gargoyle1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 παιδια γεια χαρα καταρχην επειδη το θεμα μου φαινεται συνηθισμενο αλλα απο το λιγο ψαξιμο που εκανα δεν βρηκα καποιο ποστ, εαν υπαρχει καποιο σχετικο προοθηστε με αυτοματα.Το θεμα εχει ως εξης περασα σε εναν παλιο υπολογιστη εναν φρεσκοφορμαρισμενο σκληρο (τον οποιο δοκιμασα σε αλλο pc και δουλευει ρολοι)και ενω στο bios φαινεται κανονικα που σημαινει οτι τον διαβαζει η μητρικη, δεν μπουταρει απο αυτον μου λεει οτι τα windows απετυχαν να ξεκινησουν και να επιλεξω κανονικη εκκινηση κλπ,αλλα οτι και να επιλεξω το pc κανει restart και ξανα τα ιδια,καμια ιδεα?
filip123go Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 παιδια γεια χαρα καταρχην επειδη το θεμα μου φαινεται συνηθισμενο αλλα απο το λιγο ψαξιμο που εκανα δεν βρηκα καποιο ποστ, εαν υπαρχει καποιο σχετικο προοθηστε με αυτοματα.Το θεμα εχει ως εξης περασα σε εναν παλιο υπολογιστη εναν φρεσκοφορμαρισμενο σκληρο (τον οποιο δοκιμασα σε αλλο pc και δουλευει ρολοι)και ενω στο bios φαινεται κανονικα που σημαινει οτι τον διαβαζει η μητρικη, δεν μπουταρει απο αυτον μου λεει οτι τα windows απετυχαν να ξεκινησουν και να επιλεξω κανονικη εκκινηση κλπ,αλλα οτι και να επιλεξω το pc κανει restart και ξανα τα ιδια,καμια ιδεα? Format και ξανά πέρασμα τα windows. ότι αρχεία θέλεις να σώσεις, με ubuntu live cd..
gargoyle1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 φιλε filip123go τι φορματ ο σκληρος ειναι φρεσκοφορμαρισμενος και αδειος μολις τον εκανα και η πλακα ειναι οτι σε αλλο pc δουλευει μια χαρα μηπως ειναι κατι αλλο?
filip123go Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 φιλε filip123go τι φορματ ο σκληρος ειναι φρεσκοφορμαρισμενος και αδειος μολις τον εκανα και η πλακα ειναι οτι σε αλλο pc δουλευει μια χαρα μηπως ειναι κατι αλλο? Στο pc που τον φόρμαρες, λογικό είναι να δουλεύει.. Επίσης λογικό είναι να μην δουλεύει σε οποιοδήποτε άλλο pc σαν primary master...
gargoyle1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 αχα παιζει και τετοιο σεναριο?εσυ δηλαδη λες να τον φορμαρω πανω στο pc που τον εχω τωρα?δεν αμφισβητω αυτο που λες αλλα το εχεις δοκιμασει και δουλεψε?
filip123go Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ναι φίλε μου. Σου είπα, το περίεργο θα ήταν να δούλευε, ενώ τον έχεις φορμαρει σε άλλο pc. Και εφόσον μας λες, ότι δουλεύει κανονικά στον άλλον υπολογιστή και ότι μέσα απ το bios το βλέπει η μητρική, αυτό που σου λέω είναι το πιθανότερο σενάριο...
gargoyle1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 οκ φιλε σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω αμεσως.
gargoyle1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 φιλε filip123go επεστρεψα μαλλον θα κοιμασαι τετοια ωρα αλλα δεν πειραζει απλα μου ετυχε κατι εκτακτο και αργησα να ασχοληθω με το pc.Ειχες δικιο τελικα με ενα απλο repair στα windows ουτε καν format το προβλημα λυθηκε.Θελω να σε ευχαριστησω για την πολυτιμη βοηθεια σου και να σου ευχηθω καλο βραδυ.
filip123go Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τι insomniac θα ήμουν αν κοιμόμουν απ τις 2 Διαβάζω, γράφω αύριο μάθημα και λέω να το πάρω σερί, μπας και γράψω τίποτα και πάρω κάποια στιγμή πτυχίο..! Χαίρομαι που βοήθησα και ότι άλλο θελήσεις,εδώ είμαστε..! Καλό σου βράδυ..!
gargoyle1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 καλο βραδυ φιλε και καλη επιτυχια ευχομαι να το παρεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.