Προς το περιεχόμενο

προβλημα με webcam

Giorgos09

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα λαπτοπ μαρκας innovator που εχει πανω του καμερα 1.3Μ Bison και απο τοτε που εκανα αναβαθμιση απο Vista σε Windows 7 δε μπορω να βρω drivers.. Εχετε κατι να προτεινετε? Στη διαχειρηση συσκευων λεει USB 2.0 image capture controller.

Δημοσ.

Εχω ενα λαπτοπ μαρκας innovator που εχει πανω του καμερα 1.3Μ Bison και απο τοτε που εκανα αναβαθμιση απο Vista σε Windows 7 δε μπορω να βρω drivers.. Εχετε κατι να προτεινετε? Στη διαχειρηση συσκευων λεει USB 2.0 image capture controller.

Μοντέλο φορητού ; Στην διαχείρηση συσκευών παίζει κανένα κίτρινο ερωτηματικό ; :rolleyes:

Δημοσ.

Δε ξερω ποιο innovator ειναι αλλα εχει κωδικη ονομασια Pluto και εχει barebone SR 86. Στη διαχειρηση συσκευων παιζει ενα πορτοκαλι θαυμαστικο.

Δημοσ.

Αυτό εννοείς ; :rolleyes:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909158

Δημοσ.

Αυτο ειναι αλλα το προβλημα ειναι οτι στο σιτε οι δριβερς ειναι για γουινδους βιστα.

Γράφε Ελληνικά , οι οδηγοί των vista ταιριάζουν και στα win 7 , για δοκιμασέ τους !! :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...