grimpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Η τουρκική μαφία πίσω από τις ορδές των λαθρομεταναστών. Πάνω από 1,5 δισ. δολάρια το κέρδος κάθε χρόνο. Aφελή θεωρούν κύκλοι της ελληνοτουρκικής μεθορίου στον Έβρο, που γνωρίζουν όμως πρόσωπα και πράγματα στην Τουρκία, την τοποθέτηση φράχτη για να σταματήσει το κύμα των λαθρομεταναστών προς τη χώρα μας. Διότι, όπως τονίζουν, τη διακίνηση των λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα την έχει αναλάβει η τουρκική μαφία, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει έναν... κλάδο που της αποδίδει πάνω από 1 δισ. δολάρια τον χρόνο! Σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού περιοδικού «Aksyon», η τουρκική μαφία μπήκε στο παιχνίδι της διακίνησης λαθρομεταναστών το 1999 και μέχρι το 2005 ο τζίρος είχε φτάσει τα 7 δισ. δολάρια. Τώρα με τη δραματική αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών, ο τζίρος θα έχει πολλαπλασιαστεί. To δημοσίευμα παρέθετε και ένα τιμολόγιο μεταφοράς που είχε οριστεί από την τουρκική μαφία, σύμφωνα με το οποίο για χερσαία μεταφορά ζητούσαν από 2.500 έως 5.000 δολάρια, ενώ για μεταφορά μέσω θαλάσσης από 4.000 έως 6.000 δολάρια. Σύμφωνα εξάλλου με μια παλαιότερη ανταπόκριση από την Κωνσταντινούπολη του αμερικανού δημοσιογράφου Roger Cohen (αρθρογραφεί για τις εφημερίδες «New York Times» και «International Herald Tribune»), από το 2000 η Κωνσταντινούπολη είχε γίνει το μεγαλύτερο διεθνές κέντρο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, οι περισσότεροι από τους οποίους περίμεναν τις απαραίτητες διαδικασίες από την τουρκική μαφία για να περάσουν στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Όπως αναφέρει η ανταπόκριση, στην Κωνσταντινούπολη και γενικότερα στην Τουρκία έχει αναπτυχθεί μια τεράστια βιομηχανία παραγωγής πλαστών διαβατηρίων που αποδίδει τεράστια κέρδη στους ιδιοκτήτες της. Τα διαβατήρια πωλούνται σε πολύ υψηλές τιμές και είναι περιζήτητα στους λαθρομετανάστες γιατί θεωρούν ότι με αυτά θα μπορέσουν να φύγουν και να σωθούν. Εκείνη την εποχή, όπως ανέφερε το άρθρο, ένα διαβατήριο Δανίας στοίχιζε μέχρι και 9.000 δολάρια, ενώ αν κάποιος το επιθυμούσε, υπήρχε ακόμη και διαβατήριο Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο έκανε μέχρι και 14.000 χδολάρια. Σημειωτέον ότι η απόκτηση ενός πλαστού διαβατηρίου δεν σήμαινε ότι ο κάτοχός του έλυνε αυτομάτως το πρόβλημά του και μπορούσε να μετακινηθεί στη χώρα αυτή από την Τουρκία. Σε πολλές περιπτώσεις οι λαθρομετανάστες που πλήρωναν πανάκριβα γι' αυτά τα διαβατήρια στην προσπάθειά τους να φύγουν, είχαν οικτρή τύχη. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν Κούρδοι, Ιρακινοί, κάτοικοι χωρών της Ινδικής χερσονήσου, Αφγανοί, Τυνήσιοι, Παλαιστίνιοι, ενώ συχνά υπήρχαν και από χώρες της Λατινικής Αμερικής. Όπως αναφέρει επίσης ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερη Θράκη», «εκτός από τους τούρκους μαφιόζους που διακινούσαν μεγάλο μέρος των λαθρομεταναστών κερδίζοντας τεράστια ποσά, από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 είχαν αρχίσει να δραστηριοποιούνται και αραβικής καταγωγής μαφιόζοι, κυρίως Τυνήσιοι και Μαροκινοί, οι οποίοι επίσης είχαν ανοίξει κέντρα στην Κωνσταντινούπολη για τη διακίνηση λαθρομεταναστών προς τη Δυτική Ευρώπη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ολόκληρες συνοικίες της Κωνσταντινούπολης χρησίμευσαν ως τόπος συγκέντρωσης χιλιάδων λαθρομεταναστών από την τουρκική μαφία. Οι λαθρομετανάστες αυτοί στοιβάζονταν από τη μαφία σε άθλιες συνθήκες, για να προωθηθούν προς τα δυτικά. Γνωστές συνοικίες που βρίσκονται στην ευρωπαϊκή ακτή της Κωνσταντινούπολης, όπως το Bakirkoy, Gazi Osmanpasa, Egup, Bayrampasa, Bagcilar, ακόμα και κεντρικότερες όπως Beyoglou, SiSli, και Fatih, συχνά γίνονται το επίκεντρο επιχειρήσεων της τουρκικής Ασφάλειας, η οποία υποτίθεται πως προσπαθεί να βάλει κάποια τάξη στο φαινόμενο της συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, φυσικά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα. Αλλά και στη Σμύρνη, που βρίσκεται ένα βήμα πριν από τα ελληνικά νησιά, η εικόνα ήταν η ίδια και χειρότερη. Όλη αυτή η επιχείρηση λειτουργεί σαν ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα ''εργαλεία'' εξισλαμισμού της Ελλάδας. Ολόκληρες στρατιές συχνά απελπισμένων μουσουλμάνων δημιουργούν μια απειλητική σκιά πάνω από τη χώρα μας αλλά και πάνω απ' όλη την Ευρώπη». Όλα αυτά επιβεβαιώνουν το πρόσφατο δημοσίευμα του «Π», που ανέφερε ακριβώς ότι οι ορδές μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που έρχονται στη χώρα μας συνιστούν πολλαπλή απειλή για την ελληνική κοινωνία και το θέμα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και σ' αυτήν του τη διάσταση. http://www.paron.gr/v3/new.php?id=63667&colid=37&catid=33&dt=2011-01-30%200:0:0
Toufas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Κλασσικο αρθρο γραμμενο για να εντυπωσιασει ανθρωπους που νομιζουν οτι το προβλημα τους ειναι οι ξενοι και οχι το ιδιο το κεφαλι τους.
SteveAngello Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μαρεσει που ασχολεισαι ρε toufa. Ειπαμε ο grimp την εχει δει πολεμικος ανταποκριτης. Παλι καλα που δεν βλεπουμε αλλα αρθρα στις "ειδησεις" αλλα τελευταια περιοριζεται στο "μπλα μπλα".
grimpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας παιδιά, οπότε έρθετε Ελλάδα στείλτε μου p.m να συναντηθούμε, να τα πούμε και να σας κεράσω παστέλι και λουκούμ.
Garnele Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρά είναι το λουκουμάκι. Και αν ποτέ αποφασίσετε να πάρετε την Πόλη, να την πάρετε μαζί με τους μάγειρες.
grimpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρά είναι το λουκουμάκι. Και αν ποτέ αποφασίσετε να πάρετε την Πόλη, να την πάρετε μαζί με τους μάγειρες. Με το μπαρδόν;
35apontos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Κλασσικο αρθρο γραμμενο για να εντυπωσιασει ανθρωπους που νομιζουν οτι το προβλημα τους ειναι οι ξενοι και οχι το ιδιο το κεφαλι τους. Δεν πολυεντυπωσιάζομαι απ' τα παραληρήματα των νεοκώρων,αλλά θάθελα να σε ρωτήσω,με αγάπη μάλιστα,όπως σε δέχτηκα και σου άνοιξα το σπίτι μου,πού φταίει το κεφάλι μου για τη πλ Βικτωρίας που δεν ακούς Ελλήνικος;Που στον Αη Παντελέμονα (βοήθειά μας) έχει βρει απάγγειο κάθε φυλή του δωδεκάφυλλου;Που στη Πλ Αμερικής τα νεγράκια έχουν στη παλαμίτσα τους με στυλό (γιατί δεν ξέρουν Ελλήνικος) 5€; Τέσσερα εκατομύρια είναι,πάνω μας παίζουν μπιλιάρδο,στα ανταποδοτικά τέλη των φόρων μας,μείναμε καμια τεσσάρα εκατομύρια να τους συντηρούμε,πόσο θα αντέξουμε ακόμη; Κάτσε εκεί αγαπούλη,έχει τσούχτρες εδώ.Και δεν φταίω εγώ γι αυτό,ούτε το ξερό μου το κεφάλι...
De@th L0rd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δεν πολυεντυπωσιάζομαι απ' τα παραληρήματα των νεοκώρων,αλλά θάθελα να σε ρωτήσω,με αγάπη μάλιστα,όπως σε δέχτηκα και σου άνοιξα το σπίτι μου,πού φταίει το κεφάλι μου για τη πλ Βικτωρίας που δεν ακούς Ελλήνικος;Που στον Αη Παντελέμονα (βοήθειά μας) έχει βρει απάγγειο κάθε φυλή του δωδεκάφυλλου;Που στη Πλ Αμερικής τα νεγράκια έχουν στη παλαμίτσα τους με στυλό (γιατί δεν ξέρουν Ελλήνικος) 5€; Τέσσερα εκατομύρια είναι,πάνω μας παίζουν μπιλιάρδο,στα ανταποδοτικά τέλη των φόρων μας,μείναμε καμια τεσσάρα εκατομύρια να τους συντηρούμε,πόσο θα αντέξουμε ακόμη; Κάτσε εκεί αγαπούλη,έχει τσούχτρες εδώ.Και δεν φταίω εγώ γι αυτό,ούτε το ξερό μου το κεφάλι... Αν νομίζεις Mr. Siffredi ότι στο εξωτερικό είναι όλα αγγελικά πλασμένα και όσοι φεύγουν έξω είναι φυγόπονοι κ γενίτσαροι και δεν αγαπούν την γαμάτη χώρα τους, κάνε κι εσύ το βήμα να μας πείς τη γνώμη σου. Πήγαινε έξω και βρες δουλειά εφόσον στην Ελλάδα για όλα φταίνε οι νέγροι.Φταίνε αλλά όχι τόσο. Γι αυτά φταίνε κάποια πατριωτάκια σου που τα έχεις σε μεγάλη εκτίμηση, και αν όχι εσύ, σίγουρα ο περίγυρός σου που ψηφίζει ανίκανους τόσα χρόνια για να βολευτεί στο δημόσιο.
35apontos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Αν νομίζεις Mr. Siffredi ότι στο εξωτερικό είναι όλα αγγελικά πλασμένα και όσοι φεύγουν έξω είναι φυγόπονοι κ γενίτσαροι και δεν αγαπούν την γαμάτη χώρα τους, κάνε κι εσύ το βήμα να μας πείς τη γνώμη σου. Πήγαινε έξω και βρες δουλειά εφόσον στην Ελλάδα για όλα φταίνε οι νέγροι.Φταίνε αλλά όχι τόσο. Γι αυτά φταίνε κάποια πατριωτάκια σου που τα έχεις σε μεγάλη εκτίμηση, και αν όχι εσύ, σίγουρα ο περίγυρός σου που ψηφίζει ανίκανους τόσα χρόνια για να βολευτεί στο δημόσιο. Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,όπως και για το γεγονός ότι μου έδειξες πως μέσω του κοινοβουλευτισμού το 30% της Ελληνικής κοινωνίας κάνει κουμάντο στο υπόλοιπο 70%. Πληρώνω το φόρο μου εν αντιθέσει με τους ταγούς της κοινωνίας μου,κάθε 4 χρόνια διαλέγω τον νταβατζή μου άσχετα αν δεν βγαίνει αυτός που αγαπάω (είμαι και συναισθηματική πουτάνα ο πούστης εγώ),οι φίλοι μου όλοι (ευτυχώς αυτούς μπορώ να τους διαλλέξω) είναι πλάϊ μου άμα τους χρειαστώ (όπως κι εγώ γι αυτούς) και σε ατέλειωτες συζητήσεις που κάνουμε (ναι,μιλάμε κι όλας) δεν βρήκαμε ποιός από μας ψήφισε ανίκανους ή γίνανε ανίκανοι βλέποντας το μέλι. Όχι,δεν θα πάω έξω να βρω δουλειά,πρώτον γιατί περιμένω το απόμαχον και δεύτερον γιατί έχω δώσει πολλά σ' αυτό το τόπο και δεν θ' αφήσω να μου τον κατασπαράξουνε οι λαθρέποικοι.
grimpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δεν πολυεντυπωσιάζομαι απ' τα παραληρήματα των νεοκώρων,αλλά θάθελα να σε ρωτήσω,με αγάπη μάλιστα,όπως σε δέχτηκα και σου άνοιξα το σπίτι μου,πού φταίει το κεφάλι μου για τη πλ Βικτωρίας που δεν ακούς Ελλήνικος;Που στον Αη Παντελέμονα (βοήθειά μας) έχει βρει απάγγειο κάθε φυλή του δωδεκάφυλλου;Που στη Πλ Αμερικής τα νεγράκια έχουν στη παλαμίτσα τους με στυλό (γιατί δεν ξέρουν Ελλήνικος) 5€; Τέσσερα εκατομύρια είναι,πάνω μας παίζουν μπιλιάρδο,στα ανταποδοτικά τέλη των φόρων μας,μείναμε καμια τεσσάρα εκατομύρια να τους συντηρούμε,πόσο θα αντέξουμε ακόμη; Κάτσε εκεί αγαπούλη,έχει τσούχτρες εδώ.Και δεν φταίω εγώ γι αυτό,ούτε το ξερό μου το κεφάλι... Χαχαχαχα, άστον τον Τούφας, έχει ζαλιστεί από τις πολλές αποδελτιοποιήσεις σήμερα, από ότι κατάλαβα Ελλάδα πρέπει να κατεβαίνει καλοκαίρι στα μπάνια του Λαού.
Aztec Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μην μασάτε παιδιά . Τόσα πανεπιστήμια έχουμε κάπου θα τους βολέψουμε
bluesattack Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,όπως και για το γεγονός ότι μου έδειξες πως μέσω του κοινοβουλευτισμού το 30% της Ελληνικής κοινωνίας κάνει κουμάντο στο υπόλοιπο 70%. Ποιο ειναι το 70 % που ανικανο να αντισταθει υποκυπτει στο 30 % ? Τι ψηφιζει ?
The_Judas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Αν νομίζεις Mr. Siffredi ότι στο εξωτερικό είναι όλα αγγελικά πλασμένα και όσοι φεύγουν έξω είναι φυγόπονοι κ γενίτσαροι και δεν αγαπούν την γαμάτη χώρα τους, κάνε κι εσύ το βήμα να μας πείς τη γνώμη σου. Πήγαινε έξω και βρες δουλειά εφόσον στην Ελλάδα για όλα φταίνε οι νέγροι.Φταίνε αλλά όχι τόσο. Γι αυτά φταίνε κάποια πατριωτάκια σου που τα έχεις σε μεγάλη εκτίμηση, και αν όχι εσύ, σίγουρα ο περίγυρός σου που ψηφίζει ανίκανους τόσα χρόνια για να βολευτεί στο δημόσιο. Είναι τελείως διαφορετικά τα δυο ζητήματα που συγκρίνεις. Σαφώς και δεν φταίνε οι μετανάστες για την σχεδόν πτώχευση της Ελλάδα. Δεν παύει όμως να είναι η Ελλάδα μονοπάτι για να περνάνε όλοι οι μετανάστες στην Ευρώπη, πράγμα που δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι σοβαρό πρόβλημα. Εν' τω μεταξύ αν στην Αγγλία που ζει ο Τούφας πιάσουν κανέναν παράνομο μετανάστη... θα τον απελάσουν επί τόπου. Να μην μιλήσω και για τα αστυνομικά μέτρα που είναι τελείως εξωφρενικά και φασιστικά στα αεροδρόμια ακόμη και για πολίτες της Ε.Ε. Όλα καλά είναι όταν είμαστε μακριά εκ του ασφαλούς.
Toufas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι δεν μιλανε ελληνικα? Αν λες για την γκετοποιηση, δεν την επιλεγουν μονοι τους ξερεις οι ανθρωποι. Οταν καποιος οπου κοιταξει σε μια ξενη χωρα βλεπει μονο εχθρους, ειναι το μονο λογικο να προσπαθει να συσπειρωθει με αλλους ομοιους του. Εγω δηλαδη κοντα 9μιση γαμωχρονια στην αγγλια, γιατι δεν ειμαι σε κανενα γκετο με ελληνες και με αντιμετωπιζουν σαν ομοιο τους ολοι? Τους ηξερα και απο χτες? Και δεν μιλαω μονο για το λονδινο οπως εσυ μιλας για την αθηνα, τα πιο πολλα μου χρονια τα περασα σε μια πολη με 140000 κατοικους που ηταν πολυ πιο κλειστη η κοινωνια και παλι δεν ειχα προβλημα που να με αποξενωσει απο τους υπολοιπους. Η ελλαδα πρεπει δηλαδη να ειναι μια χωρα που ο μονος ξενος που θελουμε ειναι ο "βλακας" ο τουριστας για να του πιασουμε τον κωλο το καλοκαιρι? Και επισης, ας λεμε οτι αυτοι που κυβερνανε την χωρα ειναι οι υπεύθυνοι. Δεν νομιζω να ειναι κανας υπουργος στα συνορα που λαδωνετε απο τους "τουρκους μαφιοζους" (λες και πριν νομιζαμε οτι τα κανανε οι μαφιοζοι της ταζμανιας, και οι τουρκοι μαφιοζοι δεν εχουν καμια σχεση με τους ΑΓΝΟΥΣ ελληνες μαφιοζους, τους καθαρους απογονους του Περικλη). Ουτε λαθρομεταναστης ειναι ο γιατρος που ζηταει φακελακι για να κανει την δουλεια που τον πληρωνουν να κανει. Και παλι πως γινεται σε αυτη την χωρα κανεις να μην ψηφιζει αυτους που βγαινουν εδω και ~30 χρονια, και να βγαινουν μονοι τους... Μαλλον οι ξενοι θα φταινει και για αυτο.
35apontos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Θα λύσουμε τα του οίκου μας,άμα φύγουν οι περισσευάμενοι. Και είναι πολλοί αυτοί...κι έρχονται μιλλιούνια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.