ioannitis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Eίμαι κάτοχος ενός ΜΒΡ 17'' και ενός Vaio 13.3''. Η καταναλωτική μου μανία όμως με έχει πείσει ότι "χρειάζομαι" (στο γραφείο,στον καναπέ,στην τουαλέτα κλπ) ένα μικρό μηχανηματάκι που να μπορεί να κάνει ανεκτά όλες τις δουλειές. Οι επιλογές πολλές αλλά έχω καταλήξει στις επόμενες. Η σειρά που τις παραθέτω είναι και η σειρά προτιμησής μου (μέχρι τώρα) 1) Sony Vaio VPC-P11S1E/B Οθόνη 8"" 1600χ768 Τα θετικά που βρίσκω είναι: -μικρό μέγεθος -εκπληκτική οθόνη (την έχω δει διά ζώσης) -ανεκτό πληκτρολόγιο -ποιότητα Σονυ Κόστος : 980€ 2) Apple Ipad Oθόνη 9.7" 1024χ768 Τα θετικά που βρίσκω είναι: -άμεση ανταπόκριση στο πάτημα (όπως iphone) -καταπληκτική οθόνη -ποιότητα Apple Στο Sony με έλκει το πολύ μικρό μέγεθος και το πληκτρολόγιο. Στο Ipad με έλκει η οθόνη και το λειτουργικό αλλά σκέφτομαι ότι ίσως το μέγεθος να είναι απαγορευτικό για να το έχω μαζί μου όσο πιο συχνά γίνεται. Θα ήθελα να διαβάσω τις σκέψεις σας είτε είστε κάτοχοι κάποιου είτε όχι. Ευχαριστώ..
Giorgos09 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Εκτος και αν το θελεις για ταινιες παρε το Βαιο αν και σε αυτα τα λεφτα θα μπορουσες να παρεις ενα καλυτερο netbook απο το Σονυ.
rikos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Περίμενε καλύτερα το Asus EP121. Λογικά δεν θα αργήσει να έρθει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.