Προς το περιεχόμενο

Ipad 3G

likoyrgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κάνω καλά (λόγω του ερχομού του ipad 2) αλλά προσανατολίζομαι στην αγορά ενός ipad.

Το θέλω κυρίως για ebook reader. Έχω αρκετα Ελληνικά PDF και σκέφτομαι να τα μετατρέπω σε epub και να τα διαβάζω ξεφυλλίζοντας τα.

Επίσης θέλω να το χρησιμοποιώ και ως GPS συνδέοντας το, (με WIFI) με μια εξωτερική συσκευή GPS.

Θέλω να ρωτήσω τι παραπάνω προσφέρει το 3G.Αν δεν έχει, θα επηρεάσει την λειτουργία του ως GPS ?

Δημοσ.

To 3g μοντέλο προσφέρει ασύρματη σύνδεση εν κινήσει από τα 3g δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και έχει ενσωματωμένο δέκτη gps δεν ξέρω όμως αν βολεύει για τη χρήση του αυτή λόγω μεγέθους. Θα σου έλεγα αν δεν σε ενδιαφέρει η πρώτη δυνατότητα να πάρεις το απλό

Δημοσ.

Επίσης θέλω να το χρησιμοποιώ και ως GPS συνδέοντας το, (με WIFI) με μια εξωτερική συσκευή GPS.

Το έχεις δει αυτό να γίνεται σε iPad; Δεν έχω ακούσει ποτέ για κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Προφανώς εννοεί είτε σύνδεση εξωτερικου δέκτη με bluetooth είτε να μπαίνει με wifi στο σπιτι του στο google maps

Δημοσ.

Κατάλαβα πως εννοούσε με σύνδεση εξωτερικού δέκτη GPS. Στην πράξη όμως, έχεις όμως δει ποτέ κανένα πρόγραμμα για iPad που να υποστηρίζει εξωτερικούς δέκτες GPS; Αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Κατάλαβα πως εννοούσε με σύνδεση εξωτερικού δέκτη GPS. Στην πράξη όμως, έχεις όμως δει ποτέ κανένα πρόγραμμα για iPad που να υποστηρίζει εξωτερικούς δέκτες GPS; Αυτό ρωτάω.

Όχι δεν έχω δει. Απλά ρωτώ μήπως και υπάρχει.

Επίσης γνωρίζω ότι τα PDF δεν θέλουν μετατροπή αλλά έχω κάπου διαβάσει (μπορεί να κάνω και λάθος ) ότι μόνο τα epub έχουν τον ρεαλιστικό τρόπο διαβάσματος πχ γύρισμα της σελίδας με το δάχτυλο του χεριού. Σωστά??

Και κάτι άλλο είναι κουραστική η οθόνη σαν ebook reader για διάβασμα π.χ 1 ώρας συνεχόμενης;

Δημοσ.

Και κάτι άλλο είναι κουραστική η οθόνη σαν ebook reader για διάβασμα π.χ 1 ώρας συνεχόμενης;

Eδω οι αποψεις διιστανται.

Εγω θα σου απαντησω κατηγορηματικα οτι δεν με ενοχλει και μαλιστα σαν ebook reader υποστηριζει ολα τα φορματ με τον καλυτερο τροπο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...