Toufas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ε ναι γιατι και πριν απο 10 χρονια η δικαιολογια του ανοητου δεν ηταν παλι για τους ξενους, ηταν για κατι αλλο... Δεν ειπα οτι δεν ειναι προβλημα η λαθρομεταναστευση αλλα δεν ειναι λαθος του ξενου που βρισκεται εδω μιας και δεν οπως καποιος αλλος ειπε δεν εχουν προορισμο την ελλαδα. Το οτι μπαινουν τοσο ευκολα ειναι πιο σημαντικο προβλημα, και οπως ειπαμε φυσικα, και οι ξενοι/υπουργοι φταινε για αυτα μιας και αυτοι κανουν τα στραβα ματια/τσεπωνουν το μπεσκεσι.
pournaras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ο κοινος νους, σιγουρα λεει οτι δε φταιει ο καημενος ο μεταναστης, αλλα το οποιοδηποτε μετρο και να παρθει, ειτε για τη μειωση αυτων που μπαινουν ειτε για το συμμαζεμα της καταστασης με τους ηδη υπαρχοντες, αναγκαστικα αντικτυπο θα εχει πανω στον καημενο μεταναστη, αφου περι αυτου προκειται. Δεν ειναι δυο διαφορετικα πραγματα, οποιο μετρο και να παρεις εις βαρος τους θα ειναι. Ακομη και η πληρης νομιμοποιηση των υπαρχοντων, παλι κατι καλυτερο δε θα τους κανει, η νομιμοποιηση δεν προυποθετει και εργασια, και ειδικα σε μια τετοια χωρα και σε μια τετοια εποχη, οι ανεργοι μεταναστες θα συνεχισουν να ειναι ανεργοι μεταναστες.
Daemonos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Περίπου 10.000 ευρώ πληρώνουν το κεφάλι για να έρχονται... Όλοι πρέπει να απελαθούν! το συντομότερο δυνατό!
slygeo87 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ξένοι είμαστε όλοι σ' αυτό το κόσμο,μόνο που ορισμένοι από μας είναι πιό ξένοι απ' ότι χωράει ο τόπος.
35apontos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Πες το βρε παιδάκι μου με δικά σου λόγια. *Θες να μου φας κι αυτό το nick;Αν ναι,ευχαρίστως,πες μου πού να σε πάω.
De@th L0rd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Διαβαστε λιγο τι λεει η συνθηκη "Δουβλινο 2" και απο ποιους υπογραφηκε, και μετα καντε τον καταμερισμο ευθυνων. Αυτό γιατί δεν το σχολίασε κανένας;
Daemonos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό γιατί δεν το σχολίασε κανένας; Επειδή είναι πολλά για να τα παραθέσω πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.