nem52 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 το τροφοδοτικο θα κανει μπαμ λετε ρε παιδια???
lionheart75 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 το τροφοδοτικο θα κανει μπαμ λετε ρε παιδια??? Mπάμ μπορεί να μην κάνει .... αλλά το συγκεκριμένο κανα Μπούμ παίζει να κάνει.
JIMBOAthens Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Τουλάχιστον να το κάνει μέσα στους πρώτους 12 μήνες γιατί μετά...
ipal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 ίσως να προτιμούσα το δικό σου καθαρά αισθητικά, αν και από λειτουργίες μοιάζουν πάρα πολύ. Αλλά αν είναι να έχει τόσο μεγάλη απόκλιση στις προβλέψεις, τότε δεν ξέρω αν αξίζει το πενηντάρικο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι βρίσκεσαι σε νησί, αλλά το 50-50 είναι τραγικό ποσοστό.... Μάλλον θα περιμένω, μήπως βγάλουν το δικό σου σε προσφορά.... Εξαντλημένο. εγω ειχα παρει 1 με 10ευρω νομιζω ολοι τα ιδια κανουν με τους 1-2 αισθητηρες.
papeipa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδια να ρωτησω.. πηρα το τροφοδοτικο, και τα ηχεια , και μετα διαβασα οτι τα θαβετε ,ειδικα το psu. Για ενα pc με Ε6600 και 9800 GT θα την παλεψει αθορυβα? Η να ακυρωσω την παραγγελια?
lionheart75 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδια να ρωτησω.. πηρα το τροφοδοτικο, και τα ηχεια , και μετα διαβασα οτι τα θαβετε ,ειδικα το psu. Για ενα pc με Ε6600 και 9800 GT θα την παλεψει αθορυβα? Η να ακυρωσω την παραγγελια? Εντάξει υπερβάλλουμε, θα την κάνει δουλειά του στο pc σου απλά το "αθόρυβα" που λές δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύει στην πράξη (αν και έχει 140mm ανεμιστήρα). Θα μας πείς εσύ όταν το βάλεις. Τώρα, δεν σου λέει κανείς να το ακυρώσεις απλά αν έδινες κάτι παραπάνω μπορούσες να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο όπως: Corsair CX430 ενώ με 40€ παίζει και αυτό το διαμάντι στην κυριολεξία: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/6835-enermax-pro82-ii-425w/ και εν τω μεταξύ πρίν λίγες μέρες υπήρχε το silverstone ΟP-650 PLUS στο Πλαίσιο με 49,90€ σε προσφορά, το οποίο άξιζε με 1000 σε αυτά τα χρήματα.
timoboll Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 αυτο το τρ/κο ειναι για σταθερα πσ ετσι??
xristoforos89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 αυτο το τρ/κο ειναι για σταθερα πσ ετσι?? Τα τροφοδοτικα για λαπτοπ ειναι τελειως διαφορετικα!
pittas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Τουλάχιστον να το κάνει μέσα στους πρώτους 12 μήνες γιατί μετά... δεν παιζουμε με αγνωστα τροφοδοτικα Γιατι αν κανουν μπαμ (ακομα και στους 12 μηνες που λες...) παιρνουν μαζι τους και cpu, memory, καρτες , μητρικη (ολα μαζι η μερικα απο αυτα αναλογως την τυχη σου) Οποτε δικη μου προτροπη, καλο ειναι να προσπαθουμε να βρουμε προσφορες και να γλυτωνουμε λευτα, ποτε ομως απο το τροφοδοτικο. Ενα αξιοπρεπες τροφοδοτικο ειναι το Α και το Ω ενος συστηματος
ducatirulez Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 δεν παιζουμε με αγνωστα τροφοδοτικα Γιατι αν κανουν μπαμ (ακομα και στους 12 μηνες που λες...) παιρνουν μαζι τους και cpu, memory, καρτες , μητρικη (ολα μαζι η μερικα απο αυτα αναλογως την τυχη σου) +3000
nem52 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 αρα ακυρωνουμε το τροφοδοτικο ετσι??? και εγω απο μια προχειρη ερευνα ειδα οτι ολοι εγραφαν "but it failed during benchmark.." εγω εχω αλλο κανονικα.. για τεστακαι και τετοια το ηθελα αλλα και παλι δεν θελω να καψω και αυτα που θα τεσταρω.. εξαλου μπορω να βολευτω με καλυτερες μαρκες στα ιδια λεφτα με λιγοτερα βατ
maparios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 αυτός: >http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505776 απο αυτόν: >http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505775 τι διαφορά έχουν; :S
ipal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 τα ηχεια για 19Ε ειναι super και εχουν ωραιο σχεδιασμο αλλα μην περιμενετε και τελειο ηχο.το basso ειναι σχεδον ανυπαρκτο δλδ για αντικατασταση noname 2.1 δε λενε?
eftihios1986 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Η τιμονερια πως σας φαινεται? Αξιζει τα λεφτα της ή ειναι για κλαματα ?
GeorgT. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Απο προσωπική έρευνα ειχα καταλήξει οτι ειναι κάτω απο αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/39787/Logitech-Formula-Force-EX-PC.html δεν θα ευχαριστηθείς παιχνίδια με τιμονη (ειχα κ εγω μια easytouch κ μετα απο λιγο την έσφαξα οσο οσο να φυγει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.