likoyrgos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω αν κάνω καλά (λόγω του ερχομού του ipad 2) αλλά προσανατολίζομαι στην αγορά ενός ipad. Το θέλω κυρίως για ebook reader. Έχω αρκετα Ελληνικά PDF και σκέφτομαι να τα μετατρέπω σε epub και να τα διαβάζω ξεφυλλίζοντας τα. Επίσης θέλω να το χρησιμοποιώ και ως GPS συνδέοντας το, (με WIFI) με μια εξωτερική συσκευή GPS. Θέλω να ρωτήσω τι παραπάνω προσφέρει το 3G.Αν δεν έχει, θα επηρεάσει την λειτουργία του ως GPS ?
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Τα pdf δεν χρειαζονται μετατροπη, το non-3G δεν εχει GPS
vangelis_k Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 To 3g μοντέλο προσφέρει ασύρματη σύνδεση εν κινήσει από τα 3g δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και έχει ενσωματωμένο δέκτη gps δεν ξέρω όμως αν βολεύει για τη χρήση του αυτή λόγω μεγέθους. Θα σου έλεγα αν δεν σε ενδιαφέρει η πρώτη δυνατότητα να πάρεις το απλό
georgeadams Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης θέλω να το χρησιμοποιώ και ως GPS συνδέοντας το, (με WIFI) με μια εξωτερική συσκευή GPS. Το έχεις δει αυτό να γίνεται σε iPad; Δεν έχω ακούσει ποτέ για κάτι τέτοιο.
vangelis_k Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Προφανώς εννοεί είτε σύνδεση εξωτερικου δέκτη με bluetooth είτε να μπαίνει με wifi στο σπιτι του στο google maps
georgeadams Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Κατάλαβα πως εννοούσε με σύνδεση εξωτερικού δέκτη GPS. Στην πράξη όμως, έχεις όμως δει ποτέ κανένα πρόγραμμα για iPad που να υποστηρίζει εξωτερικούς δέκτες GPS; Αυτό ρωτάω.
likoyrgos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Κατάλαβα πως εννοούσε με σύνδεση εξωτερικού δέκτη GPS. Στην πράξη όμως, έχεις όμως δει ποτέ κανένα πρόγραμμα για iPad που να υποστηρίζει εξωτερικούς δέκτες GPS; Αυτό ρωτάω. Όχι δεν έχω δει. Απλά ρωτώ μήπως και υπάρχει. Επίσης γνωρίζω ότι τα PDF δεν θέλουν μετατροπή αλλά έχω κάπου διαβάσει (μπορεί να κάνω και λάθος ) ότι μόνο τα epub έχουν τον ρεαλιστικό τρόπο διαβάσματος πχ γύρισμα της σελίδας με το δάχτυλο του χεριού. Σωστά?? Και κάτι άλλο είναι κουραστική η οθόνη σαν ebook reader για διάβασμα π.χ 1 ώρας συνεχόμενης;
telegamesvg Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Και κάτι άλλο είναι κουραστική η οθόνη σαν ebook reader για διάβασμα π.χ 1 ώρας συνεχόμενης; Eδω οι αποψεις διιστανται. Εγω θα σου απαντησω κατηγορηματικα οτι δεν με ενοχλει και μαλιστα σαν ebook reader υποστηριζει ολα τα φορματ με τον καλυτερο τροπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.