superstarr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Έτσι εξηγείται η χειμερία νάρκη που πέφτω και η αλλαγή δέρματος λοιπόν! Παιδιά, το Σάββατο θα πάμε για κυνήγι γαζέλας και θα μονομαχήσουμε με κροκόδειλους για κατάληψη της περιοχής τους! Όποιος θέλει ακολουθεί!! Επίσης Κυριακή έχουμε σεξ με αρσενικές αρκούδες και σκότωμα μωρών λεοπάρδαλης για να μην εξαπλωθεί το είδος τους! Όσοι πιστοί προσέλθετε!
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Έχω δει gay γάτους. Η γάτα έπεφτε πάνω του σαν λυσσασμένη και αυτός την έπεφτε σε ένα γάτο.
marantonis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Έχω δει gay γάτους. Η γάτα έπεφτε πάνω του σαν λυσσασμένη και αυτός την έπεφτε σε ένα γάτο. Κι εγω ειχα δει τον σκυλο μου να τον παιρνει, ειν' η αληθεια
De@th L0rd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ναι με την ίδια λογική που υπερασπίζονται εδώ κάποιοι αν θέλω να εξισσοροπήσω τις ορμόνες μου, θα πάω να τον χώσω σε έναν σκύλο. Αυτό δεν με κάνει κτηνοβάτη. Your logic is flawed.
marantonis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Χμ... δεν ειναι τοσο απλο. Θα τον εχωνες πραγματι σε σκυλο; ΥΓ.
Ceridwen Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Κι εγω ειχα δει τον σκυλο μου να τον παιρνει, ειν' η αληθεια Σε μια παραλία κάποια στιγμή ένα πολύ όμορφο θηλυκό σέττερ, έστηνε κ*λο στην σκυλίτσα μου. Αρχικά, το βρήκαμε (και εγώ και ο σκύλος μου) πολύ κολακευτικό γιατί όπως είπα ήταν εντυπωσιακό σκυλί. Αλλά απορήσαμε ως προς το τι νόμιζε ότι θα μπορούσε να γίνει: xαράματα σε μια παραλία χωρίς ένα σεξ σοπ για σκύλους πρόχειρο.
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 So much για τον καλύτερο φίλο του σκύλου.
parsifal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Σε μια παραλία κάποια στιγμή ένα πολύ όμορφο θηλυκό σέττερ, έστηνε κ*λο στην σκυλίτσα μου. Αρχικά, το βρήκαμε (και εγώ και ο σκύλος μου) πολύ κολακευτικό γιατί όπως είπα ήταν εντυπωσιακό σκυλί. Αλλά απορήσαμε ως προς το τι νόμιζε ότι θα μπορούσε να γίνει: xαράματα σε μια παραλία χωρίς ένα σεξ σοπ για σκύλους πρόχειρο. Ωχ, θα πέσει τρελή ανάλυση...
marantonis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Σε μια παραλία κάποια στιγμή ένα πολύ όμορφο θηλυκό σέττερ, έστηνε κ*λο στην σκυλίτσα μου. Αρχικά, το βρήκαμε (και εγώ και ο σκύλος μου) πολύ κολακευτικό γιατί όπως είπα ήταν εντυπωσιακό σκυλί. Αλλά απορήσαμε ως προς το τι νόμιζε ότι θα μπορούσε να γίνει: xαράματα σε μια παραλία χωρίς ένα σεξ σοπ για σκύλους πρόχειρο. χαχααχ :lol:
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Σε μια παραλία κάποια στιγμή ένα πολύ όμορφο θηλυκό σέττερ, έστηνε κ*λο στην σκυλίτσα μου. Αρχικά, το βρήκαμε (και εγώ και ο σκύλος μου) πολύ κολακευτικό γιατί όπως είπα ήταν εντυπωσιακό σκυλί. Αλλά απορήσαμε ως προς το τι νόμιζε ότι θα μπορούσε να γίνει: xαράματα σε μια παραλία χωρίς ένα σεξ σοπ για σκύλους πρόχειρο. Όταν καθόταν κάποιος στον κήπο σε κάτι σκαλοπάτια πήγαινε η σκύλα μου έπιανε με τα μπροστά πόδια το πόδι του και άρχιζε να κουνιέται (όπως κάνουν μερικά αρσενικά στα πόδια των αφεντικών τους κλπ) το αστείο είναι ότι κράταγε και απόσταση οποτε κουνιόταν στον αέρα σαν χαζό αχαχ.. επίσης έχω δει και εγώ σκύλα να καβαλάει σκύλα και να κουνιέται.
Ceridwen Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 So much για τον καλύτερο φίλο του σκύλου. με προσβάλλεις. εγώ ήμουν απλώς το third wheel. την άφησα ελεύθερη να κάνει ό, τι θέλει. επίσης έχω δει και εγώ σκύλα να καβαλάει σκύλα και να κουνιέται. επιχείρησε να το κάνει αυτό! (δεν μπορώ να πω ότι δεn ξαφνιάστηκα) αλλά κατέβηκε αμέσως για τους λόγους που εξήγησα πριν. Αν και νομίζω ότι κυρίως η απελπισία στη στάση του σέττερ την ξενέρωσε. (είχε περίοδο btw)
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 A , και κάτι που είναι επίσης περίεργο έχω ένα γάτο που είναι τελείως αδιάφορος για άλλες γάτες (η γάτους) και είναι ενός χρόνου περίπου μικρό σχετικά σε αυτή την ηλικία οι γάτες λύσανε. Δεν ξέρω αν παίζει ρολο το ότι έχει μια έκφραση μαστούρας 24/7 και φαίνεται λίγο αργόστροφο (του ανοίγεις την πόρτα να μπει και σε κοιτάζει 1 λεπτό και μετά μπαίνει). Αν υπάρχει κτηνίατρος να ρίξει καμια ιδέα με την ευκαιρία.
marantonis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 A , και κάτι που είναι επίσης περίεργο έχω ένα γάτο που είναι τελείως αδιάφορος για άλλες γάτες (η γάτους) και είναι ενός χρόνου περίπου μικρό σχετικά σε αυτή την ηλικία οι γάτες λύσανε. Δεν ξέρω αν παίζει ρολο το ότι έχει μια έκφραση μαστούρας 24/7 και φαίνεται λίγο αργόστροφο (του ανοίγεις την πόρτα να μπει και σε κοιτάζει 1 λεπτό και μετά μπαίνει). Αν υπάρχει κτηνίατρος να ρίξει καμια ιδέα με την ευκαιρία. Αυτο που ελεγε το South Park οτι με τα υγρα της γατας μαστουρωνεις ισχυει;
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο που ελεγε το South Park οτι με τα υγρα της γατας μαστουρωνεις ισχυει; Δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω κιόλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.