Προς το περιεχόμενο

Η τουρκική μαφία πίσω από τις ορδές των λαθρομεταναστών.

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι τελείως διαφορετικά τα δυο ζητήματα που συγκρίνεις. Σαφώς και δεν φταίνε οι μετανάστες για την σχεδόν πτώχευση της Ελλάδα.

Δεν παύει όμως να είναι η Ελλάδα μονοπάτι για να περνάνε όλοι οι μετανάστες στην Ευρώπη, πράγμα που δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είναι σοβαρό πρόβλημα.

Εν' τω μεταξύ αν στην Αγγλία που ζει ο Τούφας πιάσουν κανέναν παράνομο μετανάστη... θα τον απελάσουν επί τόπου.

Να μην μιλήσω και για τα αστυνομικά μέτρα που είναι τελείως εξωφρενικά και φασιστικά στα αεροδρόμια ακόμη και για πολίτες της Ε.Ε. Όλα καλά είναι όταν είμαστε μακριά εκ του ασφαλούς.

Ε ναι, μιας και με την περιστροφη της γης η ελλαδα βρισκετε διπλα απο ολες της χωρες και της αφρικης, και της νοτιου αμερικης κλπ κλπ.

Εδω αν σε πιασουν παρανομο μεταναστη ή δεν θα σε αφισουν να κοβεις βολτες μονος σου μεχρι να σε διωξουν ή θα ζητησεις πολιτικο ασυλο.

Εξωφρενικο μετρο ειναι αν παρω τηλεφωνο την αστυνομια για κατι, να ειναι σπιτι μου σε 3 λεπτα? Και που ακριβως ειδες τον φασισμο στα αεροδρομια? Οτι ζητανε διαβατηριο/ταυτοτητα?

Δημοσ.

Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,όπως και για το γεγονός ότι μου έδειξες πως μέσω του κοινοβουλευτισμού το 30% της Ελληνικής κοινωνίας κάνει κουμάντο στο υπόλοιπο 70%.

Πληρώνω το φόρο μου εν αντιθέσει με τους ταγούς της κοινωνίας μου,κάθε 4 χρόνια διαλέγω τον νταβατζή μου άσχετα αν δεν βγαίνει αυτός που αγαπάω (είμαι και συναισθηματική πουτάνα ο πούστης εγώ),οι φίλοι μου όλοι (ευτυχώς αυτούς μπορώ να τους διαλλέξω) είναι πλάϊ μου άμα τους χρειαστώ (όπως κι εγώ γι αυτούς) και σε ατέλειωτες συζητήσεις που κάνουμε (ναι,μιλάμε κι όλας) δεν βρήκαμε ποιός από μας ψήφισε ανίκανους ή γίνανε ανίκανοι βλέποντας το μέλι.

Όχι,δεν θα πάω έξω να βρω δουλειά,πρώτον γιατί περιμένω το απόμαχον και δεύτερον γιατί έχω δώσει πολλά σ' αυτό το τόπο και δεν θ' αφήσω να μου τον κατασπαράξουνε οι λαθρέποικοι.

Well played ;)

Δημοσ.

Θα λύσουμε τα του οίκου μας,άμα φύγουν οι περισσευάμενοι.

Και είναι πολλοί αυτοί...κι έρχονται μιλλιούνια .

Θα ειναι μαζι αυτοι που κλεβουν το δημοσιο, οι μιζαδοροι, οι ρουσφετακιδες, αυτοι που δεν πληρωνουν φορους, αυτοι που εχουν το 50%+ της χωρας σε real estate/εκτασεις και δεν φορολογουντε?

Α ξεχασα, ΞΕΝΟΙ ειναι ολοι αυτοι.

Δημοσ.

ένας ένας,να προλαβαίνω,είμαι και κάποιας ηλικίας...

Γκαρνέλε,είναι απάνθρωπο να κοιτάς άνθρωπο από ψηλά.Η μόνη φορά που σου επιτρέπεται είναι όταν του δίνεις το χέρι σου να τον βοηθήσεις να σηκωθεί,όχι να τον κοπανήσεις μ'αυτό.Ξέρω ότι το έγραψες για πλάκα και ήθελες να πεις αντίθετα πράγματα,αλλά εγώ μιλάω σοβαρά.Νομίζω δηλαδή.

Κύριε του Θανατά,ακόμα δεν κατάλαβα αν είσαι με το θεριό ή με μένα.

Τούφα,αυτοί που αναφέρεις θα παλουκωθούν στο σύνταγμα,θα πληρώσουμε και εισητήρια να παρακολουθήσουμε τον ανασκολωπισμό τους.

@all:Ξένοι είμαστε όλοι σ' αυτό το κόσμο,μόνο που ορισμένοι από μας είναι πιό ξένοι απ' ότι χωράει ο τόπος.

Δημοσ.

Στην Αγγλία δεν είναι που υπάρχει ένα θέμα με το merry christmas και γενικότερα τον στολισμό? Θυμάμαι που μας το είχε πει ο ξεναγός για να μην προσβάλλονται οι υπόλοιπες θρησκέιες.

Political correctness my ass

Δημοσ.

Δηλαδη το προβλημα ειναι οτι δεν μιλανε ελληνικα?

Αν λες για την γκετοποιηση, δεν την επιλεγουν μονοι τους ξερεις οι ανθρωποι. Οταν καποιος οπου κοιταξει σε μια ξενη χωρα βλεπει μονο εχθρους, ειναι το μονο λογικο να προσπαθει να συσπειρωθει με αλλους ομοιους του. Εγω δηλαδη κοντα 9μιση γαμωχρονια στην αγγλια, γιατι δεν ειμαι σε κανενα γκετο με ελληνες και με αντιμετωπιζουν σαν ομοιο τους ολοι? Τους ηξερα και απο χτες? Και δεν μιλαω μονο για το λονδινο οπως εσυ μιλας για την αθηνα, τα πιο πολλα μου χρονια τα περασα σε μια πολη με 140000 κατοικους που ηταν πολυ πιο κλειστη η κοινωνια και παλι δεν ειχα προβλημα που να με αποξενωσει απο τους υπολοιπους.

Η ελλαδα πρεπει δηλαδη να ειναι μια χωρα που ο μονος ξενος που θελουμε ειναι ο "βλακας" ο τουριστας για να του πιασουμε τον κωλο το καλοκαιρι?

Και επισης, ας λεμε οτι αυτοι που κυβερνανε την χωρα ειναι οι υπεύθυνοι. Δεν νομιζω να ειναι κανας υπουργος στα συνορα που λαδωνετε απο τους "τουρκους μαφιοζους" (λες και πριν νομιζαμε οτι τα κανανε οι μαφιοζοι της ταζμανιας, και οι τουρκοι μαφιοζοι δεν εχουν καμια σχεση με τους ΑΓΝΟΥΣ ελληνες μαφιοζους, τους καθαρους απογονους του Περικλη). Ουτε λαθρομεταναστης ειναι ο γιατρος που ζηταει φακελακι για να κανει την δουλεια που τον πληρωνουν να κανει. Και παλι πως γινεται σε αυτη την χωρα κανεις να μην ψηφιζει αυτους που βγαινουν εδω και ~30 χρονια, και να βγαινουν μονοι τους... Μαλλον οι ξενοι θα φταινει και για αυτο.

"Εσύ" όμως μιλάς την γλώσσα τους και αποδέχεσαι την κουλτούρα τους σωστά;

Λες οτι δεν επιλέγουν την γκετοποίηση; δηλαδή δεν βρήκαν δουλειά(για το οποίο φταίει ποιός); και μετά γκετοποιήθηκαν.

Τους μετανάστες που έχουν έρθει νόμιμα από νεαρή ηλικία, έχουν μάθει την γλώσσα και έχουν βρει αξιοπρεπώς δουλειά τότε είμαι σίγουρος πως και οι άλλοι άνθρωποι τους αντιμετωπίζουν σαν τους συμπατριώτες τους.

Νομίζεις πως αν είσουν στην Ελλάδα, και τα πράγματα γινόντουσαν τόσο δύσκολα (π.χ όπως Αλβανία) έμενες χωρίς χρήματα και έφευγες παράνομα για την Αγγλία θα σε αντιμετώπιζαν όπως σε αντιμετωπίζουν τώρα;

Μην τρελαθούμε :)

Δημοσ.

Εγω μιλαω οτι γλωσσα θελω, οπου θελω. Οταν μιλαω σε καποιον αλλο μιλαω αγγλικα. Οταν ειμαι στο λεωφορειο και μιλησω ελληνικα, δεν θα με κοιτανε ολοι λες και ειμαι απο τον αρη. Γιατι οταν μιλαω αγγλικα μεσα στα ελληνικα μμμ, ετσι με κοιτανε.

Δουλειες βρισκουν, και μετα δεν τους πληρωνει ο ελληνας εξυπνος εργοδοτης. Γιατι που να παει να παραπονεθει ο λαθραιος? Μετα ο λαθραιος οταν παει να του κλεψει το σπιτι (που ειναι και αυτο το ιδιο λαθος) ειναι ο κακος ξενος που μας κλεβει το σπιτι. Δεν λεω πως ολα ειναι ετσι, αλλα αν εγω ημουν σε μια χωρα ξενος οπως στο παραδειγμα, και ερχοταν ο αλλος ξενος και με ρωταγε που να δουλεψει, λες να του ελεγα οτι θα πας να δουλεψεις κλπ κλπ? Επισης, γιατι ο ελληνας εργολαβος να παρει ξενους αφου τοσοι ελληνες δεν εχουν δουλεια? Μηπως γιατι εκει δεν θα πληρωσει ικα, φορους κλπ κλπ?

Δημοσ.

Οι "λαθρο"μεταναστες που ειναι εδω, δεν ηρθαν για να μεινουν εδω, αλλα υποχρεωθηκαν. Τους λογους τους ξερουμε ολοι.

Αρα σε μια χωρα 10εκ. κατοικων ειμαστε υποχρεωμενοι να κρατησουμε και να συντηρησουμε τουλαχιστον το 50% των λαθρομεταναστων της ευρωπης (αν υπολογισουμε οτι το αλλο 50% θα παει στις αλλες χωρες - συνορα της ΕΕ, κι εμεις ειμαστε η πιο ευκολη χωρα εισοδου λογω γεωγραφιας).

Οποτε ας μιλησουμε καποια στιγμη σε αλλη βαση, κι ας μη συγκρινουμε τους μεταναστες νομιμους η μη που πανε σε αλλες χωρες. Αυτοι πανε με το σκοπο να βρουνε μια δουλεια, εδω απλα θελουν να περασουν και δεν μπορουν.

Δημοσ.

Γκαρνέλε,είναι απάνθρωπο να κοιτάς άνθρωπο από ψηλά.Η μόνη φορά που σου επιτρέπεται είναι όταν του δίνεις το χέρι σου να τον βοηθήσεις να σηκωθεί,όχι να τον κοπανήσεις μ'αυτό.Ξέρω ότι το έγραψες για πλάκα και ήθελες να πεις αντίθετα πράγματα,αλλά εγώ μιλάω σοβαρά.Νομίζω δηλαδή

Φυσικά και είναι απάνθρωπο. Είναι η πράξη ενός απάνθρωπου δηλαδή. Γιατί η θεωρεία του είναι "να φύγουν όλοι οι περισσσευόμενοι-να πάνε πίσω εκεί που τους έλαχε να φυτρώσουν και να ψοφήσουν εκεί-γιατί εγώ χέστηκα αν πεθαίνουν από την πείνα, τη δίψα και τον πόλεμο-να φύγουνε να παν αλλού".

Δημοσ.

Εγω μιλαω οτι γλωσσα θελω, οπου θελω. Οταν μιλαω σε καποιον αλλο μιλαω αγγλικα. Οταν ειμαι στο λεωφορειο και μιλησω ελληνικα, δεν θα με κοιτανε ολοι λες και ειμαι απο τον αρη. Γιατι οταν μιλαω αγγλικα μεσα στα ελληνικα μμμ, ετσι με κοιτανε.

Δουλειες βρισκουν, και μετα δεν τους πληρωνει ο ελληνας εξυπνος εργοδοτης. Γιατι που να παει να παραπονεθει ο λαθραιος? Μετα ο λαθραιος οταν παει να του κλεψει το σπιτι (που ειναι και αυτο το ιδιο λαθος) ειναι ο κακος ξενος που μας κλεβει το σπιτι. Δεν λεω πως ολα ειναι ετσι, αλλα αν εγω ημουν σε μια χωρα ξενος οπως στο παραδειγμα, και ερχοταν ο αλλος ξενος και με ρωταγε που να δουλεψει, λες να του ελεγα οτι θα πας να δουλεψεις κλπ κλπ? Επισης, γιατι ο ελληνας εργολαβος να παρει ξενους αφου τοσοι ελληνες δεν εχουν δουλεια? Μηπως γιατι εκει δεν θα πληρωσει ικα, φορους κλπ κλπ?

Μα εσύ όμως όταν πήγες να βρεις δουλειά στην Αγγλία είχες ένα σορό χαρτιά, και παραμονής στην χώρα και χαρτί από πανεπιστήμιο ξέρω γω κτλ.

Αυτοί που έρχονται παράνομα επειδή αναγκάστηκαν και δεν έχουν ούτε χρήματα ούτε χαρτιά τι δουλειά να τους δώσει ο εργοδότης;

Οπότε το πρόβλημα είναι το οικονομικό σύστημα και όχι η Ελλάδα...

Δημοσ.

Κάποια μέρα αυτό το φόρουμ πρέπει να αποκτήσει και ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ βαθμολογίες στα ΠΟΣΤ...Και να αθροίζονται...

Δημοσ.

Μα εσύ όμως όταν πήγες να βρεις δουλειά στην Αγγλία είχες ένα σορό χαρτιά, και παραμονής στην χώρα και χαρτί από πανεπιστήμιο ξέρω γω κτλ.

Αυτοί που έρχονται παράνομα επειδή αναγκάστηκαν και δεν έχουν ούτε χρήματα ούτε χαρτιά τι δουλειά να τους δώσει ο εργοδότης;

Οπότε το πρόβλημα είναι το οικονομικό σύστημα και όχι η Ελλάδα...

Οχι, ειναι μεσα στην ΕΕ, και δεν θελει κανενα απολυτως χαρτι εκτος απο την ταυτοτητα/διαβατηριο.

Στην ελλαδα που ολα ειναι μαυρα, που ενα σωρο ατομα δουλευουν χωρις ενσημα νομιζεις οτι δεν βρισκεις δουλεια χωρις χαρτια?

Δημοσ.

Ποσες ειναι αυτες οι δουλειες πια και ποσοι να δουλεψουν σε αυτες τις δουλειες χωρις ενσημα. Ηδη εχουμε ενα ελληνικο πανω απο 11% ανεργια (που σημαινει οτι πολλοι απο αυτους κανουν μαυρα μεροκαματα), ποσες να μεινουν και για τους μεταναστες. Ποσο πορτοκαλι και μηλο και σταφυλι να μαζεψουν, δουλειες του ενος μηνος ειναι αυτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...