Προς το περιεχόμενο

samba to streambox

ZELDA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα αυτες τις μερες προσπαθω να σεταρω ενα stream box κινεζακι που εχω παρει απο το ebay το οποιο καταφερα να το κανω να δει το ασυρματο ρουτερ μου με προτοκολλο Ν , το προβλημα ειναι οτι εχει επιλογη samba για να μπορεσει να δει φακελους απο τον υπολογιστη μου (xp) και να κανω stream τις ταινιες μοτ , θα ηθελα να ρωτησω πως θα εγκαταστήσω samba στον υπολογιστη μου και απο που θα κατεβάσω , επίσεις αν ειναι freeware?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Samba ειναι για τα unixoειδη λειτουργικα (linux, *bsd, macos) το πρωτοκολλο με το οποιο επικοινωνουν με windows shares σε ενα δικτυο.

Για τα windows ειναι η "κοινη χρηση φακελων και εκτυπωτων" ή οπως αλλιως λεγεται, οποτε το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κανεις ενα network share στα xp σου.

Δημοσ.

λοιπων στο streambox εχω κανει enable την samba και οταν μπαινω μου βγάζει τους εξήs φακελους :

My shortcuts

My neighbors

/WORKGROUP/ αν πατησω μου ανοίγει apostolo-752ktl (ονομα του υπολογιστή μου ) και μου ζηταει να κάνω Login , επισης μέσα στο workgroup εχει ακομη εναν φακελο VENUS , αυτο που θελω να κάνω ειαι να δημιουργησω εναν φακελο κοινό να ρίχνω μεσα τις ταινιες μου και να τις κανω stream απο το pc

Δημοσ.

Λοιπων το streambox Πλέων βλεπει τα share folder ! (ηταν καποια επιλογη απο τα properties του my computer ) ενα αλλο περιεργο θεμα ειναι οτι ενω βλεπει ιντερνετ και εχει και δυκτιο με το ρουτερ (Νetgear 2200 ) με πρωτοκολλο Ν η ταχυτητες είναι απελπιστικα αργες τσεκαρω πχ να παιξει ενα βιντεο youtube και κολάει τρελά είσης οταν βάζω μια ταινια στο κοινοχρηστο φάκελλο και παω να την ανοιξω μεσο samba για να την δω στην tv εχω παρα πολλα σπασιματα , τι μπορει να ευθυνεται και ενω το Desktop με το ρουτερ δινει 270 mbps και η ταχυτητα στο ιντερνετ ειναι οκ ,το streambox γιατι σέρνετε ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...