Giorgos09 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Εχω ενα λαπτοπ μαρκας innovator που εχει πανω του καμερα 1.3Μ Bison και απο τοτε που εκανα αναβαθμιση απο Vista σε Windows 7 δε μπορω να βρω drivers.. Εχετε κατι να προτεινετε? Στη διαχειρηση συσκευων λεει USB 2.0 image capture controller.
ss13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Εχω ενα λαπτοπ μαρκας innovator που εχει πανω του καμερα 1.3Μ Bison και απο τοτε που εκανα αναβαθμιση απο Vista σε Windows 7 δε μπορω να βρω drivers.. Εχετε κατι να προτεινετε? Στη διαχειρηση συσκευων λεει USB 2.0 image capture controller. Μοντέλο φορητού ; Στην διαχείρηση συσκευών παίζει κανένα κίτρινο ερωτηματικό ;
Giorgos09 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δε ξερω ποιο innovator ειναι αλλα εχει κωδικη ονομασια Pluto και εχει barebone SR 86. Στη διαχειρηση συσκευων παιζει ενα πορτοκαλι θαυμαστικο.
ss13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εχω ενα λαπτοπ μαρκας innovator που εχει πανω του καμερα 1.3Μ Bison και απο τοτε που εκανα αναβαθμιση απο Vista σε Windows 7 δε μπορω να βρω drivers.. Εχετε κατι να προτεινετε? Στη διαχειρηση συσκευων λεει USB 2.0 image capture controller. Αυτό εννοείς ; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909158
Giorgos09 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο ειναι αλλα το προβλημα ειναι οτι στο σιτε οι δριβερς ειναι για γουινδους βιστα.
ss13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο ειναι αλλα το προβλημα ειναι οτι στο σιτε οι δριβερς ειναι για γουινδους βιστα. Γράφε Ελληνικά , οι οδηγοί των vista ταιριάζουν και στα win 7 , για δοκιμασέ τους !!
Giorgos09 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δεν δουλευει. Λεει οτι δεν εχω συσκευη βιντεο. Ακομα ειναι με θαυμαστικο στη διαχειρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.