xristos_87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Όπως λέω και στο τίτλο θέλω να αγοράσω από το amazon.co.uk τα logitech Ζ-5500 αυτά εδώ δηλαδή.. Ξέρει κανείς τι ισχύει χρεώσεις σε μεταφορικά και φόρους και τα λοιπά για το συγκεκριμένο προϊόν?? Τα έχει αγοράσει κανείς από εκεί??
moldovan20 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Ποιος ο λόγος όταν εδώ είναι πιο φθηνά ?
xristos_87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 γιατί στο amazon ξεκινάνε από £227.99 (atelco computer) περίπου 270Ε και το pixmania έχει και 120Ε μεταφορικά οπότε αν το amazon δεν χρεώνει μεταφορικά θα μου βγει πολύ φθηνότερα.. Ξέρει κανείς τι παίζει??
moldovan20 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ χλομό να μην έχει μεταφορικά για τέτοια κουτάρα ..
xristos_87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Εδώ λέει πως δεν έχει αλλά ας μου πει κάποιος για επιβεβαίωση να ξέρω και εγώ τι να κάνω.. help!!
basilis222 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δεν πωλείτε απο το ίδιο το Amazon! Τα μεταφορικά θα είναι 100£ το λιγότερο! Μισό τόνο είναι! Πάρτα απο εδώ!
xristos_87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δεν πωλείτε απο το ίδιο το Amazon! Τα μεταφορικά θα είναι 100£ το λιγότερο! Μισό τόνο είναι! Πάρτα απο εδώ! Είσαι σίγουρος γι' αυτό που λες? Έχεις αγοράσει ή ξέρεις περίπτωση από κάποιον που έχει αγοράσει από εκεί? Sorry αν γίνομαι επίμονος αλλά με ενδιαφέρει άμεσα και θέλω να έχω μία σίγουρη απάντηση από κάποιον που έχει ασχοληθεί ή ψάξει το θέμα...
bakass Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 προχωρησα σε checkout και τα μεταφορικα ειναι πολυ φθηνα...βγαινουν ολα μαζι γυρω στα 360ευρω για αθηνα... αλλα για τοσο μικρη διαφορα με εδω δεν αξιζει να τα παραγγειλεις απο εξω για κανενα λογο!!
poedeer7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 παντως εγω το πηγα μεχρι εκει που λεει place your order και μου το εβγαλε 280 τελικη κ ελεγε "{Free delivery will apply to this order".ισως αν τους ρωταγες με ενα mail να σ ελεγαν κ σιγουρα...πηγα κ εδω Linkκ λεει δωρεαν μεταφορικα... προς bakass:προχωρησε το απο atelco comp. και το βγαζει 280
blacksuede Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 τα είχε το saturn στο σταθμο λαρισης 299€ στο ραφι δεν ήταν σε φυλλάδιο...βέβαια όποιος πρόλαβε, πρόλαβε....
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Το Amazon.co.uk είναι άριστο Site/κατάστημα, έχω κάνει πολλές αγορές από εκεί με 0 μεταφορικά (απλά με την επιλογή του saver, όπου και αργεί 4-5 μέρες παραπάνω να σου φέρει το/τα προϊόντα). Δεν είναι του Amazon όμως το Z5500 που κοιτάς, είναι του καταστήματος AVIDES το οποίο είναι γνωστό και έμπιστο αλλά με διαφορετικά policies. Εδώ είναι τα shipping rates του. Σε καλύπτουν σε εγγύηση, ουκ ολίγες φορές μας έχει ξηγηθεί συγκεκριμένα το Ευρωπαϊκό Amazon καλύτερα από τον κάθε Ελλαδιστανίτη μαγαζατοράκο. Σε φίλο μου έστειλε 2 mice G500, επειδή το 1 το καθυστέρησε ΤΡΟΜΕΡΑ ο άχρηστος Έλληνας ταχυδρόμος (και eventually του ήρθε και το δεύτερο και το έκανε δώρο σε φίλο του lol). Την άλλη δέχτηκε να πάρει πίσω ελαττωματικό προϊόν με δικά της έξοδα και να αποστείλει άλλο (και αυτό κάνει πάντα!). Αγγλία ftw ρε! Η Ελλάδα μόνο το MSystems έχει για σοβαρό κατάστημα.. όλα τα άλλα σε δουλεύουν στη μάπα. Υ.Γ: Από Pixmania ΜΗΝ παραγγέλνετε. ΠΟΤΕ δεν είναι φθηνότερο με αυτά τα μεταφορικά. ΠΑΝΤΑ θα σε εκπλήξει το ποσό των μεταφορικών, όσο και να τα έχεις υπολογίσει. Είναι ΚΑΚΟ κατάστημα γενικά! (Γνώμη μου)
xristos_87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Εγώ θέλω να πάρω από την Atelco computers που τα δίνει £227.99 άρα συμφέρει αν δεν έχει μεταφορικά ή άλλους φόρους (όπως ΦΠΑ Ελλάδας..).. Έχω στείλει και email στο amazon και αναμένω....
Mark84 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 http://www.expotv.com/videos/reviews/7/79/Logitech-Z-5500-Digital-51-5-Piece-Spea/264312 μεσα στο βίντεο ο τύπος λεει οτι τα αγορασε 160$? WTF???????
Navu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Συγχωρέστε μου το off-topic, αλλά... Όλα καλά και άγια και με τη Logitech και με τα μαγαζιά που πουλάνε φτηνά και με τις εγγυήσεις και όλα σούπερ, αλλά τέτοιο hype για κάτι τόσο ουτοπικό (όπως η ακρόαση πολυκάναλου ήχου) από τέτοια συστηματάκια είναι τρόπον τινά απογοητευτικό. Αλήθεια, ποιός από μας διαθέτει τον κατάλληλο χώρο ή καταφέρνει να στήσει τα ηχεία ενός Ζ5500 σωστά, έτσι ώστε να αφήσει το σετ να του δώσει την "in-the-sound" ψευδαίσθηση μιας σύγχρονης ταινίας? Είδα λίγο πριν το γραφείο ενός συμφορουμίτη, όλα super τα κομμάτια πάνω, αλλά να, είχε το κεντρικό ηχείο τέρμα αριστερά στην οθόνη, το εμπρός δεξί κανάλι στη θέση του, αλλά το αριστερό κανάλι έλαμπε δια της απουσίας του... Τώρα, η Logitech θέλει να μας πει ότι από το full-range 8ράκι του κεντρικού καναλιού, θα ακούσει κάποιος διαλόγους σε μιά ταινία? Τέσπα... Ο θρίαμβος της consumer-society. Οff-topic is off.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Τώρα, η Logitech θέλει να μας πει ότι από το full-range 8ράκι του κεντρικού καναλιού, θα ακούσει κάποιος διαλόγους σε μιά ταινία? Τέσπα... Δεν μπορώ να καταλάβω το παραπάνω. Όταν λες κεντρικό κανάλι εννοείς το center speaker;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.