Προς το περιεχόμενο

Crazy Sundays e-shop 6-2-11

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σας λένε κάτι οι μετεωρολογικοί σταθμοί της Oregon Scientific ?

Όπως είδατε έχει σε προσφορά έναν και σκέφτομαι να τον χτυπήσω....

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιον από αυτούς και αν ναί, έχετε μείνει ευχαριστημένοι ?

Δημοσ.

Μιας και τελειωνει η εξαταστικη σε λιγο καιρο, το σκεφτομαι για το gamepad!!

Λετε να εχω προβλημα με τα windows 7;

Ουτε τα windows (s)vista δεν εχει στις απαιτησεις συστηματος..

Δημοσ.

Σας λένε κάτι οι μετεωρολογικοί σταθμοί της Oregon Scientific ?

Όπως είδατε έχει σε προσφορά έναν και σκέφτομαι να τον χτυπήσω....

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιον από αυτούς και αν ναί, έχετε μείνει ευχαριστημένοι ?

εχω παρει απο προσφορα παλι στα 54 ευρω, το άλλο μοντελο που ειναι σαν αυτο για ντεκορ (μου αρεσει περισσοτερο το αλλο, δεστο για να ξερεις την διαφορά, πριν αγορασεις).

http://www.e-shop.gr/s/PER.999440/OREGON-BA900-SCIENTIFIC-CRYSTAL-WEATHER-STATION.html

Εντυπωσιακό σε εμφανιση αλλα τον καιρο στο νησι τουλαχιστον που το εχω, δεν τον πιανει. Οι προβλεψεις είναι 50-50... οποτε μου μεινε για ντεκορ.

Δημοσ.

εχω παρει απο προσφορα παλι στα 54 ευρω, το άλλο μοντελο που ειναι σαν αυτο για ντεκορ (μου αρεσει περισσοτερο το αλλο, δεστο για να ξερεις την διαφορά, πριν αγορασεις).

http://www.e-shop.gr/s/PER.999440/OREGON-BA900-SCIENTIFIC-CRYSTAL-WEATHER-STATION.html

Εντυπωσιακό σε εμφανιση αλλα τον καιρο στο νησι τουλαχιστον που το εχω, δεν τον πιανει. Οι προβλεψεις είναι 50-50... οποτε μου μεινε για ντεκορ.

ίσως να προτιμούσα το δικό σου καθαρά αισθητικά, αν και από λειτουργίες μοιάζουν πάρα πολύ.

Αλλά αν είναι να έχει τόσο μεγάλη απόκλιση στις προβλέψεις,

τότε δεν ξέρω αν αξίζει το πενηντάρικο.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι βρίσκεσαι σε νησί, αλλά το 50-50 είναι τραγικό ποσοστό....

Μάλλον θα περιμένω, μήπως βγάλουν το δικό σου σε προσφορά....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...