Προς το περιεχόμενο

Crazy Sundays e-shop 6-2-11

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το τροφοδοτικό το πήρα! 25€ είναι τσάμπα!

Είναι από τα γνωστά Deer που κάνουν μπαμ και γίνoνται παρανάλωμα... Google it.

Τα ηχειάκια είναι πολύ συμπαθητικά, τουλάχιστον δεν είναι σκέτη πλαστικούτα και έχουν και τουϊτεράκι. Μπάσο με 3ιντσο mid δεν πρόκειται να ακούσει κανείς αλλά για 19 ευρούδια, sounds good. :rolleyes:

Δημοσ.

Τα ηχειάκια είναι πολύ συμπαθητικά, τουλάχιστον δεν είναι σκέτη πλαστικούτα και έχουν και τουϊτεράκι. Μπάσο με 3ιντσο mid δεν πρόκειται να ακούσει κανείς αλλά για 19 ευρούδια, sounds good. :rolleyes:

γιατι μου φενοντε ψευτικα τα τουιτερ σαν τα δικα μου? :shifty:

Δημοσ.

Είναι από τα γνωστά Deer που κάνουν μπαμ και γίνoνται παρανάλωμα... Google it.

μόλις αφαιρέθηκε απο το καλάθι μου το τροφοδοτικό..μακρυά απο μας! ναι όντως ωραία φαίνονται, αλλα δυστυχώς πήρα τα 5.1 τα logitech..όχι πως με δυσαρέστησαν αλλα οκ..

η θηκη λεει αρκετα :rolleyes: το τροφοδοτικό κλασική κονσερβα.

ναι η θήκη αρκετα καλη :D

Δημοσ.

Νομίζω η συλλογή Age of Ampires αξίζει σε αυτή την τιμή.

Πριν κάτι μήνες το είχαν στα 9.90. Είχα τσιμπήσει 2 κομμάτια τότε.

Επίσης στο amazon πιο φθηνά το 'χει (χωρίς να υπολογίζουμε μεταφορικά): http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Age-Empires-Collectors-PC/dp/B00004XR91/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1296946885&sr=8-1

Δημοσ.

εμενα με βολευει το gamepad γιατι εχω συνηθισει απ το xbox360 δεν μπορω να παιξω με το keyboard. Aπ την αλλη δεν θελω να παρω κατι και να μην κανει την δουλεια του (ας πουμε να πηγαινει το αμαξι σαν βαρκα) B)

Δημοσ.

παιδια το gamepad αξιζει για κανα NFS ή καλυτερα το keyboard ? :unsure:

Link

1000 φορές να δώσεις τα διπλά και να πάρεις το μοχλό του xbox360 να μην έχεις και εκπλήξεις ασυμβατότητας ..

Δημοσ.

εμενα με βολευει το gamepad γιατι εχω συνηθισει απ το xbox360 δεν μπορω να παιξω με το keyboard. Aπ την αλλη δεν θελω να παρω κατι και να μην κανει την δουλεια του (ας πουμε να πηγαινει το αμαξι σαν βαρκα) B)

Αφού έχεις συνηθίσει του xbox360 το χειριστήριο μην μπείς κάν στον κόπο να τα πάρεις.

Αν έχεις ενσύρματο χειριστήριο στο xbox360 και win7 στο pc, βάλτο σε μια θύρα usb και παίξει όσο θέλεις μετά (θα εγκαταστήσει αυτόματα τους οδηγούς το λειτουργικό). Αν έχεις προγενέστερη έκδοση των windows απλά κατεβάζεις τους οδηγούς απο την σελίδα της microsoft.

Σημαντικό: οποιοδήποτε ενσύρματο χειριστήριο xbox 360 δουλεύει στο Pc. Τον διαχωρισμό μεταξύ xbox360 controller & xbox360 controller for Xp τoν δημιούργησαν καθαρά λόγω marketing καθώς τα χειριστήρια είναι ακριβώς τα ίδια (αναφερομαι στα ενσύρματα).

Τώρα αν έχεις wireless χειριστήριο στο xbox360 τότε αγοράζεις τον παρακάτω αντάπτορα και το χρησιμοποιείς όποτε θέλεις και στο pc χωρίς να γεμίζεις με περιττά και υποδεέστερα gamepads.

http://www.vgs.gr/index.php?act=viewProd&productId=134

Τέλος όσο αφορά τα ηχεία της Genius θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Ερνέστο (Navu) και θα πώ, επειδή τα έχω, ότι εκτός απο τον συμπαθητικότατο ήχο που βγάζουν έχουν καλή ποιότητα κατασκευής και είναι ξύλινα. Στα λεφτά αυτά μην το σκέφτεστε καθόλου όσοι ψάχνετε καλό και οικονομικό set ηχείων στο Pc. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...