xristoforos89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αν παρεις παντως το hp να υπολογιζεις ΣΤΑΝΤΑΡ την επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια. Και εμενα μου αρεσει πολυ αυτος. Και εμφανησιακα.
Loca87 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δεν προκειτε να το αφησω με ενα χρονο εγγυηση με τιποτα..Δεν θα αγοραστει τωρα η επεκταση αλλα μεσα στους επομενους μηνες? Αν δεν κανω λαθος η 6550 ειναι ελαχιστα πιο πανω απο 5650 και ελαχιστα πιο κατω απο 5730 εχει κανενας μια απο αυτες να μου πει εντυπωσεις σε gaming? Πχ αυτη την περιοδο παιζω grey matter και starcraft.. Θα μπορω να τα παιξω τουλαχιστον στο medium? Για fps ουτε λογος ετσι? Αν και τα Fps δεν ειναι για laptop.. Κανα rpg (αν και πλέον τα rpg ειναι αρκετα απαιτητικά) strategy adventure θα παιζω στο laptop.. Racing και fps θα εχω το desktop.. Εχει δοκιμασει κανεις κανενα νεο rpg σε 5650 ή 5730?
Loca87 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δεν προκειτε να το αφησω με ενα χρονο εγγυηση με τιποτα..Δεν θα αγοραστει τωρα η επεκταση αλλα μεσα στους επομενους μηνες.. Αν δεν κανω λαθος η 6550 ειναι ελαχιστα πιο πανω απο 5650 και ελαχιστα πιο κατω απο 5730(εχω μαθει το notebookcheck απο εξω ) εχει κανενας μια απο αυτες να μου πει εντυπωσεις σε gaming? Πχ αυτη την περιοδο παιζω grey matter και starcraft.. Θα μπορω να τα παιξω τουλαχιστον στο medium? Για fps ουτε λογος ετσι? Αν και τα Fps δεν ειναι για laptop.. Κανα rpg (αν και πλέον τα rpg ειναι αρκετα απαιτητικά) strategy adventure θα παιζω στο laptop.. Racing fps pro και 2k10 θα εχω το desktop.. Εχει δοκιμασει κανεις κανενα νεο rpg σε 5650 ή 5730?
xristoforos89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μπορω να βρω πουθενα στοιχεια για την 6550. Αν εχει βρει καποιο παιδι, ας δωσει στον λαο!! Εγω εχω αυτο το λαπτοπ http://www.multirama.gr/products/product?pid=0552886&catid=010200 με την 5650 πανω αλλα με αδυναμο επεξεργαστη. Μεχρι τωρα εχω παιξει (με τα παντα στο φουλ!) το james bond,need4speed hot pursuit,medal of honor, και dead space (μολις βγηκε αυτο, δεν θυμαμαι καν την πληρη ονομασια του) και δεν κολλαγε πουθενα! Και οταν λεω στο φουλ ολα το εννοω.. Σκιες, γραφικα τα παντα, στο HIGH. Δεν το εχω δοκιμασει βεβαια σε εξωτερικη full hd οθονη αλλα στην δικια μου (1366x768) ειναι κομπλε!
Loca87 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 To dead space το 2 που μολις βγηκε το επαιζες σε ολα στο full?
xristoforos89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Στην αναλυση της οθονης μου, ναι. Σε full hd αυριο - μεθαυριο θα το δοκιμασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.