Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση Pc - 1000€

geosidi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για την σύνθεση καινούριου Pc το οποίο θα είναι γενικής χρήσης (browsing,gaming,programming) αλλά θα ήθελα να έχω και δυνατότητα overclocking μιας και σκέφτομαι να ασχοληθώ.

Στην σύνθεση συμπεριλαμβάνεται και οθόνη,η αγορά δεν με ενδιαφέρει να γίνει από ένα κατάστημα (βρίσκομαι στην Αθήνα).

Στην σύνθεση δεν θέλω να συμπεριλάβουμε ssd μιας κ θα αγοράσω αργότερα όταν πέσουν λίγο οι τιμές.Το διαθέσιμο budget είναι γύρω στα 1000€.

Έχω δει πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις σε παρόμοια topics αλλά το πρόσφατο πρόβλημα που προέκυψε με το chipset των sandybridge με έχει μπερδέψει ως προς το που να προσανατολιστώ.

Θα περίμενα λίγο καιρό μέχρι να διορθωθεί το θέμα αλλά δυστυχώς θέλω η αγορά να έχει γίνει μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Περιμένω συνθέσεις!

Δημοσ.

Ηθελημένα ή μη εκεί έχω καταλήξει.Ξέρω ότι amd θα είναι ο επεξεργαστής και ανάλογες συνθέσεις περιμένω.

Δημοσ.

Αφού είπες ότι δεν παίζεις απαιτητικά παιχνίδια με μια 6850 θα είσαι μια χαρά αν πάλη νομίζεις ότι θέλεις κάτι παραπάνω πας στην 6950

gpu:Asus Radeon HD 6850 170,00€

monitor:Dell U2311H Ultrasharp 23¨ 208,01 €

hdd:Samsung 1TB SpinPoint F3 60.44 €

cd-dvd-rw:LG 18.27 €

cpu:amd 1090T 193.58 €

mobo:ASROCK 870 EXTREME3 83.86 €

psu:CORSAIR 600W 70,00€

case:Xigmatek Utgard 87.03 €

ram:KINGSTON 2gb x2 22.49 €

cpu cooler:NOCTUA NH-D14 62.40€

Συνολο:998,57E

Δημοσ.

Αφού είπες ότι δεν παίζεις απαιτητικά παιχνίδια με μια 6850 θα είσαι μια χαρά αν πάλη νομίζεις ότι θέλεις κάτι παραπάνω πας στην 6950

gpu:Asus Radeon HD 6850 170,00€

monitor:Dell U2311H Ultrasharp 23¨ 208,01 €

hdd:Samsung 1TB SpinPoint F3 60.44 €

cd-dvd-rw:LG 18.27 €

cpu:amd 1090T 193.58 €

mobo:ASROCK 870 EXTREME3 83.86 €

psu:CORSAIR 600W 70,00€

case:Xigmatek Utgard 87.03 €

ram:KINGSTON 2gb x2 22.49 €

cpu cooler:NOCTUA NH-D14 62.40€

Συνολο:998,57E

Άψογη σύνθεση!

Δημοσ.

Όντως πολύ καλή η σύνθεση σου Ραφαήλ,αλλά όπως πάντα :P ,θα σου κάνω κανά δυο αλλαγές.

Τροφοδοτικό αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Silverstone-OP-Series-PSU-750W-SST-OP750-P.htm ,με 5 ευρώ παραπάνω παίρνει καλύτερο και μεγαλύτερο κιόλας(όχι βέβαια ότι δεν φτάνει το 600άρι για την συγκεκριμένη σύνθεση).

Και ψύκτρα αυτή http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200202891 ,όχι ότι η NOCTUA δεν είναι καλή,θα πέσει φωτιά να με κάψει άμα το πω αυτό :P ,αλλά τα περίπου 80 ευρώ που κάνει μου φαίνονται πολλά ρε γαμώτο (υπόψιν το ChecKmate δεν περιλαμβάνει το Φ.Π.Α στις αναγραφόμενες τιμές του)

Δημοσ.

Όντως η σύνθεση φαίνεται πολύ καλή.

2 ερωτήσεις θέλω και εγώ να σου κάνω.Κατά πόσον ο 1090Τ μου δίνει δυνατότητες για o/c;

Η NOCTUA από θόρυβο πως πάει;;

Οι διαφορές μεταξύ της 6850 και τις 6950 είναι τόσο μεγάλες όσο και η διαφορά στην τιμή τους;;

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.

Δημοσ.

Σου δίνει πάρα πολλές δυνατότητες χάρη στον ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή που έχει.

Η noctua είναι πάρα πολύ αθόρυβη και πάρα πολύ αποδοτική ψήκτρα.

Ναι έχουν μεγάλες διαφορές άλλα αν δεν παίζεις παιχνίδια απαιτητικά όπως είπες και η 6850 σε καλύπτει

Δημοσ.

Όμορφα.Θα του ρίξω μια ματιά σήμερα και αν έχω κάποια άλλη απορία εδώ είμαστε.Γενικά όμως η σύνθεση που μου πρότεινες φαίνεται να καλύπτει πλήρως όσα ζητάω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επαναφέρω το τόπικ διότι έπειτα από ένα θέμα που προέκυψε η αγορά του υπολογιστή πρέπει να γίνει αποκλειστικά από το Πλαίσιο.

Τα περισσότερα από τα κομμάτια που προτάθηκαν δεν υπάρχουν στο πλαίσιο με κυριότερο πρόβλημα την οθόνη.

Υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις; ακόμα και να ξεφύγουμε από το όριο των 1000€.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...