REDODIN7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Το είδα τώρα κατά τύχη Άνθρωποι όλον τον ηλικιών περίμεναν έως και 4 ώρες στο κρύο για μια σοκολάτα , αυτό το γεγονός μόνο για Happening δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άλλα για ένα δυσοίωνο γεγονός για την κοινωνία μας και το μέλλον μας . Ειλικρινά δεν ήθελα να μεμψιμοιρήσω ούτε να βαρύνω και άλλο το κλίμα άλλα έχω σοβαρά προβληματιστεί την ώρα που εμείς και εγώ προσοπικα ασχολούμαστε με την τεχνολογία και με νέα Hi-tech πανάκριβα gadget συνάνθρωποι μας δεν έχουν να πάρουν μια σοκολάτα Θα ήθελα πολύ να ακούσω την γνώμη σας για αυτό το φαινόμενο και ιδιαίτερα για τους συνομήλικους μου 25,26,27δες που υποτίθεται ότι αυτά είναι τα καλύτερα μας χρονιά αλλά δεν φαίνονται και τόσο καλά
freedubus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 REDODIN7 τι λές ρε μάν; Έκθεση σχετικά με τη σοκολάτα είναι, με αφορμή τα 150 χρόνια της εταιρίας Παυλίδης. Δεν μοίραζαν σοκολάτες στους φτωχούς.
kage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&biw=1024&bih=601&q=%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%AF%CE%BF+%CE%A3%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82+%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82+%CE%A0%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=7999a1b03a2ef003 λαθος το καταλαβες/διαβασες...επρεπε να ψαξεις λιγο παραπανω στο google. υποθετω τα 12,5χιλ ατομα ηταν ενα χ νουμερο που τους ηρθε γιατι δεν νομιζω να ειχε εισοδο. δεν πηγαν γιατι δεν εχουν να φανε αλλα για να πανε στο μουσειο(150χρονια σοκολατα υγειας) να αποκτήσουν μία πρώτη ιδέα για το πώς λειτουργεί η γραμμή παραγωγής κτλ.και γενικοτερα γιατι δεν ειχαν τι να κανουν...
freedubus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ε ναι, γιατί ως γνωστόν οι επισκέψεις σε μουσεία και εκθέσεις είναι χάσιμο χρόνου, για αργόσχολους και χασομέρηδες μόνο.
kage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 αν και παιζεις με τις λεξεις... ειναι το ιδιο ενα μουσειο με κατι που το βλεπεις μονο λιγες φορες στην ζωη σου(και αν το κυνηγησεις) και ειναι σημαντικο με εκθεσεις-μουσεια σοκολατας,κρασιου,game on? το να πανε να περιμενουν σαν μλκς με 8 βαθμους για να δουν πως φτιαχνονται οι σοκολατες και αν το δειχναν ή να πανε να παιξουν games που ολοι εχουν στο pc τους σαν mame για μενα ειναι μλκ.
Toufas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δεν πινω μπυρα και εχω παει σε 2 "μουσεια" μπυρας και ηταν πολυ ομορφη εμπειρια. Και μικρη ηταν η ουρα για μια απο τα πιο ιστορικα ονοματα στην (πρωην)ελληνικη βιομηχανια. αν και παιζεις με τις λεξεις... ειναι το ιδιο ενα μουσειο με κατι που το βλεπεις μονο λιγες φορες στην ζωη σου(και αν το κυνηγησεις) και ειναι σημαντικο με εκθεσεις-μουσεια σοκολατας,κρασιου,game on? το να πανε να περιμενουν σαν μλκς με 8 βαθμους για να δουν πως φτιαχνονται οι σοκολατες και αν το δειχναν ή να πανε να παιξουν games που ολοι εχουν στο pc τους σαν mame για μενα ειναι μλκ. Σε αλλους αρεσουν τα αμαξια, σε αλλους αρεσουν τα anime, σε αλλους αρεσουν τα γραμματοσημα. Ποσο βαρετος θα ηταν ο κοσμος αν ειχαμε ολοι το ιδιο γουστο. Δες ποσο βαρετη ειναι η mainstream μουσικη και θα καταλαβεις τι εννοω
De@th L0rd Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δεν πινω μπυρα και εχω παει σε 2 "μουσεια" μπυρας και ηταν πολυ ομορφη εμπειρια. Και μικρη ηταν η ουρα για μια απο τα πιο ιστορικα ονοματα στην (πρωην)ελληνικη βιομηχανια. Σε αλλους αρεσουν τα αμαξια, σε αλλους αρεσουν τα anime, σε αλλους αρεσουν τα γραμματοσημα. Ποσο βαρετος θα ηταν ο κοσμος αν ειχαμε ολοι το ιδιο γουστο. Δες ποσο βαρετη ειναι η mainstream μουσικη και θα καταλαβεις τι εννοω Αυτό ακριβώς. Γιατί είναι τόσο δύσκολο το γαμημένο αυτό θέμα να το κατανοήσουν ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΟΣ.
tarantules Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 REDODIN7 κόψε την πολύ σοκολάτα γιατί σε χαλάει
REDODIN7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 REDODIN7 τι λές ρε μάν; Έκθεση σχετικά με τη σοκολάτα είναι, με αφορμή τα 150 χρόνια της εταιρίας Παυλίδης. Δεν μοίραζαν σοκολάτες στους φτωχούς. Φιλε μου δεν ειναι ετσι οντος η εταιρεια εκανε γιορτη για τα 150 χρονια της αλλα ο κοσμος δεν πηγε για αυτο αλλο για το δωρο που ηταν η σοκολατα αν εβλεπες το ρεπορταζ απο το εχτρα 3( θα καταλαβαινες πως μονο χαρα δεν ειχαν τα προσωπα τους ). REDODIN7 κόψε την πολύ σοκολάτα γιατί σε χαλάει Φιλε μου μακαρι να ηταν παρενεργιες απο τιν πολυ σοκολατα αλλα δεν νομιζω
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδη απο τους 12.500 που πηγαν, οσοι δεν κατοικουσαν εκει, πληρωσαν 1 ευρω (ή 50 λεπτα) εισιτηριο για να παρουν μια σοκολατα που κοστιζει λιγο παραπανω απο αυτο?
REDODIN7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδη απο τους 12.500 που πηγαν, οσοι δεν κατοικουσαν εκει, πληρωσαν 1 ευρω (ή 50 λεπτα) εισιτηριο για να παρουν μια σοκολατα που κοστιζει λιγο παραπανω απο αυτο? Tι να σου πω φίλε μου δεν ξέρω αλλά πάλι αν έβλεπες έναν παππού 80+ που έδειχνε να περιμένει και μόλις παίρνει την σοκολάτα και τον ρωτάει η ρεπόρτερ κάτι τον ποιανούν τα κλάματα τι θα σκεφτόσουν
klainmaingr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 That OP is a faggot. Με 1 ευρώ έπαιρναν φαγητό για 2 ημέρες απο τα lidl.. Θεέ μου γιατί αφήνεις το ίντερνετ στο έλεος; Βοήθησε μας να βρούμε το σωστό δρόμο. Αμενέι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.