαι υπέρ πλέον της μεγάλης κατανάλωσης για λόγους οικονομικούς και υγείας εκτός και αν είστε παρέα μαζεμένοι σε σπίτι με δυνατότητα να κοιμηθείς εκεί αν δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου και να σου βγει πιο οικονομικά. αν και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να θες να πίνεις αλλά να μην θες να μεθάς, anyway Διάβαζες και το θρεντ και αυτό κατάλαβες; Σήριουσλι; Άλλο θρεντ θα διάβασες, εδώ δε συζητάμε για λεφτά. Τα σκάμε χοντρά για κεφάλι και δεν περηφανευόμαστε γι' αυτό. Ολο συμβουλες για το πως θα την ακουσετε με την μεγαλυτερη αποδοση (χρηματα* ml alc) / σκουπιδιασμα. OK, FIXED! επειδη ειδα κολλησες στην λεξη
Garnele Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ε ναι φυσικά και κόλλησα στη λέξη, τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι συνοψισμένα στις 4 λέξεςι του τίτλου ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΘΑΩ. Τι περίμενες δηλαδή να διαβάσεις μπαίνοντας, συμβουλές ξεπλύματος στόματος σε σεμινάρια γευσιγνωσίας κρασιού; Αθλιε, ναι, μπορείς.
slygeo87 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ό,τι να 'ναι. Πείτε ρε 'σεις και καμια συμβουλη πώς ΝΑ ΜΕΘΑΜΕ με λιγότερα χρήματα. =ρ
Garnele Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ένα δάχτυλο καθαρό οινόπνευμα και το υπόλοιπο ποτήρι χυμό της προτίμησής σου. Τα χουμε πει αυτά.
tsifotis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Τεσπα αν δεν εγινα κατανοητος, μιλουσα για το θεμα "-Ποιο ειναι το αγαπημενο σας ποτο; -Μα φυσικα το ΠΟΛΥ!" σκηνικο που επαιζε στην κουβεντα. Το χρηματικο το εβαλα γιατι και αυτο επαιξε, λογικο ειναι - μονο περι ποιοτητος εναντι ποσοτητας δεν ειδα να παει η κουβεντα που σε αλλα θρεντ δινει ως θεματολογια και παιρνει. Ασχετο αλλα ειναι πολυ καλη φαση τα συνεδρια/σεμιναρια/συμποσια οπως θελετε πειτε τα κρασιου. 2 κρασιου και 1 σαμπανιας και κατι ουισκοξεναγησεις. Εννοειται πως ουτε εγω χρησιμοποιω το πτυελοδοχειο (και κατ' επεκταση ουτε αμαξι μετα) @slyge δοκιμασε πανηγυρια party crashing και botellon και διαρηξη σε καβα, κοσνομασιον σε κουγκαρς. Αυτα μου ρχονται στο μυαλό. Α, και μαλαματινα!
slygeo87 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ένα δάχτυλο οριζόντια ή κάθετα; ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ. What the hell, τα σκάμε προς το παρόν. =ρ
sugata Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Τεσπα αν δεν εγινα κατανοητος, μιλουσα για το θεμα "-Ποιο ειναι το αγαπημενο σας ποτο; -Μα φυσικα το ΠΟΛΥ!" σκηνικο που επαιζε στην κουβεντα. Το χρηματικο το εβαλα γιατι και αυτο επαιξε, λογικο ειναι - μονο περι ποιοτητος εναντι ποσοτητας δεν ειδα να παει η κουβεντα που σε αλλα θρεντ δινει ως θεματολογια και παιρνει. Ασχετο αλλα ειναι πολυ καλη φαση τα συνεδρια/σεμιναρια/συμποσια οπως θελετε πειτε τα κρασιου. 2 κρασιου και 1 σαμπανιας και κατι ουισκοξεναγησεις. Εννοειται πως ουτε εγω χρησιμοποιω το πτυελοδοχειο (και κατ' επεκταση ουτε αμαξι μετα) @slyge δοκιμασε πανηγυρια party crashing και botellon και διαρηξη σε καβα, κοσνομασιον σε κουγκαρς. Αυτα μου ρχονται στο μυαλό. Α, και μαλαματινα! Εγώ τίτλο "Πώς να μη μεθάω;" διάβασα πάντως.
Garnele Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Εσύ ΜΠΖΗΛΕ δεν ξέρεις. Ο αποτέτοιος μιλάει για τη γευστική μέθη του κρασιού που δεν θα καταλάβουμε ποτέ εμείς που καπνίζουμε και πίνουμε και έχουμε καταστρέψει τοιουτοτρόπως τους γευστικούς μας κάλυκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα