Προς το περιεχόμενο

Ανεπιθυμητη επαναφορά συνεδρίας στον Mozilla

egio13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

1.τι έχω κάνει λάθος και μου επαναφέρει τις τελευταίες συνεδρίες ο Mozilla ,όταν τον κλείνω και τον ξαναανοίγω;

2.στην περίπτωση που ανοίγοντας ο Mozilla εμφανίζεται η σελίδα http://greek.toggle.com/?rvs=google, ενώ πρίν δε συνέβαινε κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι χρήστης του firefox αλλά τον έχω δουλέψει αρκετά λέω.

Για το 1 το κάνει συνήθως αν δεν τερματιστεί σωστά. Στο κάνει συνέχεια αυτό; Γιατί στο 2 λες στην περίπτωση που ανοίξει βλέπεις την σελίδα http://greek.toggle.com/?rvs=google.

Πριν τι έβλεπες;

Θες να πεις ότι άλλαξε η αρχική σου σελίδα;

Λογικά έκανες κάποια εγκατάσταση προγράμματος και κατά το install έδωσες αρχική σελίδα αυτή. (ελπίζω αν έγινε έτσι να μην εγκατέστησες και καμιά toolbar :P )

Αν λοιπόν έγιναν έτσι απλά πας Εργαλεία-> Επιλογές και στην καρτέλα γενικά ορίζεις την αρχική σου σελίδα πχ www.google.gr

Δημοσ.

1.Κάτι άλλο πρέπει να έχει:τώρα που έκλεισα όλες τις καρτέλες και ξαάνοιξα τον Mozilla μου εμφάνισε την δική μας καρτέλα ενώ απ'ό,τι είδα ως αρχική έχει την google.gr.

Δημοσ.

Δηλαδή τώρα σου εμφανίζει κανονικά την αρχική σελίδα που του είχες ορίσει ενώ πριν όχι; :confused:

Έκανες καμία εγκατάσταση τελευταία;

Όσο για το πως απενεργοποιείς την επαναφορά συνεδρίας δεν το ξέρω οπότε περίμενε κάποιον/α άλλον/η

Δημοσ.

Το αντίθετο. Ενώ είχα αρχική την google.gr μου εμφάνισε την insomnia στη συζήτηση που είχαμε.

Υ.Γ. Συγγνώμη που δεν ήμουν σαφής: δεν θέλω να απενεργοποιήσω την επαναφορά,απλά θα ήθελα να ανοίγει στην αρχική ,όπως πριν.

Δημοσ.

Αν πας Εργαλεία-> Επιλογές βλέπεις αυτό ή κάτι άλλο εκεί που λέει τοποθεσία; Αν βλέπεις αυτό ακριβώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω περαιτέρω, περίμενε help.

sshot2m.png

By karmen1983 at 2011-02-03

EDITARA: Φλασιά μάλλον το βρήκα

Εκεί που λέει Στην εκκίνηση του firefox μήπως έχεις επιλογή "Προβολή παραθύρων και καρτελών που υπήρχαν την τελευταία φορά;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...