Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρωταει καποιος που του αρεσει να πινει "πως γινεται να μην μεθαω;"

πολλες απαντησεις νορμαλ, του τυπου "πινε νερο ενδιαμεσα, απεφυγε το πιωμα νυστικος ΚΛΠ" και ως εδω καλά.

Αυτο που προσεξα και σχολιασα ήτανε το κατα ποσο πολυ διαφορετικοι χρηστες δεν φαινονταν να κατανοησουνε το οτι το αλκοολ δεν ειναι αγγαρια με σκοπο το μεθυσι, αλλα απολαυση ΚΑΙ η ιδια η ποση του. Γι αυτο και υπαρχουνε καλυτερες μπυρες ποτα κρασια, δεν διαλεγουμε με κριτηριο την περιεκτικοτητα σε αλκοολ. Εχω προσεξει τον ιδιο κοσμο και γενικα συμφορουμιτες να μιλανε σε αλλα θρεντ ενθερμα για μαρκες ποιοτητες κλπ.

Βρηκα πολυ κοσμο να λεει ατακες του τυπου "τι νοημα εχει να πινεις αν δεν την ακους;" ολα αυτα στο θρεντ "ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΘΑΩ" και οχι προτασεις πχ Απολαυσε σιγα σιγα κατι που να σ αρεσει.

το ωραιο βεβαια, ητανε μετα...

ειναι πολυ καλη φαση τα συνεδρια/σεμιναρια/συμποσια οπως θελετε πειτε τα κρασιου... Εννοειται πως ουτε εγω χρησιμοποιω το πτυελοδοχειο (και κατ' επεκταση ουτε αμαξι μετα)

Εσύ ΜΠΖΗΛΕ δεν ξέρεις. Ο αποτέτοιος μιλάει για τη γευστική μέθη του κρασιού που δεν θα καταλάβουμε ποτέ εμείς που καπνίζουμε και πίνουμε και έχουμε καταστρέψει τοιουτοτρόπως τους γευστικούς μας κάλυκες.

οτι να 'ναι δηλαδη! Garnele καλα εκανες και ειρωνευτικες καποιον που λεει γουσταρει που ετυχε να παει σε δοκιμες κρασιου και δεν το παιζει ελιτιστης/ψαγμενος αλλα φευγει πιωμενος απο 'κει ως καποιον που σνομπαρει τους ποτες και τους καπνιστες (!). Καλα κανεις, ετσι δειχνεις οτι δεν εισαι ενοχλητικα ηλιθια με αποψη για ολα, αλλα διαβαζεις πρωτου καλα πρωτου σχολιασεις.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ: ο αποτετοιος

• Like 1
Δημοσ.

Σαφώς και είμαι ενοχλητικά ηλίθια, δεν προσπάθησα να το κρύψω ποτέ και ούτε το αρνήθηκα επίσης. Απλά είμαι όμορφη και οι περισσότεροι το προσπερνάνε στις διαπροσωπικές μου σχέσεις. Ό,τι τι;

Παρόλα αυτά, όπως δεν θα προτείνεις σε κάποιον που σου ζητάει μία απλή συμβουλή για επιλογή αντιβάηρους, να βάλει λίνουξ (χαχ), έτσι και σε κάποιον που σου λέει γουστάρω να πιω όλο το σύμπαν και να μη μεθύσω δε θα του πεις κάντο με τάλισκερ, απλά πιες το αργά. Και επίσης είσαι εκτός πραγματικότητας αν νομίζεις ότι μετά το τρίτο ποτό πίνεις για τη γεύση, κυρίως γιατί μετά το δεύτερο τη χάνεις.

Εσύ μπορεί να βρίσκεις ηδονή στη γεύση, άλλος στη σούρα, άλλος στο σεξ, τα χούγια του καθενός όταν δε μας θίγουν και τα κρίνουμε γινόμαστε ηλίθια απόλυτοι. Ή και απόλυτα ηλίθιοι. Στην προκειμένη μάλιστα που επιλέγουμε αν θα τα διαβάσουμε κιόλας, γινόμαστε και αργόσχολοι.

Δημοσ.

Ό,τι να 'ναι.

Πείτε ρε 'σεις και καμια συμβουλη πώς ΝΑ ΜΕΘΑΜΕ με λιγότερα χρήματα. =ρ

Ρίξε στις μπίρες ζάχαρη και πιες με καλαμάκι. Σε βαράει πιο πολύ και η ζάχαρη δεσμεύει το αλκοόλ στο σώμα σου και δεν ξενερώνεις εύκολα.

Δημοσ.

Σαφώς και είμαι ενοχλητικά ηλίθια, δεν προσπάθησα να το κρύψω ποτέ και ούτε το αρνήθηκα επίσης. Απλά είμαι όμορφη και οι περισσότεροι το προσπερνάνε στις διαπροσωπικές μου σχέσεις. Ό,τι τι;

Παρόλα αυτά, όπως δεν θα προτείνεις σε κάποιον που σου ζητάει μία απλή συμβουλή για επιλογή αντιβάηρους, να βάλει λίνουξ (χαχ), έτσι και σε κάποιον που σου λέει γουστάρω να πιω όλο το σύμπαν και να μη μεθύσω δε θα του πεις κάντο με τάλισκερ, απλά πιες το αργά. Και επίσης είσαι εκτός πραγματικότητας αν νομίζεις ότι μετά το τρίτο ποτό πίνεις για τη γεύση, κυρίως γιατί μετά το δεύτερο τη χάνεις.

Εσύ μπορεί να βρίσκεις ηδονή στη γεύση, άλλος στη σούρα, άλλος στο σεξ, τα χούγια του καθενός όταν δε μας θίγουν και τα κρίνουμε γινόμαστε ηλίθια απόλυτοι. Ή και απόλυτα ηλίθιοι. Στην προκειμένη μάλιστα που επιλέγουμε αν θα τα διαβάσουμε κιόλας, γινόμαστε και αργόσχολοι.

Πρωτον σορυ, ουτε εμενα μου αρεσε ο χαρακτηρισμος, δεν το εγραψα οπως ηθελα.

Οπως και να 'χει μ εβαλες σε σκεψεις. Ξανατρεξα το θρεντ μηπως ΟΝΤΩΣ διαβαζα αλλο (μ@λ@κιες γινονται καμια φορα). Και τι (ξανα)βλεπω;

Ο ενας σχολιαζει κατα ποσο ειναι μαγκια το ποτο, αλλοι παραθετουν στιχους απο ποιηση, αλλος για το φυσημα του αλκοτεστ, αλλος για τους ανωνυμους αλκοολικους, ο αλλος πως να κανει φιγουρα στα γκομενακια προσποιομενος οτι πινει ενω το πεταει στην γλαστρα, η κουβεντα παει λιγο στην ψυχολογια, αλλος για τις παρεες, αλλος κραζει για το κυρηγμα συμφορουμιτων, θεια κοινωνια, χαπια, μπαφοι, ολα περνανε αλλα ποιο σχολιο ακυρωνεις, ενα πειραχτικο προς παντες και οχι ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ περι της ολο λογια υποστηριξης στην και καλα ποιοτητα σε αλλα θρεντ ενω εδω τοσοι βγαζουνε μια φαση πιωμα ΟΛΕ, πινουμε για να την ακουμε και μονο.

Αναφερεις οτι δεν κανεις κεφαλι φτηνα και μετα γραφεις οτι με το δευτερο ποτο Η ΓΕΥΣΗ ΧΑΝΕΤΑΙ (!!!)

Τί οτι βρισκω ηδονη στην γευση, σιγα μην ειμαι συνδρομητικης σε περιοδικα γαστριμαργιας.

Μην μιλησω για το ανεκδιηγητο ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ. Υποθετω ανοιγεις το μπλα-μπλα του ινσομνια εν μεσω των πιο σοβαρων εργασιων, οταν πνιγεσαι δηλαδη. Λιγο πριν σωσεις μια ζωη/ βγαλεις 1Μ€ / λαβεις βραβειο για το συνολο της καριερας σου σε τεχνες και γραμματα, λες "Ε, δεν ανοιγω το ινσομνια;"

Ενω οι υπολοιποι οταν μας βαριεται ο καφετζης της γειτονιας για τα βερεσεδια καφε κ ταβλιου, φευγουμε σα βρεγμενες γατες και ορμαμε στα φορουμ και κανουμε 100δες ποστ οπου λαχει.

Νιωθω πολυ καμμενος που το συνεχιζω. Μην μαμιεται κι η κουβεντα. Αν για κατι αλλο, pm καλυτερα.

Α, και για να βγω(?) απ το οφτοπικ, Toufas ακουγεται ενδιαφερον το θεμα του αιθερα αν και δεν ξερω κανεναν που να εχει δοκιμασει.

Για κατι παλι πιασαρικο που θελει απλη σαμπουκα για να εισπνευσεις ατμους με καλαμακι ειναι το gas chamber, ψιλοτουριστικο αλλα χαβαλε

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας.Προχθες ήπια 2 ποτηράκια.Ενα campari και ένα drumbuie.Και μετά απο μία ώρα πηγα τουαλέτα κ ξέρασα.Τι μπορει να φταίει και ξέρασα με 2 ποτηράκια μόνο;

Δημοσ.

αυτος δεν ειναι συνδυασμος που πηζει στο στομαχι? σαν ursus-baileys ενα πραμα.

που ειναι κανας μπαρμαν να μας πει?

Παντως αν δεν ειναι κατι τετοιο μπορει απλα να μην ηταν καλα το στομαχι σου, να μην ησουν φαγωμενος, να κανες κανα τσιγαρο παραπανω (αν καπνιζεις), να φαγες κανα αθλιο μπιχλιαρικο φυστικι και χιλια δυο αλλα.

Δημοσ.

χα0χ0αχ0α0χα0 αυτό που έπαθα εγώ δεν γίνεται... παρήγγειλα absinthe, 5 μπουκαλάκια των 50 ml 1 με 50% vol 2 70 % vol 1 με 80% vol και ένα ακόμη με 85% vol, με προειδοποίησαν ότι σε τυπάει εμέσως, ε λέω να το δοκιμάσω και πίνω χωρίς υπερβολή 3 σταγόνες από το 50% στο καπάκι απο το μπουκάλι έτσι για να το γευτώ, με χτύπησε σε κλάσματα δευτερολέπτου όχι πονοκέφαλο αλλά έγινα κάιντα....πάντος όποιος θέλει να μεθύσει ας πιει ένα σφηνα΄κι απο αυτό το ποτό..... :devil:

Δημοσ.

χα0χ0αχ0α0χα0 αυτό που έπαθα εγώ δεν γίνεται... παρήγγειλα absinthe, 5 μπουκαλάκια των 50 ml 1 με 50% vol 2 70 % vol 1 με 80% vol και ένα ακόμη με 85% vol, με προειδοποίησαν ότι σε τυπάει εμέσως, ε λέω να το δοκιμάσω και πίνω χωρίς υπερβολή 3 σταγόνες από το 50% στο καπάκι απο το μπουκάλι έτσι για να το γευτώ, με χτύπησε σε κλάσματα δευτερολέπτου όχι πονοκέφαλο αλλά έγινα κάιντα....πάντος όποιος θέλει να μεθύσει ας πιει ένα σφηνα΄κι απο αυτό το ποτό..... :devil:

εχω πιει 2-3 σφινακια απο αυτο(μαζι με αλλα πολλα)αλλα δε καταλαβα τιποτα, δεν ειναι και τοσο βαρυ, πιο πολυ πρoς ουζο μου φερνει η γευση του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...