Προς το περιεχόμενο

error 0x800700c1 win 7

soza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετώ το φόρουμ...

το πρόβλημα είναι το εξής:

έχω win 7 ultimate σε laptop, μετά τις αναβαθμίσεις που ζήτησε, ήθελα να αλλάξω γλωσσά (από αγγλικά σε ρουμάνικα, για την ακρίβεια).

άλλα έβγαλε το εξής σφάλμα: [error 0x800700c1 while loading imageres.dll]

έχω "φάει" τον τόπο στο internet άλλα τίποτα, μήπως ξέρει κάποιος την λύση μπας και γλιτώσω; :angry:

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Step one: Επαναφορά συστήματος

Step two! Ξαναπέρασμα της γλώσσας..!

Αν δεν πιάσει, επανέρχεσαι..!

Στέπ όνε κάνεις μπινιά και απλά αντικαθιστάς το imageres.dll με άλλο καθαρό, ή το βρίσκεις από κάποιο dvd τον windows ή το κατεβάζεις από εδώ

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?imageres

μην πατάς τίποτε άλλο εκτός από το πλαίσιο Free Download εκεί που λέει Go to the download page for imageres.dll

Δημοσ.

Ξέχασες να του πεις που να το κάνει copy/paste...

...

Λες ο τρόπος που είπα εγώ να μην δούλευε..?

Το λέει στο παραθυράκι εκεί που το κατεβάζεις που να το γράψεις.

Λογικά θα δουλέψει και ο τρόπος σου αλλά δεν έχουν όλοι την επαναφορά ενεργοποιημένη, άλλωστε ποιο εύκολα αντιγράφεις απλά ένα αρχείο.

Δημοσ.

τίποτα παιδιά δεν λειτούργησε, όλα τα έκανα από 2 φόρες κιόλας, άλλα τζίφος η υπόθεση!!!

όταν πήγαινα να αλλάξω το αρχείο imagere.dll μ' αυτό που κατέβασα από το site που πρότεινε o theELF, μου έλεγε δεν έχεις δικαιώματα. :angry:

τελικά έβαλλα άλλα win 7 ultimate και δούλεψε κανονικά η αλλαγή της γλωσσάς.

σαν τον διαλα έπεσα πάνω σε προβληματικό .dll μιας και είχαν βάλει εξτρά εικονίδια και δεν άλλαζε με την καμιά. :mad:

ευχαριστώ όσους απάντησαν αμέσως.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στέπ όνε κάνεις μπινιά και απλά αντικαθιστάς το imageres.dll με άλλο καθαρό, ή το βρίσκεις από κάποιο dvd τον windows ή το κατεβάζεις από εδώ

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?imageres

μην πατάς τίποτε άλλο εκτός από το πλαίσιο Free Download εκεί που λέει Go to the download page for imageres.dll

+1 δουλεψε οπως ακριβως είπες..μπραβο φιλε να σαι καλα!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...