Προς το περιεχόμενο

password recovery

balloonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βοήθεια σας παρακαλώ.είχα κάνει register σε ένα site και είχα βάλει να αποθυκεύσει το password .όταν πάω να μπώ λοιπόν μου βτο βγάζει κρυμμένο και επειδή τον έχω ξεχάσει τον κωδικό και θέλω να τον βρώ χωρίς να στείλω email ,μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?παλιά είχα βρεί στο gamato ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλα μου ήταν άχρηστο τότε και δεν θυμάμαι πώς λεγόταν.ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

βοήθεια σας παρακαλώ.είχα κάνει register σε ένα site και είχα βάλει να αποθυκεύσει το password .όταν πάω να μπώ λοιπόν μου βτο βγάζει κρυμμένο και επειδή τον έχω ξεχάσει τον κωδικό και θέλω να τον βρώ χωρίς να στείλω email ,μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?παλιά είχα βρεί στο gamato ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλα μου ήταν άχρηστο τότε και δεν θυμάμαι πώς λεγόταν.ευχαριστώ προκαταβολικά.

Γιατί χωρίς να στείλεις email; Λίγο με μπέρδεψες :rolleyes:

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς firefox:

Edit->Preferences->Security->Saved passowrds->Show passwords

(Αν εννοεις με το κρυμμένο ότι στο βγάζει ******)

Δημοσ.

@ballona

τον κωδικό στον εμφανίζει τώρα με αστεράκια (δηλαδή δεν φαίνεται αλλα υπάρχει) ή δεν τον εμφανίζει καθόλου και δεν τον θυμάσαι;

Δημοσ.

υπαρχει κατι αντιστοιχο για τον ΙΕ; μου ειχε ζητησει ενας κυριος εδω στη δουλεια να βρω τι κωδικο εχει κρατησει ο ΙΕ για ενα site που επισκεπτεται και ειχα παει στη registry μεσα και ειχα βρει ενα κλειδι, μονο που ηταν encrypted.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...