Προς το περιεχόμενο

Ομοφυλοφιλική συμπεριφορά στα (υπόλοιπα) ζώα

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι και στους Simpsons έλεγε ότι άμα γλύψεις βάτραχο θα μαστουρώσεις.ΑΣΕΜΑΣΡΕ.

ή φάμιλι γκαι.:/

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι και στους Simpsons έλεγε ότι άμα γλύψεις βάτραχο θα μαστουρώσεις.ΑΣΕΜΑΣΡΕ.

ή φάμιλι γκαι.:/

υπάρχει δηλητηριώδης βάτραχος που βγάζει από την πλάτη του ένα δηλητήριο που προκαλεί παραισθήσεις..

Δημοσ.

A , και κάτι που είναι επίσης περίεργο έχω ένα γάτο που είναι τελείως αδιάφορος για άλλες γάτες (η γάτους) και είναι ενός χρόνου περίπου μικρό σχετικά σε αυτή την ηλικία οι γάτες λύσανε. Δεν ξέρω αν παίζει ρολο το ότι έχει μια έκφραση μαστούρας 24/7 και φαίνεται λίγο αργόστροφο (του ανοίγεις την πόρτα να μπει και σε κοιτάζει 1 λεπτό και μετά μπαίνει). :huh: Αν υπάρχει κτηνίατρος να ρίξει καμια ιδέα με την ευκαιρία. :lol:

Μήπως σου ψείρισε τη καβάτζα;

btw,μη γελάτε,έχει συμβεί....

Δημοσ.

Μήπως σου ψείρισε τη καβάτζα;

btw,μη γελάτε,έχει συμβεί....

Ήταν κανα δύο φορές σε κλειστό χώρο που πίναμε 10 άτομα αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση :unsure:

Δημοσ.

Ήταν κανα δύο φορές σε κλειστό χώρο που πίναμε 10 άτομα αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση :unsure:

Κοίτα,ήταν ένα φιλικό ζευγάρι που πίτιαζε παρέα με το γατί τους,τη λέγανε μάλιστα και Κάγια (τη γάτα).Μέχρι που βρίσκανε σερί μες το σπίτι ψύλλους.Τους είχε καβατζώσει το γατί...

Δημοσ.

Κοίτα,ήταν ένα φιλικό ζευγάρι που πίτιαζε παρέα με το γατί τους,τη λέγανε μάλιστα και Κάγια (τη γάτα).Μέχρι που βρίσκανε σερί μες το σπίτι ψύλλους.Τους είχε καβατζώσει το γατί...

Οι ψύλλοι πού κολλάνε δεν σε πιάνω

Δημοσ.

Είσαι και βαρύς πανάθεμά σε...

Ψύλλους λέγαμε παλιά τα γρουμπουλάκια απ' το ψημμένο...

Τέλος του μαθήματος,έλα με το κηδεμόνα σου.

Δημοσ.

Είσαι και βαρύς πανάθεμά σε...

Ψύλλους λέγαμε παλιά τα γρουμπουλάκια απ' το ψημμένο...

Τέλος του μαθήματος,έλα με το κηδεμόνα σου.

βαρύς ? :rolleyes: ..

εγώ άλλο κατάλαβα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πόσο χρονών είσαι ρε μαν ? :lol:

Δημοσ.

Ρε,θα τους τη χαλάσουμε με τις μλκιες που λέμε.

...κι όπου νάναι θα θεωρούσαν φυσιολογικό να πηδιούνται τα σερνικά αναμεταξύ τους,αφού έτσι γίνεται και στη φύση,τί είμαστε εμείς που θα πάμε κόντρα της;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...