egio13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα , 1.τι έχω κάνει λάθος και μου επαναφέρει τις τελευταίες συνεδρίες ο Mozilla ,όταν τον κλείνω και τον ξαναανοίγω; 2.στην περίπτωση που ανοίγοντας ο Mozilla εμφανίζεται η σελίδα http://greek.toggle.com/?rvs=google, ενώ πρίν δε συνέβαινε κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα;
karmen1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Χωρίς να είμαι χρήστης του firefox αλλά τον έχω δουλέψει αρκετά λέω. Για το 1 το κάνει συνήθως αν δεν τερματιστεί σωστά. Στο κάνει συνέχεια αυτό; Γιατί στο 2 λες στην περίπτωση που ανοίξει βλέπεις την σελίδα http://greek.toggle.com/?rvs=google. Πριν τι έβλεπες; Θες να πεις ότι άλλαξε η αρχική σου σελίδα; Λογικά έκανες κάποια εγκατάσταση προγράμματος και κατά το install έδωσες αρχική σελίδα αυτή. (ελπίζω αν έγινε έτσι να μην εγκατέστησες και καμιά toolbar ) Αν λοιπόν έγιναν έτσι απλά πας Εργαλεία-> Επιλογές και στην καρτέλα γενικά ορίζεις την αρχική σου σελίδα πχ www.google.gr
egio13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 1.Κάτι άλλο πρέπει να έχει:τώρα που έκλεισα όλες τις καρτέλες και ξαάνοιξα τον Mozilla μου εμφάνισε την δική μας καρτέλα ενώ απ'ό,τι είδα ως αρχική έχει την google.gr.
karmen1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή τώρα σου εμφανίζει κανονικά την αρχική σελίδα που του είχες ορίσει ενώ πριν όχι; Έκανες καμία εγκατάσταση τελευταία; Όσο για το πως απενεργοποιείς την επαναφορά συνεδρίας δεν το ξέρω οπότε περίμενε κάποιον/α άλλον/η
egio13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το αντίθετο. Ενώ είχα αρχική την google.gr μου εμφάνισε την insomnia στη συζήτηση που είχαμε. Υ.Γ. Συγγνώμη που δεν ήμουν σαφής: δεν θέλω να απενεργοποιήσω την επαναφορά,απλά θα ήθελα να ανοίγει στην αρχική ,όπως πριν.
karmen1983 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Αν πας Εργαλεία-> Επιλογές βλέπεις αυτό ή κάτι άλλο εκεί που λέει τοποθεσία; Αν βλέπεις αυτό ακριβώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω περαιτέρω, περίμενε help. By karmen1983 at 2011-02-03 EDITARA: Φλασιά μάλλον το βρήκα Εκεί που λέει Στην εκκίνηση του firefox μήπως έχεις επιλογή "Προβολή παραθύρων και καρτελών που υπήρχαν την τελευταία φορά;;;
egio13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ναι,αυτό πρέπει να είναι.Σ'ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.