soza Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 χαιρετώ το φόρουμ... το πρόβλημα είναι το εξής: έχω win 7 ultimate σε laptop, μετά τις αναβαθμίσεις που ζήτησε, ήθελα να αλλάξω γλωσσά (από αγγλικά σε ρουμάνικα, για την ακρίβεια). άλλα έβγαλε το εξής σφάλμα: [error 0x800700c1 while loading imageres.dll] έχω "φάει" τον τόπο στο internet άλλα τίποτα, μήπως ξέρει κάποιος την λύση μπας και γλιτώσω; ευχαριστώ εκ των προτέρων
filip123go Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Step one: Επαναφορά συστήματος Step two! Ξαναπέρασμα της γλώσσας..! Αν δεν πιάσει, επανέρχεσαι..!
TheELF Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Step one: Επαναφορά συστήματος Step two! Ξαναπέρασμα της γλώσσας..! Αν δεν πιάσει, επανέρχεσαι..! Στέπ όνε κάνεις μπινιά και απλά αντικαθιστάς το imageres.dll με άλλο καθαρό, ή το βρίσκεις από κάποιο dvd τον windows ή το κατεβάζεις από εδώ http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?imageres μην πατάς τίποτε άλλο εκτός από το πλαίσιο Free Download εκεί που λέει Go to the download page for imageres.dll
filip123go Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ξέχασες να του πεις που να το κάνει copy/paste... ... Λες ο τρόπος που είπα εγώ να μην δούλευε..?
TheELF Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ξέχασες να του πεις που να το κάνει copy/paste... ... Λες ο τρόπος που είπα εγώ να μην δούλευε..? Το λέει στο παραθυράκι εκεί που το κατεβάζεις που να το γράψεις. Λογικά θα δουλέψει και ο τρόπος σου αλλά δεν έχουν όλοι την επαναφορά ενεργοποιημένη, άλλωστε ποιο εύκολα αντιγράφεις απλά ένα αρχείο.
soza Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 τίποτα παιδιά δεν λειτούργησε, όλα τα έκανα από 2 φόρες κιόλας, άλλα τζίφος η υπόθεση!!! όταν πήγαινα να αλλάξω το αρχείο imagere.dll μ' αυτό που κατέβασα από το site που πρότεινε o theELF, μου έλεγε δεν έχεις δικαιώματα. τελικά έβαλλα άλλα win 7 ultimate και δούλεψε κανονικά η αλλαγή της γλωσσάς. σαν τον διαλα έπεσα πάνω σε προβληματικό .dll μιας και είχαν βάλει εξτρά εικονίδια και δεν άλλαζε με την καμιά. ευχαριστώ όσους απάντησαν αμέσως.
ninos22 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Στέπ όνε κάνεις μπινιά και απλά αντικαθιστάς το imageres.dll με άλλο καθαρό, ή το βρίσκεις από κάποιο dvd τον windows ή το κατεβάζεις από εδώ http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?imageres μην πατάς τίποτε άλλο εκτός από το πλαίσιο Free Download εκεί που λέει Go to the download page for imageres.dll +1 δουλεψε οπως ακριβως είπες..μπραβο φιλε να σαι καλα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.