slygeo87 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ναι και στους Simpsons έλεγε ότι άμα γλύψεις βάτραχο θα μαστουρώσεις.ΑΣΕΜΑΣΡΕ. ή φάμιλι γκαι.:/
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ναι και στους Simpsons έλεγε ότι άμα γλύψεις βάτραχο θα μαστουρώσεις.ΑΣΕΜΑΣΡΕ. ή φάμιλι γκαι.:/ υπάρχει δηλητηριώδης βάτραχος που βγάζει από την πλάτη του ένα δηλητήριο που προκαλεί παραισθήσεις..
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 WIN Οκ, δε ξέρω. μπορεί και να κάνω λάθος και να προκαλεί παράλυση μόνο :lol:
marantonis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Psychoactive_toad
35apontos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 A , και κάτι που είναι επίσης περίεργο έχω ένα γάτο που είναι τελείως αδιάφορος για άλλες γάτες (η γάτους) και είναι ενός χρόνου περίπου μικρό σχετικά σε αυτή την ηλικία οι γάτες λύσανε. Δεν ξέρω αν παίζει ρολο το ότι έχει μια έκφραση μαστούρας 24/7 και φαίνεται λίγο αργόστροφο (του ανοίγεις την πόρτα να μπει και σε κοιτάζει 1 λεπτό και μετά μπαίνει). Αν υπάρχει κτηνίατρος να ρίξει καμια ιδέα με την ευκαιρία. Μήπως σου ψείρισε τη καβάτζα; btw,μη γελάτε,έχει συμβεί....
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως σου ψείρισε τη καβάτζα; btw,μη γελάτε,έχει συμβεί.... Ήταν κανα δύο φορές σε κλειστό χώρο που πίναμε 10 άτομα αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση
35apontos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ήταν κανα δύο φορές σε κλειστό χώρο που πίναμε 10 άτομα αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση Κοίτα,ήταν ένα φιλικό ζευγάρι που πίτιαζε παρέα με το γατί τους,τη λέγανε μάλιστα και Κάγια (τη γάτα).Μέχρι που βρίσκανε σερί μες το σπίτι ψύλλους.Τους είχε καβατζώσει το γατί...
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα,ήταν ένα φιλικό ζευγάρι που πίτιαζε παρέα με το γατί τους,τη λέγανε μάλιστα και Κάγια (τη γάτα).Μέχρι που βρίσκανε σερί μες το σπίτι ψύλλους.Τους είχε καβατζώσει το γατί... Οι ψύλλοι πού κολλάνε δεν σε πιάνω
35apontos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Είσαι και βαρύς πανάθεμά σε... Ψύλλους λέγαμε παλιά τα γρουμπουλάκια απ' το ψημμένο... Τέλος του μαθήματος,έλα με το κηδεμόνα σου.
nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Είσαι και βαρύς πανάθεμά σε... Ψύλλους λέγαμε παλιά τα γρουμπουλάκια απ' το ψημμένο... Τέλος του μαθήματος,έλα με το κηδεμόνα σου. βαρύς ? .. εγώ άλλο κατάλαβα :lol: :lol: :lol: πόσο χρονών είσαι ρε μαν ?
35apontos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ρε,θα τους τη χαλάσουμε με τις μλκιες που λέμε. ...κι όπου νάναι θα θεωρούσαν φυσιολογικό να πηδιούνται τα σερνικά αναμεταξύ τους,αφού έτσι γίνεται και στη φύση,τί είμαστε εμείς που θα πάμε κόντρα της;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.