redplanet Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 καλημερα.χερει κανεις ποιες ειναι οι συνθηκες στο e-shop λεφτα κτλ
The_Judas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μισθοί προσαρμοσμένοι στο μνημόνιο. Με αυτό τον τομέα είναι καλύτερο το πλαίσιο αν έχεις την ευκαιρία. Σε γενικές γραμμές τα περισσότερα καταστήμα-αλυσίδες παρέχουν αρκετά χαμηλούς μισθούς. Από την ανεργία πάντως καλύτερα είναι.
Ntinaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 τα χειροτερα εχω ακουσει για πλαισιο και εσοπ...
De@th L0rd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Εντάξει πάντως ε αν καθίσουμε και ακούμε μόνο αρνητικές εμπειρίες, δε δουλέψουμε ποτέ και θα πεθάνουμε από την κατάθλιψη που θα νιώθουμε άχρηστοι ή την πείνα αν δεν έχουμε πλάτες. Η δουλεία έχει λόγο που λέγεται δουλειά. Ένα μεγάλο μερος της είναι αγγαρεία. Έτσι είναι. Πολύ τυχεροί αυτοί που λατρεύουν την δουλειά τους.Οι περισσότεροι απλά δουλεύουν.
greekparot Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Πρόσφατα έκαναν μειώσεις μισθών σε όλο το προσωπικό. Επίσης ανακοίνωσαν ότι δέχονται υποψήφιους για franchise, που σημαίνει ότι στο μαγαζι που δουλεύεις κάποια στιγμη θα βρεθεί ιδιοκτήτης κ θα σε πετάξει έξω γιατί θα βάλει τα δικά του άτομα μέσα. Τέλος δεν είναι καθόλου τυπικοι με τις πληρωμές τους. Δεν πληρώνουν ποτε κάθε 1η του μήνα. Μπορει να περιμένεις κ 3 κ 5 μέρες κ 1+ εβδομάδα. Εάν έχεις γερο στομάχι προχωρά διαφορετικά βρες κάτι άλλο.
Ather Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως εδώ επαρχία που είμαι πήρε κόσμο από όσο έχω δει και στο ωράριο είναι τυπικοί. Για αμοιβές δε γνωρίζω.
greekparot Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το ωράριο είναι τυπικό. Αλλα να ξέρεις πως δεν πληρώνουν υπερωρίες. Πχ αν κλείνει το κατάστημα στις 14:30 ΕΣΥ θα φύγεις 15:00+ για να κλείσεις ταμειο και πολλα αλλα... Την επιπλέον ώρα που μαζεύονται στο τέλος του μήνα παπαλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.