Προς το περιεχόμενο

Crazy Sundays e-shop 6-2-11

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δλδ για αντικατασταση noname 2.1 δε λενε?

η γνωμη μου ειναι οτι οποιοδηποτε 2,1 συστημα ειναι καλυτερο απο τα συγκεκριμενα φυσικα σε τετοιες τιμες 15-20Ε.εγω οταν τα πηρα την επομενη εβδομαδα εβαλε αυτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580038 στην ιδια τιμη.τα πηρα και αυτα και ο ηχος φιλε μου ειναι απιστευτος, μην σου πω καλυτερος απο ηχεια που εχουν 50Ε+

Δημοσ.

Οποτε πιστευεις οτι γενικα δεν αξιζει το τιμονι και ειναι καλυτερα με χειριστηριο ?

αλλη φαση με το τιμονι αλλα με αυτα των 30 ευρω καλύτερα μενεις σε gamepad

Δημοσ.

Παιδια πηρε κανενας την θηκη? Εχει τροφοδοτικό ή μεσω usb ?

Eπισης αν ειναι μεσω usb εχει 2 usb ,ενα για τροφοδοσια και ενα για μεταφορα δεδομενων ή ενα ενιαιο?

Δημοσ.

Eπισης αν ειναι μεσω usb εχει 2 usb ,ενα για τροφοδοσια και ενα για μεταφορα δεδομενων ή ενα ενιαιο?

αν παρατηρησεις τερμα αριστερα εχει ενα στρογκυλο βυσμα για τροφοδοσια κ αμεσως στην μεση εχει το βυσμα που συνδεεις το usb λογικα θα το εχει μεσα η συσκευασια.ναι ειναι usb2...και απο οτι δειχνει ναι ειναι ξεχωριστα μεταφορα δεδομ/τροφοδοσια.

αν ψαχνεις για μια φθηνη θηκη 2.5 ειχε παλι στο crazy sundays την προηγουμενη βδομαδα αυτο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505775

το οποιο ειναι με ενα usb καλωδιο η μεταφορα δεδομ/τροφοδοσια...

Δημοσ.

Ολες οι θηκες που ειναι για 2.5'' σκληρους,

δεν χρειαζονται εξωτερικη τροφοδοσια παρα μονο usb συνδεση.

Επισης να απαντησω σε ενα προηγουμενο ερωτημα μου..

Πηρα το gamepad και η πρωτη μου αποψη ειναι θετικοτατη.

Μια χαρα ηταν στο pro που το κοιταξα κανενα δεκαλεπτο.

Σε windows 7 δουλευει κανονικοτατα.

Δημοσ.

Ολες οι θηκες που ειναι για 2.5'' σκληρους,

δεν χρειαζονται εξωτερικη τροφοδοσια παρα μονο usb συνδεση.

Πολλές φορές όμως ειδικα σε παλιότερα pcs χρειάζονται xtra τροφοδοσία μέσω της χρήσης άλλης μίαs θύρας usb...

Δημοσ.

Πολλές φορές όμως ειδικα σε παλιότερα pcs χρειάζονται xtra τροφοδοσία μέσω της χρήσης άλλης μίαs θύρας usb...

Aυτο ακριβως οποτε στον συγκεκριμένο χρειάζονται 2 συνδεσεις usb ή μια?

Δημοσ.

Καλα το ειπες.

Στα παλια pc.

Πλεον μια θυρα πιανει.

Προσφατα ειχα παρει μια θηκη για εναν φιλο(οχι απο eshop), και ειχε το καλωδιο με τα 2 βυσματα.

Αλλα δεν χρειαζοταν να συνδεσεις και τα δυο. Το ενα συνδεες στο usb και δουλευε κανονικα.

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη εχω τη συγκεκριμενη, δεν εχει εξωτερικη τροφοδοσια.

Εχει καλωδιο USB με 2 φισες στο ενα ακρο ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...