Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ....αν εβλεπες το ρεπορταζ απο το εχτρα 3( θα καταλαβαινες πως μονο χαρα δεν ειχαν τα προσωπα τους ). Προφανώς ο Παπαγιάννης δεν πρόλαβε να φάει σοκολάτα και για να τους εκδικηθεί έκανε το ρεπορτάζ! Μα τι περίμενες και εσύ να δεις στο extra3 ...χαρούμενο ρεπορτάζ?
freedubus Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε μου δεν ειναι ετσι οντος η εταιρεια εκανε γιορτη για τα 150 χρονια της αλλα ο κοσμος δεν πηγε για αυτο αλλο για το δωρο που ηταν η σοκολατα α;
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Θα ήθελα πολύ να ακούσω την γνώμη σας για αυτό το φαινόμενο και ιδιαίτερα για τους συνομήλικους μου 25,26,27δες που υποτίθεται ότι αυτά είναι τα καλύτερα μας χρονιά αλλά δεν φαίνονται και τόσο καλά Είχε και κατφαητς σε σοκολατοαρένες εκεί στην έκθεση με τα χιλιόμετρα ουρά;
tarantules Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Tι να σου πω φίλε μου δεν ξέρω αλλά πάλι αν έβλεπες έναν παππού 80+ που έδειχνε να περιμένει και μόλις παίρνει την σοκολάτα και τον ρωτάει η ρεπόρτερ κάτι τον ποιανούν τα κλάματα τι θα σκεφτόσουν Ότι μικρός όταν πήγαινε στον πατέρα του και ζήταγε να του πάρει σοκολάτα έτρωγε σφαλιάρες και του έλεγε ο πατέρας του πως θα του πέσουν τα δόντια όταν γεράσει.Αυτός λοιπόν δεν τον άκουγε τον πατέρα του και τις έτρωγε κρυφά με αποτέλεσμα σήμερα στα 80+ χρόνια του να μην του έχει μείνει ούτε ένας τραπεζίτης.Οπότε φτάνοντας μπροστά στη ρεπόρτερ θυμήθηκε τα σοφά λόγια του πατέρα του και συγκινήθηκε και τον έποιασαν τα κλάματα... Δεν μας είπες τι τον ρώτησε η ρεπόρτερ όμως... Να σου πω εγώ γιατί ήμουν δίπλα και άκουγα...Του λέει "παππού ο πατέρας σου δεν σου έλεγε ποτέ όταν ήσουν μικρός οτι κάνουν κακό στα δόντια οι πολλές σοκολάτες;"
kk1991 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Φιλε μου δεν ειναι ετσι οντος η εταιρεια εκανε γιορτη για τα 150 χρονια της αλλα ο κοσμος δεν πηγε για αυτο αλλο για το δωρο που ηταν η σοκολατα αν εβλεπες το ρεπορταζ απο το εχτρα 3( θα καταλαβαινες πως μονο χαρα δεν ειχαν τα προσωπα τους ). και εσυ σοβαρο καναλι βρηκες να δεις ρεπορταζ......... πο.........θυμαμαι δημοτικο που μας ειχαν παει μια μερα στην ION η κελυτερη εκδρομη ever.(βεβαια μετα εκανα ενα μηνα να ξαναφαω σοκολατα )
Garnele Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως αναφορικά με τον παππού που τον έπιασαν τα κλάματα, παίζει να πήγε κρυφά να φάει σοκολάτα γιατί δεν κάνει και να έβγαλε όλη την Πίκρα και τον Πόνο των γηρατειών εκείνη την ώρα. Πριν κανένα 3 μηνο δούλευα σε ένα καφέ και ερχόταν ανά φάσεις παππουδοκατάσταση που έπαιρνε ελληνικό και καθόταν μόνο για να φάει τα σοκολατένια κουλουράκια, τον καφέ δεν τον άγγιζαν.
kk1991 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ασε που μπορει να φοβοταν μην τον δει καμια γιαγια η κανα παιδι απο την τηλεοραση και τον ψελναν μετα........
evabb Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 καλα που δεν πηγα δλδ. δεν θα αντεχα τετοια ουρα. γτ το ανοιξαν μονο δυο μερες; αν το αφηναν καμια εβδομαδα δυο δεν θα γινοταν τετοιος πανικος
REDODIN7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Oκ είπαμε να κάνουμε πλάκα αλλά νομίζω ότι φτάσαμε σε σημείο χλευασμού :(
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ειπαμε να κανουμε threads για να πουμε κατι αφου εχουμε ψαξει τι εγινε. Φαντασου με το που βλεπαμε κατι που δεν μας αρεσε να ερχομασταν ολοι να καναμε threads χωρις να εχουμε ψαξει το θεμα λιγο απο μονοι μας...
REDODIN7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ειπαμε να κανουμε threads για να πουμε κατι αφου εχουμε ψαξει τι εγινε. Φαντασου με το που βλεπαμε κατι που δεν μας αρεσε να ερχομασταν ολοι να καναμε threads χωρις να εχουμε ψαξει το θεμα λιγο απο μονοι μας... Κατ αρχήν το προηγούμενο σχόλιο περί χλευασμού για μην υπάρχει παρεξήγηση δεν πήγε προσοπικα σε εσένα αλλά ήταν ένα παράπονο επειδή όλοι με έχετε πάρει στο ψιλό και δεν βλέπετε την σοβαρή πλευρά του θέματος. Φίλε μου δεν είμαι τόσο χαζός-γραφικός για να ποσταρω ότι βρω χωρίς να το ψάξω μπορεί να σας φαίνεται αστείο αλλά εγώ που είδα της εικόνες μου έβγαλε μια θλίψη . Επίσης δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει ότι πάμε κατά και για να σου δώσω απτές αποδείξεις στην γειτονιά μου στον κολωνο η Κιβωτός δέχεται περισσότερα άτομα από ότι παλιά και πλέον η πλειοψηφία είναι έλληνες και όχι ξένοι το ίδιο ισχύει και για τα συσσίτια , επίσης στην φοιτητική λέσχη έχει διπλασιαστεί ο κόσμος που υπάρχετε και τρώει ενώ κάποτε δε το σκεφτόταν καν , αν αυτό δεν σου λέει τι να πω
kk1991 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 φιλε μου ελπιζω να μην εχεις δικιο. πραγματικα ειναι πολυ λυπηρο να καναν ουρα ανθρωποι μονο και μονο για μια σοκολατα........ελπιζω αυτοι οι ανθρωποι να μην ηταν φτωχοι και αμοιροι και να μην πεινουσαν αλλα να πηγαν για το happening, και ειδικα οσον αφορα τον παππου που τον πιασαν τα κλαματα. και ολα αυτα γιατι: εχεις φαει σοκολατα με αδειο στομαχι?????????
Mika Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 εγω παλι τις προαλλες στο Λουβρο ειδα καμια 10αρα χιλιαδες να ειναι στην ουρα για ενα χαρτη του μουσειου και μια φωτογραφια με την αναποδη πυραμιδα. κατα διαολου πανε και οι γαλλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.